Xiaomi Mi4c ka polokalamu kamepiula paʻa

Pin
Send
Share
Send

ʻO ka hae hae atamai Xiaomi Mi4c, i hoʻokuʻu ʻia ma ka hopena o 2015, ma muli o kona mau hiʻohiʻona loea kiʻekiʻe, ʻoluʻolu i hāʻawi ʻia i kēia lā. No ka hōʻike piha ʻana i ka mana o nā mea, e hoʻohana nā mea hoʻohana mai ko mākou ʻāina i ka hoʻokomo ʻana i ka polokalamu loina keiki MIUI a i ʻole he hopena kuʻuna. Hana ʻia kēia kaʻina hana inā e hahai ʻoe i nā ʻōlelo ʻōlelo mai ka ʻatikala ma lalo nei.

A platform Qualcomm ikaika loa me ka nui o ka hana ka hana leʻaleʻa ʻaʻole maikaʻi ʻia no nā mea hoʻohana Mi4c, akā hiki ʻole i ka ʻaoʻao o ka polokalamu i nā mea kōkua o nā mea hoʻohana Xiaomi, no ka mea, ʻaʻohe o ka mana honua nā mana o MIUI, ʻoiai ua manaʻo ʻia ka manaʻo nui no ke kūʻai aku ma China.

ʻO ka hana ʻole ʻana o ka ʻōlelo Lūkini o ka pānaehana, nā lawelawe a Google a me nā hemahema o ka China MIUI, i hoʻokumu mua ʻia e ka mea hana, ua hoʻopau ʻia e ka hoʻokomo ʻana i kekahi o nā ʻano pākuʻina o ka ʻōnaehana mai nā mea hana pilikino. ʻO ka pahuhopu nui o kēia ʻatikala e haʻi iā ʻoe pehea e hana wikiwiki ai me ka wikiwiki. I ka mua, e noʻonoʻo mākou i ka hoʻonohonoho ʻana i ka polokalamu paʻa pilikino e hoʻihoʻi i ka mīkini i ka mokuahi hale a hoʻihoʻi i nā polokalamu kelepona "bricked".

ʻO ke kuleana no ka hopena o kēia mau ʻōlelo e pili ana i ka mea hoʻohana, a ʻo ia wale nō, i kona pilikia ponoʻī a me ka pilikia, ua hoʻoholo e hana i kekahi mau hana me ka mea hana.

Hōʻike hoʻomākaukau

ʻO ke kumu o ka ʻāina mua o Xiaomi Mi4c i ka hoʻolālā papahana, ma mua o ka kau ʻana i ka polokalamu Android e pono ai ʻoe, pono ʻoe e hoʻomākaukau i nā pono hana a me ka mea ponoʻī iho. ʻO ka hoʻokō koʻikoʻi i nā holomua aʻe e hoʻoholo i ka holomua o ka firmware.

Nā mea hoʻokele a me nā ʻano kūikawā

Nui nā ala e hoʻohuihui i ka ʻōnaehana lawelawe me nā mea e ʻae iā ʻoe e hoʻolauna iā Mi4c a me kahi PC i hiki ai iā ʻoe ke hoʻomaʻamaʻa i ka hoʻomanaʻo o ka mea ma o nā polokalamu kūikawā. ʻO ke ala maʻalahi a me ka wikiwiki e loaʻa i nā mea hoʻokele, e hoʻouka i ka mea hana waiwai Xiaomi no nā polokalamu paʻa firmware - MiFlash, e halihali ana i nā mea āpau āu e pono ai.

Ka hoʻopio ʻana i ka hoʻokele

  1. E hōʻaiho i ka hōʻoia ʻōkuhi hōʻailona digital. He kaʻina hana koʻikoʻi loa kēia, ʻo ka hana e like me nā ʻōlelo a nā mea i loaʻa i nā pili ma lalo, e pale aku i nā pilikia he nui.

    Nā ʻōlelo hou aku
    E hōʻaiho i ka hōʻoia ʻōkuhi hōʻailona digital
    Hoʻoholo mākou i ka pilikia me ka nānā ʻana i ka pūlima uila o ke kaʻa

  2. Hoʻoiho a hoʻokomo i MiFlash, e hahai ana i nā ʻōlelo maʻalahi o ka installer.
  3. Ma ka hoʻopau ʻana o ke kaʻina hana, hele mākou i kahi aʻe aʻe - e nānā ana i ka hoʻonohonoho pono ʻana i nā mea ʻalupepa a ma ka manawa like mākou e aʻo ai i ke ʻano o ka hoʻololi ʻana i ke kelepona i nā ʻano like ʻole i hoʻohana ʻia i ka wā o firmware.

ʻO nā ʻano hana hana

Inā hoʻokomo pololei nā mea hoʻokele, ʻaʻohe pilikia e hoʻoholo ai i ka polokalamu ma ka kamepiula. Wehe Luna Pūnaewele a nānā i nā mea i hōʻike ʻia i loko o kona pukaaniani. Hoʻopili mākou i ka mana ma nā ʻano aʻe:

  1. ʻO ke kūlana maʻamau o kahi kelepona e holo ana i ka Android ma ke ʻano hele hoʻololi. E kaha i ke kaʻana file, i.e. ʻO ke ʻano o MTP, hiki iā ʻoe ke huki i ka pale kiʻina ma ka maka o ka mīkini a pihi i ka mea i wehe i ka papa inoa o nā koho-modes no ka hoʻopili ʻana i ka atamai. I ka papa e wehe ai, koho "Pūnaewele Media (MTP)".

