Nā codecs maikaʻi loa no ka wikiō a me ka leo ma ka Windows: 7, 8, 10

Pin
Send
Share
Send

Aloha.

ʻAʻole hiki ke noʻonoʻo ʻia kahi kamepiula me ka ʻole o ka hiki ke nānā i nā wikiō a hoʻolohe i nā faila. No ka mea, ua lawe mua ʻia ia. Akā no kēia, i ka manawa o kahi polokalamu e pāʻani ana i nā faila multimedia, pono pū ʻoe i nā codecs.

Mahalo i nā codecs ma ke kamepiula, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke ʻike wale i nā ʻano mea punahele wikiō punahele nui (AVI, MPEG, VOB, MP4, MKV, WMV) akā naʻe, hoʻoponopono pū lākou i nā mea hoʻoponopono wikiō ʻē aʻe. Ma ke ala, nui nā hewa i ka wā e hoʻololi ai a nānā i nā faile wikiō paha e hōʻike nei i ka haʻalele ʻana o kahi codec (a hōʻike i kona ʻōpiopio).

Manaʻo paha ka poʻe he nui i kahi "glitch" i ka manawa e nānā ana i kahi kiʻiʻoniʻoni ma kahi PC: aia kekahi leo, akā ʻaʻohe kiʻi o nā mea pāʻani (ke kiʻi ʻeleʻele wale nō). 99.9% - i ʻole kāu ʻae ʻana i ka codec pono i kāu ʻōnaehana.

Ma kēia ʻatikala pōkole, makemake wau e noho i nā pae maikaʻi o nā codecs no Windows (ʻOiaʻiʻo, ʻo wau ka mea pono e pili pono i ka ʻike. He pono ka ʻike ʻo Windows no ka Windows 7, 8, 10).

No laila, e hoʻomaka ...

 

ʻO K-Lite Codec Pack (ʻo ia kekahi o nā kāʻei codec maikaʻi loa)

Paena pūnaewele: //www.codecguide.com/download_kl.htm

I koʻu manaʻo, ʻo kekahi o nā pūʻulu codec maikaʻi loa hiki ke loaʻa! Loaʻa ia i nā codecs kaulana loa i loko o kāna mea kaua: Divx, Xvid, Mp3, AC, a laila hiki iā ʻoe ke nānā i ka hapa nui o nā wikiō e hiki ai iā ʻoe ke kiʻi mai ka pūnaewele a i ʻole ke ʻike ma nā disc.

-

Imea hoʻomanaʻo nui! Nui nā helu o nā hoʻonohonoho codec:

- Kahi (kumu): komo i nā codecs maʻamau maʻamau wale nō. ʻAno ʻia no nā mea hoʻohana ʻole i hana pū me ka wikiō pinepine;

- Kūlana (maʻamau): nā hoʻonohonoho maʻamau o ka codecs maʻamau;

- piha (piha): kahi hui piha;

- Mega (Mega): kahi hōʻuluʻulu nui, e hoʻopili i nā codecs āpau e pono ai ʻoe e nānā a hoʻoponopono i nā wikiō.

Ma kaʻu mau ʻōlelo: koho i nā koho piha a i ʻole Mega, ʻaʻohe nui o nā codecs!

-

Ma keʻano ākea, hoʻolaha wau e hoʻāʻo e hoʻonohonoho i kēia set, a inā ʻaʻole pono, e hele i nā koho ʻē aʻe. Eia hou, kākoʻo kēia mau codecs i ka 32 a me 64 mau ʻōnaehana hāmeʻa Windows 7, 8, 10!

Ma ke ala, i ke kau ʻana i kēia mau codecs - Ke manaʻo nei wau aia i ka wā o ke kaʻina kau ʻana e koho i ke koho "Lots of Stuff" (no ka nui loa o nā ʻano āpau o nā codecs i ka ʻōnaehana). ʻO nā kikoʻī hou aku e pili ana i ka hoʻokomo pono ʻana i ka papa piha holoʻokoʻa o kēia mau codec i wehewehe ʻia ma kēia ʻatikala: //pcpro100.info/ne-vosproizvoditsya-video-na-kompyutere/

 

CCCP: Codec Pack Community Hoʻohui (nā codec mai ka USSR)

Paena pūnaewele: //www.cccp-project.net/

Hoʻonohonoho ʻia kēia mau codecs no ka hoʻohana ʻole ʻana i ke kālepa. Ma ke ala, hoʻomohala ʻia nā poʻe e komo nei i ka anime coding.

ʻO ka hoʻonohonoho o codecs i kahi pālua o Zoom PlayerFree a me Media Player Classic mau mea pāʻani (ma ke ʻano, maikaʻi loa), ka mea hoʻopuka media ffdshow, flv, Spliter Haali, Direct Show.

Ma keʻano holoʻokoʻa, ma ka hoʻonohonoho ʻana i kēia set o nā codec, hiki iā ʻoe ke nānā i ka 99.99% o ka wikiō e hiki ke loaʻa iā ʻoe ma ka pūnaewele ākea. Ua haʻalele lākou i ka manaʻo maikaʻi loa iaʻu (hoʻokomo wau iā lākou i ka wā i hōʻole ʻole ʻia ka K-lite Codec Pack e hoʻouka no kahi kumu ʻike ...).

 

ʻO Codecs STANDARD no ka Windows 10 / 8.1 / 7 (nā codecs maʻamau)

Paena pūnaewele: //shark007.net/win8codecs.html

He ʻano maʻamau kēia o nā codecs maʻamau, e ʻōlelo nō wau i ka lehulehu, he mea pono e pāʻani i nā wikiō punaewele kaulana loa i kahi kamepiula. Ma ke ala, e like me ka inoa e hōʻike nei, kūpono kēia mau codecs no nā mana hou o ka Windows 7 a me 8, 10.

