Freemake Video Downloader 3.8.2.1

Pin
Send
Share
Send


ʻO ka mea pōʻino, ʻaʻole nā ​​ʻāina a pau o Lūkia e haʻaheo i ka pūnaewele kiʻekiʻe a paʻa hoʻi, kahi e hiki ai iā lākou ke nānā i nā wikiō ma ka pūnaewele me ke kali ʻole. Pehea e haʻalele ai i kēia kūlana? He mea maʻalahi loa ka hoʻoiho ʻana i kāu mau wikiō punahele i kāu kamepiula, ʻo ia ma hope o kahi manawa kūpono i kekahi polokalamu hou e hoʻomaka ai e nānā.

He polokalamu hoʻohana maʻamau ʻo Freemake Video Download no ka hoʻoiho ʻana i nā wikiō mai YouTube a me nā pūnaewele kaulana ʻē aʻe kahi e hoʻokō ai ka nānā ʻana ma ka pūnaewele.

E hoʻoiho i ka wikiwiki

Wahi a nā mea hoʻomohala, e hoʻoiho i kahi kiʻi ʻoniʻoni holoʻokoʻa ʻelua ʻelua e lawe ai i kahi mau minuke eha.

Ke kaʻina hana maʻalahi

No ka hoʻomaka i ke hoʻoiho ʻana i nā wikiō mai kekahi kumu, pono wale ʻoe e kope i ka loulou wikiō i ka polokalamu, a laila e hoʻonui i ka window ʻo Freemake Video Downloader a kaomi ma ka pihi "Insert URL".

Hiki ke koho i ke ʻano a me ke ʻano

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka hoʻoiho ʻana, e noi ʻia ʻoe e hōʻailona i ka format wikiō i makemake ʻia a me ka maikaʻi, e hilinaʻi nui ʻia ka nui o ka faila.

Hoʻoiho i nā leka

I kēlā me kēia manawa ka hoʻopau ʻana o ka polokalamu i ke kiʻi aʻe, e aʻo ʻoe e pili ana iā ia me kahi pāʻiliʻili liʻiliʻi me ka puka liʻiliʻi ma ka ʻaoʻao ʻākau o ka maka.

Hoʻoiho i nā mea pāʻani

Pono ʻoe e hoʻoiho i hoʻokahi wikiō mai YouTube a i ʻole nā ​​lawelawe ʻē aʻe, akā he papa inoa holoʻokoʻa? Hoʻomoʻa wale i ka loulou i ka papa kuhikuhi i ka papahana a hoʻomaka i ka hoʻoiho.

Kūkulu kikowaena

Ua hoʻolako ʻia ʻo Freemake Video Downloader i kahi hoʻolako i kūkulu ʻia e hiki ai iā ʻoe ke hoʻoponopono i ke ʻano wikiō no Apple a me nā polokalamu Android, hoʻohuli iā ia i ke ʻano leo leo, a me ke ʻano makemake no ka pāʻani ʻana i nā mea pāʻani.

Hola i ka hana makua

ʻAʻole ia he mea huna o ka hānai ʻia o nā ʻōpio "pākuʻu" i hoʻoili ʻia ma ka Pūnaewele, pono e pale ʻia mai ka nānā ʻana i nā keiki. Hoʻopau i ka mana makua ma o ka hoʻonohonoho ʻana, hoʻonoho i ka ʻōlelo huna, a e kāohi ʻia nā keiki i ke komo ʻana i nā wikiō i ʻāpono ʻia.

Hoʻohui Pūnaewele

Inā loaʻa iā ʻoe nā moʻolelo i nā lawelawe kaiāulu a me ka wikiō lawelawe me ka waihona paʻa, a laila ma o ka hoʻopili ʻana i nā moʻokāki, hiki iā ʻoe ke kiʻi i nā wikiō mai nā ʻaoʻao pilikino.

Hoʻoiho i nā faila he nui

Hiki iā Freemake Video Downloader iā ʻoe ke kali a hiki i ka hopena o ke kiʻi ʻana i kekahi wikiō, akā kau koke i ka hoʻoiho ʻana i nā lako āpau e pono ai e mālama i kāu kamepiula.

Nā pono:

1. Kākau maikaʻi ʻo Nice me ke kākoʻo no ka ʻōlelo Lūkia;

2. Hoʻoiho i nā wikiō wikiō ma mua o 10,000 mau kumu;

3. Hoʻonohonoho ʻia e loaʻa i ke ʻano wikiō i makemake ʻia.

Loaʻa i nā pono:

1. Loaʻa i ka pā manuahi ka papahana i ka palena wikiwiki. I mea e hoʻopau ai i ka mea i kau ʻia, e pono e hoʻololi i ka ʻōnaehana PRO-i uku ʻia.

ʻO Freemake Video Downloader kekahi o nā pono kūpono loa e kiʻi ai i nā wikiō mai nā lawelawe. Hana ʻia ka papahana me nā hana pono a pau e hōʻoiaʻiʻo ai i ka hana hōʻoluʻolu me nā wikiō.

Hoʻoiho iā Freemake Video Downloader no ka manuahi

Hoʻoiho i ka ʻōnaehana hou o ka papahana mai ka pūnaewele kūlike

Hoʻohui i ka papahana:

★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 3.75 mai 5 (4 mau balota)

Nā papahana like a me nā ʻatikala:

He Mea Hoʻolā Kōkua Video Hoʻoiho i nā wikiō mai Video Downloader Pro ʻO wikiō hoʻololi wikiō Hoʻoiho i nā wikiō mai Flash Video Downloader no Mozilla Firefox

Kaʻana i kaʻatikala ma nā uia pūnaewele:
ʻO Freemake Video Downloader kekahi o nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoiho ʻana i nā wikiō mai nā kumuwaiwai ʻē aʻe ma ka Pūnaewele. Ma waena o nā pūnaewele kākoʻo i kākoʻo ʻia ʻo YouTube, Hulu, Vevo, Facebook, MTV, ComedyCentral.
★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 3.75 mai 5 (4 mau balota)
Pūnaehana: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāwai: Hōʻike ʻikepili
Mea hoʻomohala: Ellora Assets Corporation
Uku: Tauina
LOL: 17 MB
ʻ :lelo: Lūkia
Kākau: 3.8.2.1

Pin
Send
Share
Send