    I Na mea hiki ʻike mākou i kēia:

  2. Ka hoʻohui ʻana i kahi kelepona me nā debugging USB. ^ E Ha yM. E hiki ai i ka hoʻokaʻawale ʻana, hele ma ke ala:
    • "Nā hoʻonohonoho" - "E pili ana i ke kelepona" - kaomi i ʻelima mau manawa ma ka inoa item "MANA MIUI". ^ E Ha yM. Hoʻokomo kēia i kahi mea hou. "Nā mea koho" i ka papa kuhikuhi papa inoa.
    • E hele ana "Nā hoʻonohonoho" - "Nā hoʻonohonoho hou" - "Nā mea koho".
    • Hoʻokomo i ka hoʻololi "USB debugging", hōʻoia mākou i ke noi a ka ʻōnaehana huli i ka hiki ke palekana palekana.

    Luna Pūnaewele e hōʻike i kēia;

  3. Hāloa "FASTBOOT". ^ E Ha yM. ʻO kēia ʻano hana i ka wā e hoʻokomo ai i ka Android i Mi4c, e like me nā mea hoʻohana ʻē aʻe Xiaomi, hoʻohana pinepine ʻia. E hoʻomaka i ka polokalamu ma kēia ʻano:
    • I ka papa pōkole huli ʻia, kaomi ʻana i ke kī nui a me ke kahe mana i ka manawa like.
    • Hoʻopaʻa i nā kī i hōʻike ʻia i loko o ka screenshot a hiki i ka ʻenehana kelepona i wikiwiki e hoʻoponopono ana i ka Android ma ka pale a me ka palapala "FASTBOOT".

    Hoʻohui ʻia kahi hāmeʻa ma kēia mokuʻāina e like me "Pūnaewele Bootloader Android".

  4. Wāʻike ulia.Ke kūlana kahi pilikia koʻikoʻi o ka ʻaoʻao o ka Mi4c aʻa ʻole ke kelepona i ka ma Android a hiki i ke ʻano "FASTBOOT", i ka mea e pili ana i ka PC, ua wehewehe ke ʻano ma ka "Qualcomm HS-USB Qloader 9008".

    Ke hōʻike ʻole ke kelepona i kekahi mau hōʻailona o ke ola ma ka manawa, ʻaʻole pane mai ka PC inā pili ʻia ka polokalamu, paʻi mākou i nā pihi ma luna o ka hoʻomālamalama i pili ʻia i ke port USB. "Meaʻai" a "Volume-", e hoʻopaʻa iā lākou no kahi o 30 mau kekona a hiki ke hoʻoholo ʻia ka hāmeʻa e ka ʻōnaehana hana.

Inā ʻaʻole i ʻike pololei ka ʻaoʻao i kekahi ʻano, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā faila mai ka mākia kaʻa no ke hoʻonohonoho ʻana i nā manual, i loaʻa no ka hoʻouka ʻia e ka loulou.

Hoʻoiho i nā mea hoʻokele no ka firmware ʻo Xiaomi Mi4c

E nānā pū: hoʻonoho i nā mea hoʻokele no ka firmware Android

Pūnana

I ka wā o ka hana o kēlā me kēia polokalamu kelepona, hōʻiliʻili i ka nui o nā ʻikepili o ka waiwai i ka mea hoʻohana. I ka manawa o ka firmware e hoʻopau ʻia nā ʻikepili āpau i ka hapanui o nā hihia, no laila, e pale i ko lākou nalowale mau, pono ʻoe e hana i kahi kope kope i ka hiki.

Hiki iā ʻoe ke aʻo e pili ana i kekahi mau hana o ka hoʻokumu ʻana i kahi hōʻaʻi ma mua o ka wawaʻi koʻikoʻi ma ka ʻāpana o ka polokalamu o ka atamai mai ka haʻawina ma ka loulou:

E heluhelu hou: Pehea e hoʻihoʻi ai i nā polokalamu Android ma mua o firmware

Ma waena o nā ala ʻē aʻe, hiki i kahi mea ke hoʻomohala i ka hoʻohana ʻana i nā pono hana koʻikoʻi no ke kālai ʻana i ka ʻike koʻikoʻi a me kona hoʻihoʻi hou ʻia, hoʻohui ʻia i loko o nā mana mana o MIUI, i hoʻonoho ʻia ma ka mea hana Mi4c. Ua manaʻo ʻia ua hoʻopau ke komo i ka Mi Mi ma luna o ka hāmeʻa.

E heluhelu pū: ka hoʻopaʻa inoa ʻana a me ka hoʻohemo ʻana i ka waihona Mi

  1. Hoʻonohonoho mākou i ka hoʻonohonoho "Cloud" a me ka hoʻopiʻi. E hana i kēia:
    • Wehe "Nā hoʻonohonoho" - "Mi Mi Kōkua" - "Mi Cloud".
    • Hoʻoikaika mākou i nā mea e hōʻike ana i ka hoʻonohonoho ʻana me kahi ao o kekahi mau data a kaomi "ʻĀpana Nei".

  2. E hoʻokumu i kahi kope kūloko o ka ʻikepili.
    • Hele mākou i nā ʻenehana, e koho i ka mea "Nā hoʻonohonoho hou"alaila "Pūnaewelea hope "Pūnaewele kikowaena".
    • Kui ʻū "Kākau i luna", e hoʻonohonoho i nā ʻōpio e pili ana i nā ʻano data e hoʻōla ai, a hoʻomaka i ke kaʻina hana ma ke kaomi ʻana "Kākau i luna" i kekahi manawa hou aku, a laila kali mākou no ka hoʻopau ʻana.
    • Hoʻokomo ʻia nā kope o nā ʻike i loko o ka hoʻomanaʻo o loko o ka pākī i ka papa kuhikuhi "MIUI".