Ma koʻu manaʻo pilikino, kahi hoʻonohonoho maikaʻi loa ia, i hele a maikaʻi loa i ka wā i loaʻa ʻole kahi K-kukui (ma ka laʻana) ʻaʻohe codec pono e hana ʻoe me ka faila wikiō kikoʻī.

Ma keʻano holoʻokoʻa, ke koho ʻana i ka codec e paʻakikī nui (a i kekahi manawa, paʻakikī maoli). Hiki i nā ʻano like ʻole o ke codec like ke ʻano ʻē. ʻO wau iho, i koʻu hoʻonoho ʻana i ka māka TV ma luna o kekahi o nā PC, ua hōʻea au i kahi ʻano like like: hoʻonoho wau i ka K-Lite Codec Pack - i ka wā e hoʻopaʻa ana i nā wikiō, hoʻomaka ka PC me ka hoʻolohi. Hoʻokomo ʻia nā Codecs STANDARD no ka Windows 10 / 8.1 / 7 - i ka maʻamau ka hoʻopaʻa ʻana. He aha kāu ʻē e pono ai?!

 

ʻO ka Codec Pack (ʻo kēia mau codec ka mea ʻaʻole wale no Windows XP!)

Hoʻoiho mai ka pūnaewele paena: //www.xpcodecpack.com/

ʻO kekahi o nā kāʻei codec nui loa no nā wikiō a me nā faila. Kākoʻo ʻoi nui ia i nā faila, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻopuka wale ʻana i ka ʻōlelo a nā mea hoʻomohala:

  • - AC3Filter;
  • - AVI Splitter;
  • - ka mea heluhelu CDXA;
  • - CoreAAC (AAC DirectShow Decoder);
  • - CoreFlac Decoder;
  • - FFDShow MPEG-4 Video Decoder;
  • - GPL MPEG-1/2 Decoder;
  • - Matroska Splitter;
  • - Pāʻani Pāʻani Kūpono;
  • - OggSplitter / CoreVhau;
  • - Hoʻololi ʻO RadLight APE Filter;
  • - Hoʻololi keleawe ma RadLight;
  • - Hoʻololi ʻo RadLight OFR Filter;
  • - RealMedia Splitter;
  • - Hoʻokomo ʻO RadLight TTA Filter;
  • - Ke Kuhiakau Codec.

Ma ke ala, inā e pilikia ʻoe e ka inoa o kēia mau codecs ("XP") - a laila ʻaʻole pili nā inoa i ka Windows XP, ʻo kēia mau codec ka hana ma lalo o Windows 8 a 10!

A ʻo ka hana o nā codecs iā lākou iho, ʻaʻohe hewa kūikawā e pili ana iā lākou. Ma aneane nā kiʻi ʻoniʻoni āpau ma kaʻu kamepiula (ma luna o 100) e pāʻani mālie ʻia, me ka ʻole o “lags” a me nā hiʻi, maikaʻi loa ke kiʻi. Ma keʻano holoʻokoʻa, kahi hoʻonohonoho maikaʻi loa i hiki ke noʻonoʻo ʻia i nā mea hoʻohana o Windows āpau.

 

StarCodec (Kūmole Codec)

Pūnaewele: //www.starcodec.com/en/

Me kēia hoʻonohonoho e makemake wau e hoʻopiha i kēia papa inoa o nā codecs. I ka ʻoiaʻiʻo, he mau haneli kēia mau hoʻonohonoho a ʻaʻohe manaʻo ʻē aʻe i ka papa inoa ʻana iā lākou āpau. E like me StarCodec, kēia ʻano kūʻokoʻa i kona ala ponoʻī, no laila e ʻōlelo ai, "pau ka mea a pau" Kākoʻo kākoʻo ʻo ia i kahi pūpū ʻano like ʻole (e pili ana iā lākou ma lalo)!

He aha nā mea e uku ʻole ai i kēia hoʻonohonoho - ua hoʻonohonoho pono ʻia a poina ia, ʻo ia hoʻi, ʻaʻole pono ʻoe e nānā no nā ʻano āpau hou o nā codecs ma nā pūnaewele, nā mea āpau e pono e kau ʻia).

Eia kekahi, hana ia ma nā ʻōnaehana 32-bit a me 64-bit. Ma ke ala, e kākoʻo ana i kēia Windows OS: XP, 2003, Vista, 7, 8, 10.

Video codecs: DivX, XviD, H.264 / AVC, MPEG-4, MPEG-1, MPEG-2, MJPEG ...
Nā leo uila: MP3, OGG, AC3, DTS, AAC ...

Eia kekahi, ke kau ʻia nei: XviD, ffdshow, DivX, MPEG-4, Microsoft MPEG-4 (loli), x264 Encoder, Intel Indeo, MPEG Audio Decoder, AC3Filter, MPEG-1/2 Decoder, Elecard MPEG-2 Demultiplexer, AVI AC3 / DTS Filter, DTS / AC3 ​​Source Filter, Lame ACM MP3 Codec, Ogg vasol DirectShow Filter (CoreVseh), AAC DirectShow Decoder (CoreAAC), VoxWare MetaSound Audio Codec, RadLight MPC (MusePack) DirectShow Filter, etc.

Ma keʻano ākea, hoʻolaha wau i kahi kamaʻilio no nā poʻe a pau a hana pinepine i nā wikiō a me nā leo.

PS

Ma ka pou nei i hoʻopau. Ma ke ala, he aha nā codecs e hoʻohana ai?

Hoʻopau piha ʻia kēia ʻatikala 08/23/2015

 

Pin
Send
Share
Send