      No ka mālama pono, e aʻo ʻia e kope i ka pā "hōihoʻi" i kahi mākaʻi PC a i ʻole ka uhi ʻana o ke ao.

Wehe wehe Bootloader

Ma mua o ka hoʻokō ʻana i ka polokalamu Mi4c, pono ʻoe e hōʻoia e ʻaʻole paʻa i ka bootloader ma a, inā pono, e hoʻokō i ke kaʻina wehe ʻana ma o ka hahai ʻana i nā hana i loko o ka ʻatikala:

Nā heluhelu hou: wehe i ka Xiaomi Pūnaewele Bootloader

Wehe maʻamau ʻaʻole kumu i kekahi pilikia, akā hiki ke paʻakikī i ka nānā ʻana i ke kūlana a loaʻa ka hilinaʻi i ka wehe ʻana i ka mea lawe bootloader. Ke hoʻokuʻu nei ʻoe i ka kumu hoʻohālike, ʻaʻole i hoʻopaʻa aku ʻo Xiaomi i ka bootloader o ka hopena o ka hopena, akā hiki ke ālai ʻia ka Mi4c bootloader inā ua hoʻokomo ʻia nā ʻōnaehana o nā hōkū i nā mea kiʻekiʻe. 7.1.6.0 (kūpaʻa), 6.1.7 (mea hoʻomohala).

Ma waena o nā mea ʻē aʻe, e hoʻoholo ai i ke kūlana o ka bootloader e ka ʻano kuʻina i wehewehe ʻia i ka ʻatikala ma ka loulou ma luna, ʻo ia hoʻi, ma o Fastboot hiki ʻole i ka hiki, no ka mea me kahi ʻano o ka bootloader o ka hoʻohālike i ka wā e hoʻoholike ai i ke kauohawikiwiki-uila pūnaewele-infokūlike ka kūlana like.

Ke hōʻuluʻulu i luna o luna, hiki iā mākou ke ʻōlelo i ke kaʻina wehe e lawe ʻia ma o MiUnlock i kekahi hihia.

Inā ʻaʻole poloka ʻia ka bootloader ma mua, e hōʻike ka mea lawelawe pono i ka leka e pili ana.

Kālai koho

Eia kekahi koi ʻē aʻe e pono e hālāwai ma mua o ka hoʻomau ʻana me ka hoʻonohonoho ʻana i nā polokalamu ʻōnaehana i Mi4ts. Hoʻōki i ka pale kī paʻa a me ka ʻōlelo huna!

Ke hoʻololi nei i kekahi mau mana o MIUI, ʻo ka hiki ʻole ke hahai i kēia ʻōlelo loiloi hiki ke alakaʻi i ka hiki ʻole ke hoʻopaʻa inoa!

Palapala ʻaʻai

Hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i ka ka lawelawe i Xiaomi Mi4c, e like me nā mea hana a pau e hoʻohana ana i nā ʻano hana maʻamau, a me ka hoʻohana ʻana i nā pono kīʻaha mai nā mea hoʻomohala ʻekolu. Koho ana ke koho i ke ʻano o ka mīkini i ka hoʻolālā polokalamu, a me ka pahuhopu, ʻo ia hoʻi, ka mana o ka Android, ma lalo o ka hana e ke ana a ka atamai ma hope o ka hana ʻana a pau.

E ʻike pū: koho i ka firmware MIUI

Ka Waihona 1: Hoʻohui i ka Android Aila

Hoʻonohonoho maʻamau, hāʻawi ʻo Xiaomi e hoʻokomo i ka polokalamu ʻōnaehana i kāna mau polokalamu me ka hoʻohana ʻana i ka polokalamu MIUI i kūkulu ʻia i hoʻonohonoho pono ʻia e hoʻokomo i nā mea hou o ka pūpū waiwai. Ma ka hahai ʻana i nā hana i lalo, hiki iā ʻoe ke hoʻouka i kekahi firmware kūwaho no Xiaomi Mi4c. Hiki iā ʻoe ke hoʻoiho i nā mana hou o ka ʻōnaehana ma ka pūnaewele kuʻina o ka mea hana.

Hoʻoiho iā Xiaomi Mi4c firmware mai ka pūnaewele mana

E like me ka pākuana i hoʻohana ʻia no ka hoʻonohonoho ʻana ma ka hōʻike ma lalo, ua hoʻohana ʻia ka ʻōnaehana MIUI 6.1.7. ^ E Ha yM. Hiki iā ʻoe ke hoʻoiho i ka pāhana mai ka loulou:

Hoʻoiho i ka hoʻokumu ʻana i ko China firmware Xiaomi Mi4c no ka hoʻonohonoho ʻana ma o ka noi Android

  1. Hoʻonoho mākou i ka uku i loaʻa mai i ka loulou ma luna a i ʻole i lawe ʻia mai ka pūnaewele paona i ka hoʻomanaʻo internal o Mi4c.
  2. Ke hoʻopiha piha nei mākou i ke kalepa, ma hope o ka hele ʻana iā mākou ma ke ala "Nā hoʻonohonoho" - "E pili ana i ke kelepona" - "ʻĀlelo Kauwila".
  3. Inā ʻaʻole hoʻokomo kahi hou o ka MIUI, ʻo ia ka noi "ʻĀlelo Kauwila" E haʻi aku iā ʻoe i kahi hoʻonui. Hiki iā ʻoe ke hoʻonui koke i ka polokalamu OS me ka hoʻohana ʻana i ka pihi "Hōʻano"inā ka hoʻokō i ka hoʻowalewale e hoʻonoho i ka ʻōnaehana.
  4. E hoʻoulu i ka memo i koho ʻia a kope ʻia i ka hoʻomanaʻo o loko. No ka hana ʻana i kēia, ke nānā ʻole ʻana i ka mana o ka ʻōnaehana e hoʻopōwili, e kaomi i ke pihi me ke kiʻi o nā kiʻi ʻekolu i nā kihi ʻākau ʻihi o ka maka a koho i "E koho i ka pūpū update", a laila e kuhikuhi i ka Mana File ma ke ala i ka pūʻulu me ka ʻōnaehana.
  5. Ma hope o ka kaomi ʻana i ka inoa pākeke, e hoʻomaka hou ke kelepona a e hoʻokomo maʻalahi ka pākēka.
  6. Ma ka hoʻopau ʻana o nā hoʻopunipuni, hoʻokomo ʻia ʻo Mi4c i ka OS pili i ka pulu i koho ʻia no ka hoʻonohonoho ʻana.

Ke Kaʻina 2: MiFlash

Palekana i ka ʻōlelo no nā mea hoʻohana Xiaomi Android ʻē aʻe no ka manaʻo o firmware me ka hoʻohana ʻana i ka mea pono proprietary MiFlash i hana ʻia e ka mea hana. ʻO ka kikoʻī o ka hana me ka hāmeʻa ua wehewehe ʻia ma ka ʻatikala e ka loulou ma lalo nei, i loko o ka pānaʻi o kēia kumuhana mākou e nānā i nā hiʻohiʻona o ka hoʻohana ʻana i ka hāmeʻa ma ke ʻano he Mi4c hoʻohālike.

E nānā pū: Pehea e uila ai i ka smartphone Xiaomi ma o MiFlash

Ma ka laʻana, e hoʻonohonoho mākou i ka MIUI kūlana like e like me ke ke kau ʻana o ka OS ma ka noi Android Hoʻohou, akā, ʻo ka uku, hiki ke hoʻoiho ʻia mai ka loulou ma lalo nei, i hoʻolālā ʻia e hoʻouka ma o MiFlash ma ke ʻano pili kelepona "FASTBOOT".

Hoʻoiho i ka hoʻolālā ʻana ʻo China firmware Xiaomi Mi4c no ka hoʻouka ʻana ma MiFlash

  1. Ke hoʻouka nei mākou i ka pōkole fastboot resmi mai ka OS no ka ka hoʻohālike a wehe i ka waihona kiʻi i ka hopena i kahi papa inoa o ka PC.
  2. Hoʻopili, inā ʻaʻole i hana ma mua, ʻo ka manaʻo MiFlash a holo.
  3. Kaomi pa? "koho" a ma ka puka aniani koho e wehe ana, e kuhikuhi i ke ala i ke papa kuhikuhi me ka firmware paʻa ʻole (i ka mea i loaʻa ka waihona "kiʻi kiʻi"), kaomi i ke pihi Kau.
  4. Hoʻohui mākou i ke kelepona i hoʻololi ʻia i ke ʻano "FASTBOOT", i ke kikowaena USB o ka PC a kaomi "hōʻoluʻolu". ^ E Ha yM. Pono kēia e alakaʻi i ka ʻoiaʻiʻo e wehewehe ʻia ka polokalamu i loko o ka papahana (i ka waena "mea uila" helehelena helu helu kelepona).
  5. E koho i ke ʻano o ka hana hou ʻana i nā māhele hoʻomanaʻo. Hoʻohana ʻia "hoʻomaʻemaʻe iā" - e hoʻomaʻemaʻe kēia i ka pono o nā koena o ka pānaehana kahiko a me nā polokalamu ʻōpala ʻo "ʻōpala" i hōʻiliʻili ʻia ma muli o ka hopena o ka hopena.
  6. No ka hoʻomaka i ka hoʻoili ʻana i nā kiʻi me ka hoʻomanaʻo Mi4c, kaomi i ke pihi "uila". ^ E Ha yM. Ke nānā nei mākou i ka hoʻopiha ʻana o ka pae holomua.
  7. I ka hope o ke firmware, ʻo ka mea e ʻike ʻia i ke ʻano o ke kākau inoa "uila" hana i ka mahina "kūlana", e ʻoki i ka USB USB a hoʻomaka i ka polokalamu.
  8. Ma hope o ka hoʻomaka ʻana i nā mea i kau ʻia, loaʻa iā mākou kahi MIUI hou. Ke waiho nei wale nō e hoʻokō i ka hoʻonohonoho mua o ka aihue.

I ke ki? I. Hoʻomaka

Hiki i ke MiFlash ke lilo i mea paahana e hoʻihoʻi i ka Mi4c i ka mokuahi ʻoihana ma hope o ka hoʻonoho ʻana i kahi ʻōnaehana poloka i ka bootloader, me ka hoʻihoʻi ʻana i nā smartphones ma hope o ka loaʻa ʻole o nā polokalamu koʻikoʻi. I kēlā mau kūlana, pono e hoʻonui ʻia ka polokalamu MIUI 6.1.7 i ka ʻoihana pilikia "Qualcomm HS-USB Qloader 9008".

ʻO ke kaʻina hana no ka kākau hou ʻana i ka māhele o ka Pūnaehana ʻo Mi4c ma ke ʻano ulia pōpilikia me ka hoʻohuli hou ʻana i nā ʻōlelo paʻa i ke ala wikiwiki, aia wale nō ma MiFlash e hoʻoholo ʻia ʻaʻole ia ka helu o ka mea pono, akā ʻo ka helu port COM.

Hiki iā ʻoe ke kau i ke kiaha i ke ʻano, me ka hoʻohana ʻana i ke kauoha i hoʻouna ʻia ma o Fastboot:
fastboot oem edl

Kaʻina 3: Fastboot

Hoʻomaopopo pinepine nā mea hoʻohana i hoʻohana pū ʻia i ka uila Xiaomi mau māmā i nā pūʻulu MIUI i hoʻopuka ʻia ma ka pūnaewele limahana o ka mea hana ke hiki ke hoʻokomo ʻia i loko o ka polokalamu me ka hoʻohana ʻole i ka MiFlash, akā pololei ma o Fastboot. Loaʻa ka maikaʻi o ke ʻano, me ka wikiwiki o ke kaʻina hana, me ka hala ʻole o ka pono e hoʻokomo i nā mea hana pono.

  1. Hoʻopili mākou i ka pōkole liʻiliʻi me ADB a me Fastboot, a laila wehe i ka waihona kiʻi i ka hopena o ke aʻa o ka C: kaʻa.
  2. Hoʻoiho iā Fastboot no Xiaomi Mi4c firmware

  3. Wehe i ka pale paʻa paʻa,

    a laila kope i nā faila mai ka papa kuhikuhi i ka folder me ADB a me Fastboot.

  4. Hoʻokomo mākou i ke kelepona i ke ʻano "FASTBOOT" a e hoʻopili iā ia i ka PC.
  5. E hoʻomaka i ka hoʻoili pinepine ʻana o nā polokalamu polokalamu ʻōnaehana i ka polokalamu, holo i ka ʻatikala flash_all.bat.
  6. Ke kali nei mākou i ka pau ʻana o nā kauoha a pau i loaʻa i ka hana.
  7. Ma ka hoʻopau ʻana o nā hana, e pani ka puka makani ʻōpiopio, a reboots ka Mi4c i ka Android i hoʻopili ʻia.

Kaila 4: Hoʻihoʻi ma o QFIL

Ma ke kaʻina hana i ka ʻenehana hapa o Xiaomi Mi4c, ka hapanui pinepine ma o ka hana hewa a me ka noʻonoʻo ʻole, a me nā polokalamu maikaʻi ʻole, ke komo nei ka mea hana i kahi wahi e ʻike nei ua "make" ke kelepona. ʻAʻole huli ka hāmeʻa, ʻaʻole ia e pane i nā kī kīwaha, ʻaʻole e kukui ka mākaukau, ʻike ʻia e ka kamepiula like "Qualcomm HS-USB Qloader 9008" a i ʻole hoʻākāka ʻole ʻia ma,

Me ia kūlana, koi ʻia ka hoʻihoʻi, ka mea i lawe ʻia ma o ka mea pono proprietary mai ka mea hana Qualcomm e hoʻopili i ka ʻōnaehana i nā polokalamu Android i kūkulu ʻia ma ke kahua o ka pūnaehana like o ka inoa like. Ua kapa ʻia ka hāmeʻa he QFIL a hapa ʻāpana o ka pūʻulu polokalamu QPST.

Hoʻoiho iā QPST no ka Hoʻoula ʻO Xiaomi Mi4c

  1. Wehe i ka waihona pūnaewele me QPST a kau i ka noi, ma hope o nā ʻōlelo a ka mea nāna i hoʻonohonoho.
  2. Wehe i ka firmware wikiwiki. Aʻo ʻia e hoʻohana i ke ʻano hoʻomohala MIUI 6.1.7 no ka hoʻōla.
  3. Hoʻoiho i ka firmware e hoʻihoʻi i kahi bria Xiaomi Mi4c

  4. Holo QFIL. Hiki i kēia ke hoʻokau i ka papahana ma ka papa kuhikuhi Windows.

    a i ʻole ma ka kaomi ʻana i ka ʻōkiha pili i loko o ke papa kuhikuhi ma kahi o QPST i hoʻokomo ʻia.

  5. Kukulu "E koho i ke ʻano kūkulu" i hai "Flat kūkulu".
  6. Hoʻohui mākou i ka "bria" Xiaomi Mi4c i ke kāpena USB o ka PC. I ke kūlana kūpono, hoʻoholo ʻia ka polokalamu ma ka papahana, - ka palapala "ʻAʻohe awa" ma ka piko o ke aniani e loli ai "Qualcomm HS-USB Qloader 9008".

    Inā ʻaʻole ʻike ʻia ka polokalamu kelepona, kaomi "E hoʻohuli i ka leo." a Hoʻokomo i ka manawa like, paʻa i ka hui a hiki Luna Pūnaewele E kū ʻia ka port COM like.

  7. Ma ka mahina "Palapala papahana" hoʻohui i ka faile prog_emmc_firehose_8992_ddr.mbn mai ka ʻōlelo kikoʻī "kiʻi kiʻi"aia ma ka laha me ka firmware ʻole i kāpae ʻia. ʻO ka puka makani Explorer, kahi āu e pono ai ke kuhikuhi i ke ala i ka faila, wehe ia ma ke kaomi o ka pihi "Mākaʻikaʻi ...".
  8. Kui ʻū "Hoʻouku XML ...", e wehe ana i ka huli ʻana i ʻelua mau pukaaniani ʻo Explorer kahi e pono ai ke hoʻomaopopo i nā faile i hāʻawi ʻia e ka papahana rawprogram0.xml,

    a laila patch0.xml a kaomi i ke pihi "Wehe" papalua.

  9. Mākaukau nā mea āpau e hoʻomaka i ke kaʻina hana o ke kākau hou ʻana i nā māhele hoʻomanaʻo o ka mea hana, e kaomi ma ke pihi "Hoʻoiho".
  10. Hoʻopili ʻia ke kaʻina hana e kau nei ma ka papa "Kūlana". ^ E Ha yM. Eia kekahi, ua piha kahi pā holomua.
  11. Ke kali nei mākou i ka hope o nā kaʻina hana. Ma hope o ka loaʻa ʻana o ka palapala i ka papa loiloi "Hoʻopau ʻia" Hoʻopili i ke kaula mai ke kelepona a hoʻomaka i ka polokalamu.

Ka Waihona 5: Localized a me ka firmware maʻamau

Ma hope o ka kau ʻana i ka mana inoa o ka ʻōnaehana me ka hoʻohana ʻana i kekahi o nā ala i hōʻike ʻia i luna, hiki iā ʻoe ke hele i ke kaʻina hana o ka lawe ʻana mai iā Xiaomi Mi4c i kahi kūlana e hōʻike piha ana i ka hiki o kēia mīkini kiʻekiʻe.

E like me ka mea i hōʻike ʻia ma luna, hiki i ka hoʻohana piha ʻana o ka hoʻohana pono āpau e nā mea hoʻohana mai ka wahi ʻōlelo ʻ -lelo Lūkini ma kahi o ke kau ʻana i kahi MIUI kūloko. Hiki ke loaʻa nā hiʻohiʻona o ia mau hopena ma ka ʻatikala ma ka loulou ma lalo nei. Aia nā loulou i hāpai ʻia i nā loulou o nā kumuwaiwai hoʻomohala, e hiki ai iā ʻoe ke kiʻi i nā mana hou o nā pūpuhi i unuhi ʻia.

E heluhelu hou: Koho i ka polokalamu firmware MIUI

Hoʻohui hou ʻana i kahi hoʻōla

E hoʻolako i nā Mi4c me kahi MIUI ʻōwili a i ʻole ʻōnaehana i hoʻololi ʻia mai nā hanana ʻaoʻao ʻekolu, e hoʻohana ʻia nā pono o ka ʻoihana hoʻolaʻao o ka TeamWin Recovery maʻa (TWRP).

No ka laʻana i nīnau ʻia, he nui nā mana o TWRP, a i ka wā e hoʻouka ai i ka hoʻihoʻi, pono ʻoe e noʻonoʻo i ka ʻōmaʻomaʻo o ka Android i hoʻokomo ʻia i ka polokalamu ma mua o ka kau ʻana i ke kaiapuni. ʻO kahi hoʻohālike, kahi kiʻi i manaʻo ʻia no ka Android 5 ʻaʻole ia e hana inā ke kelepona ana ke kelepona ʻo Android 7 a ʻoiai.

Hoʻoiho i ke kiʻi TeamWin Recovery (TWRP) no Xiaomi Mi4c mai ka pūnaewele limahana

Ke hoʻonohonoho nei i kahi kiʻi hoʻihoʻi kūpono ʻole hiki ke alakaʻi i ka hiki ʻole ke hoʻolana i ka polokalamu!

E hoʻokomo i ka mana piha o ka Android TWRP no Xiaomi Mi4c. ʻO ke kiʻi i hoʻohana ʻia ma ka hana hoʻohālike a loaʻa mai ke kiʻi mai ka loulou ma lalo nei e hiki ke kau ʻia ma kekahi ʻaoʻao o ka Android, a i ke hoʻohana ʻana i nā kiʻi ʻē aʻe, e hoʻolohe pono i ke kumu o ka faila!

Hoʻoiho i ke kiʻi TeamWin Recovery (TWRP) kiʻi no Xiaomi Mi4c

  1. ʻO ka hoʻonohonoho ʻana o ke ʻano hoʻolaʻa hoʻololi i kēia hoʻohālike e maʻalahi ia e hana ma o Fastboot. Hoʻoiho i ka hāmeʻa mai kahi loulou ma lalo nei a wehe i ka hopena i ke kumu o ka C: kaʻa.
  2. Hoʻoiho iā Fastboot e hoʻokomo i ka TeamWin Recovery (TWRP) ma Xiaomi Mi4c

  3. Waiho i ka faile TWRP_Mi4c.imgloaʻa e ka wehe ʻana i ka waihona kiʻi i hoʻoiho ʻia mai ka loulou ma luna nei i ka papa kuhikuhi "ADB_Fastboot".
  4. Hoʻokomo mākou i ke kelepona i ke ʻano "FASTBOOT" e ke ʻano i hōʻike ʻia i loko o ka ʻāpana "Hoʻomākaukau Kūlana" o kēia ʻatikala a pili iā ia i ka PC.
  5. E holo i ke laina kauoha.
  6. Nā ʻōlelo hou aku
    Ke wehe nei i kahi kauoha wikiwiki i Windows 10
    E holo koke i ke kauoha ma Windows 8
    Ke kāhea ʻana i ke Kauoha Hoʻōla ma Windows 7

  7. E hele i ka loulou me ADB a me Fastboot:
  8. cd C: adb_fastboot

  9. E kākau i ka hoʻolaʻa i ka wahi hoʻomanaʻo kūpono, hoʻouna mākou i ke kauoha i:

    ka wikiwiki wikiwiki a wikiwiki TWRP_Mi4c.img

    Ua hōʻoia ʻia ka hana holomua ma kahi ʻōlelo "mea kākau 'hoʻōla' ... OKAY" i ka console.

  10. Hoʻopili mākou i nā mea mai ka PC a ka pahu i ke hōʻola ʻana ma o ka pā ʻana a hoʻopaʻa i ka hui ʻana ma ke kelepona "Volume-" + "Meaʻai" a hiki i ka logo TWRP ma ka maka.
  11. Nui! Ma hope o kēlā me kēia pēpē i loko o ka hana hoʻihoʻi, i hoʻopaʻa ʻia ma muli o nā hana mua o kēia puke ʻimi ʻana, pono ʻoe e kali i kahi hoʻomaha ʻekolu manawa ma mua o ka hoʻohana hou ʻana i ke ʻano. I ka manawa o kēia manawa, ma hope o ka hoʻokuʻu ʻana, ʻaʻole e holo ka ʻōlima - ʻo ia kahi hiʻohiʻona o ka ʻōnaehana i ʻōlelo ʻia.

  12. Ma hope o ka hoʻolauna mua ʻana, e koho i ka ʻōlelo Lūkini o ka hoʻihoʻi hoʻōla ma ka kaomi o ka pihi "Koho i ka 'ōlelo" a e ʻae e hoʻololi i ka hoʻokaʻina kahi hoʻonohonoho i ka hoʻomanaʻo ʻana o ka polokalamu ma ka neʻe ʻana i ka hoʻololi e pili ana i ka pono.

Hoʻoiho i ka firmware unuhi

Ma hope o ka loaʻa ʻana o ka hoʻolaʻa TWRP maʻamau, loaʻa i nā mea hoʻohana a pau nā koho no ka hoʻololi ʻana i firmware. Hoʻomaopopo ʻia nā MIUI kūloko i ke ʻano o nā pōpoki zip ua maʻalahi e hoʻohana ma ka hoʻohana ʻana i kahi hoʻōla hoʻololi hoʻololi. ʻO ka hana ma TWRP i wehewehe ʻia ma ka kikoʻī o ka ʻatikala aʻe aʻe, hōʻike mākou iā ʻoe e hoʻomaʻamaʻa iā ʻoe iho me:

E nānā pū: Pehea e uila ai i ka polokalamu Android ma o TWRP

E hoʻonohonoho mākou i kekahi o nā loiloi hoʻohana maikaʻi loa o ka hoʻohālike me kahi kikowaena ʻōlelo Lūkini, nā lawelawe a Google a me nā hiʻohiʻona ʻē aʻe - ʻo ka ʻōnaehana MIUI 9 hou mai ka hui MiuiPro.

Hiki iā ʻoe ke hoʻoiho mau i ka mana hou loa mai ka pūnaewele hoʻomohala, a ʻo ka pāhana i hoʻohana ʻia ma ka hoʻohālike ma lalo nei e loaʻa nei:

Hoʻoiho iā MIUI 9 firmware ʻōlelo Lūkini no Xiaomi Mi4c

  1. Hoʻopili mākou i ka mīkini i loko o ka hoʻihoʻi hou ʻana a hoʻohui ia i ka PC no ka hōʻoia ʻana ua ʻike ʻia ka pono he kahi e hiki ai ke hoʻololi ʻia.

    Inā ʻaʻole ʻike ʻia ʻo Mi4c, e hoʻouka hou i ka mea hoʻokele! Ma mua o ka hoʻopunipuni ʻana, pono e hoʻokō i kahi kūlana i loaʻa ai kahi hoʻomanaʻo, no ka mea, e hoʻopili ʻia kahi pale me ka firmware no ka hoʻonohonoho.

  2. Aia wale i ka hihia, hana i kahi hoʻopiʻi. Kui ʻū "Pūnaewele" - koho i nā mahele no ke kākoʻo - hoʻololi "Hoʻopuka e hoʻomaka" i ka pono.

    Ma mua o ka hoʻopiha ʻana i ke kau aʻe, pono ʻoe e kope i ka waihona "Pūnaewele"aia i ka hōʻike "TWRP" i loko o Mi4ts hoʻomanaʻo, no kahi mākaʻi PC no ka mālama!

  3. Hoʻokaʻawale mākou i nā ʻāpana āpau o ka hoʻomanaʻo o ka polokalamu, inā i hoʻokomo ʻia ka Android kīkī no ka manawa mua, ʻaʻole pono kēia hana e hōʻano i ka ʻōnaehana. Hele mākou ma ke ala: "Hoʻomaʻemaʻe" - Hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe - E kau i nā māka ma nā pahu āpau e kokoke ana i nā inoa o nā pauku hoʻomanaʻo.
  4. Hōʻalo i ka hoʻololi "Hoʻopuka e hoʻomaka" kūpono a kali i ka hope o ke kaʻina hana. A laila kaomi i ke pihi "Nua" e hoʻi i ka pale nui o TWRP.

    Ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe ʻana i kahi mau wahi, i kekahi mau mea a koi ʻia kahi TWRP e koi ʻia a hiki i nā ala aʻe aʻe o kēia manual. ʻO ia, e hoʻopau i ke kelepona a hoʻōki i ke hoʻololi hou ʻia, a laila hoʻomau i ka pae hou.

  5. Inā mākou e uhai, hoʻohui mākou i ke kelepona me kahi kelepona USB mai ka PC a kope i ka pākuʻina firmware i ka hoʻomanaʻo o ke kelepona.
  6. E hoʻouka i ka paepae polokalamu me ka hoʻohana i ka ʻano o nā hana: koho "Ka hoʻonohonoho"hoailona mākaʻikaʻi multirom_MI4c_ ... .ziphoʻolawe "Swipe no firmware" i ka pono.
  7. Hoʻouka koke ka hoʻonohonoho ʻana o ka OS hou. Ke kali nei mākou i ka palapala "..." hana a kaomi i nā pihi "Reboot i OS"kaomi.
  8. I ka mālama ʻana i ka ʻōlelo "ʻAʻole hoʻokomo ʻia ʻōnaehana!"pahu i ka hoʻololi "Lō i ke kiola" i ka akau a kali i ka loulou hoʻokipa MIUI 9 e lawe.
  9. Ma hope o ka hoʻonohonoho mua o ka lau

    loaʻa iā mākou kekahi o nā ʻōnaehana hana hou loa e pili ana i ka Android 7!

    Hana pololei ʻo MIUI 9 me ka hoʻopuka piha ʻana i ka hiki o nā ʻenehana ʻoihana o Xiaomi Mi4c.

Pāʻani kūleʻa maʻamau

I ka hanana o MIUI e like me ka ʻoihana Mi4c ʻaʻole i hoʻokō i nā pono o ka mea hoʻohana a ʻaʻole makemake paha i ka mea hope loa, hiki iā ʻoe ke hoʻouka i kahi hopena mai nā ʻaoʻao hana ʻekolu - hana iho i ka Android. No ka laʻana i lalo o ka noʻonoʻo, nui nā kinikini i hoʻololi ʻia mai nā hui kaulana i hoʻokumu ʻia i nā polokalamu ʻōnaehana no nā polokalamu Android a me nā ports mai nā mea hoihoi.

Hāʻawi mākou i ke firmware ma ke ʻano he kumu hoʻohālike a me nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻohana ʻana. LineageOSi haku ʻia e kekahi o nā hui kaulana loa o ka romodels i ka honua. No ka Mi4c, ua hoʻokuʻu ʻia ka pūʻulu hoʻololi e ka hui, a ma ka manawa e kākau ai i kēia ʻatikala, aia nō ke kūkulu nei ʻo LineageOS alpha e pili ana i ka Android 8 Oreo, ka mea e hāʻawi i ka manaʻo e hoʻonui ʻia ka hoʻonāukiuki i ka wā e hiki mai ana. Hiki iā ʻoe ke hoʻoiho i ka kūkulu ʻia ʻana o LineageOS hou mai ka pūnaewele paena o ka hui.

Hoʻoiho i ka mana hou o LineageOS no Xiaomi Mi4c mai ka pūnaewele mana o ka mea hana

ʻO ka pākau me ke ʻano o kēia ʻo LineageOS e pili ana i ka Android 7.1 i ka manawa kākau e loaʻa no ka hoʻouka ma ka loulou:
Hoʻoiho iā LineageOS no Xiaomi Mi4c

Lawe ʻia ka hoʻokomo ʻana o ka OS maʻamau i Xiaomi Mi4c ma ke ʻano like me ka hoʻokae ʻana o nā ʻano ʻē aʻe MIUI 9 i hōʻike ʻia ma luna aʻe o ka ʻatikala, ʻo ia hoʻi ma o TWRP.

  1. E hoʻokomo i ka TWRP a me ka pahu ma loko o ka hoʻōla.
  2. Inā hoʻokomo ʻia nā ʻōnaehana kaiapili o MIUI ma ke kelepona ma mua o ka hoʻoholo i hoʻololi ʻia i ka firmware i hoʻololi ʻia, ʻaʻole pono ʻoe e hoʻomaʻemaʻe i nā māhele āpau, akā e hoʻihoʻi i ke kelepona i nā hoʻonohonoho o nā hale waihona iā TWRP.
  3. Hoʻopili i ka LineageOS i ka hoʻomanaʻo o loko i kekahi ala kūpono.
  4. E hoʻonohonoho i ka hana maʻamau ma o ka papa kuhikuhi "Ka hoʻonohonoho" ma TWRP.
  5. Hoʻihoʻi mākou i loko o kahi ʻōnaehana hou loa. Ma mua o ka puka ʻana o ka ʻōmaʻomaʻo o ka LineageOS hou e hoʻokū ʻia nei, pono ʻoe e kali e pili ana i 10 mau minuke a e hoʻomaka ʻia nā mea āpau.
  6. E hoʻonoho i nā ʻenehana maʻamau o ka ʻili

    a me ka hoʻololi ʻia Android hiki ke hoʻohana piha.

  7. I ke ki? I. Inā makemake ʻoe i nā lawelawe ʻo Google ma Android, ʻaʻole i lako ʻo LineageOS me kahi hoʻomaka, pono ʻoe e hahai i nā ʻōlelo aʻo mai ka haʻawina ma ka loulou.

    Pahi: Pehea e hoʻokomo ai i nā lawelawe a Google ma hope o kahi firmware

I ka hopena, makemake hou wau e ʻike pono i ka mea nui o ka ʻimi ma muli o nā ʻōkuhi, me ka koho pono ʻana o nā hāmeʻa a me nā polokalamu uila i ka wā e hoʻokomo ai i ka Android ma ka polokalamu ʻo Xiaomi Mi4c. Loaʻa i kahi polokalamu firmware maikaʻi!

Pin
Send
Share
Send