Nackd 1.22.2

Pin
Send
Share
Send


ʻO Npackd kahi luna laikini a me kahi hoʻonohonoho hoʻonohonoho no ka ʻōnaehana hana ʻo Windows. Hāʻawi ka noi iā ʻoe e hoʻokomo, hōʻano a hoʻoili i ka polokalamu i ka hana maʻalahi.

ʻAloglelo Mokuna

Aia ka papa nui o ka papahana ka papa inoa o nā noi i loaʻa no ke kau ʻana, i māhele ʻia i nā māhele. ʻO kēia o nā pāʻani, nā ʻelele koke, nā mea mālama hale, nā haki o nā loiloi polokalamu polokalamu hou loa, a ʻoi aku ka nui o kahi 13 i loaʻa, i ka manawa o ka hoʻomākaukau ʻana o kēia ʻatikala, ʻoi aku o nā papahana 1000.

Ke kikowaena noi

E kau i ka polokalamu ma kahi kamepiula, koho wale ia ma ka papa inoa a kaomi i ka pihi kūpono. Hoʻoiho a hoʻoiho maʻalahi.

Hoʻohou

Ke hoʻohana nei iā Npackd, hiki iā ʻoe ke hōʻano hou i nā polokalamu i loaʻa i ka kamepiula, akā ʻo ka mea wale nō i kau ʻia ma ka hoʻohana ʻana i kēia polokalamu, a me kekahi mau ʻōnaehana polokalamu, e like me ka .NET Framework.

Mālama i nā noi i kau ʻia

I ka wā o ka hoʻonohonoho, loaʻa i ka polokalamu ke loaʻa i ka ʻike e pili ana i nā polokalamu i kau ʻia ma ka PC a hōʻike i ko lākou papa inoa ma ka puka nui. Maanei hiki iā ʻoe ke loaʻa i ka ʻike e pili ana i ka papahana, ka hoʻokau ʻana, ka hoʻonui ʻana, inā loaʻa kēia hana, e kāpae, e hele i ka pūnaewele mana o ka mea hoʻomohala.

Hoʻomāliʻi

Kuhi ʻia nā noi e hoʻohana ana me Npackd, a me nā polokalamu mai ka papa kuhikuhi, hiki ke hoʻoili ʻia e waiho i kahi faila hoʻoili i kahi folder hou ma kāu paʻakikī ʻana.

Ke lawe aku nei, e hoʻopiʻi ʻia ka pā koho i koho ʻia a hoʻoili ʻia nā faile i koho ʻia i nā hoʻonohonoho.

Hoʻohui ʻana i nā pale

Hāʻawi ʻo Npackd nā mea hoʻohana e hoʻohui i nā polokalamu uila i kā lākou waihona.

No ka hana ʻana i kēia, pono ʻoe i mea e pili ana i kāu moʻokāki Google, e hoʻopiha i kahi palapala i pono ai ʻoe e kuhikuhi i ka inoa o ke noi, hoʻokau i nā kiʻi, a laila e hoʻohui i kahi wehewehe kikoʻī o ka ʻano a hāʻawi i kahi loulou e hoʻoiho i ka hoʻohele.

Nā pono kūpono

  • E mālama i ka manawa e loaʻa ai nā polokalamu kūpono;
  • Hoʻoiho a hoʻoili uila;
  • Hiki ke hoʻonui i nā noi;
  • Hoʻapili nā mea hoʻokomo i kahi kamepiula;
  • Laikini laikini;
  • Hoʻohui ʻaoʻao Russian.

Mea nā hemahema

  • ʻAʻohe manawa i hiki ke hoʻoili a hōʻano hou i kēlā mau polokalamu i hoʻokomo ʻia ma mua o ka hoʻohana ʻana o ka polokalamu polokalamu;
  • ʻO nā palapala āpau a me nā ʻike pili i ka ʻōlelo Pelekania.

ʻO Npackd kahi hopena maikaʻi loa ia no ka poʻe hoʻohana e mālama i kēlā me kēia minuke i ko lākou manawa manawa. ʻO ka polokalamu i hōʻiliʻili i loko o ka puka aniani i nā mea a pau āu e pono ai no ka huli wikiwiki, hoʻouka a me ka hoʻonui ʻana i nā noi. Inā ʻoe e hōʻola (a i ʻole hoʻokomo i kēia mea) i ka hoʻokumu ʻana o ka polokalamu, a laila hiki iā ʻoe ke kau i kāu hana i loko o ka waihona hoʻokaʻawale, a laila e wehe i ke ala i loko o kahi lehulehu nui.

Hoʻoiho iā Npackd no ka manuahi

Hoʻoiho i ka ʻōnaehana hou o ka papahana mai ka pūnaewele kūlike

Hoʻohui i ka papahana:

★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 5 mai 5 (2 mau balota)

Nā papahana like a me nā ʻatikala:

Nā polokalamu no ka hoʻonohonoho ʻana o nā polokalamu i kahi kamepiula Askadmin Sumo Nā Multilizer

Kaʻana i kaʻatikala ma nā uia pūnaewele:
ʻO Npackd kahi katala wehe o nā papahana e hiki ai iā ʻoe ke hoʻouka, hoʻopou a hoʻouka i nā noi i hoʻouna ʻia, e hoʻohui i kāu mau pahu i ka waihona.
★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 5 mai 5 (2 mau balota)
Pūnaehana: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāwai: Hōʻike ʻikepili
Mea hoʻomohala: Tim Lebedkov
Uku: Tauina
Lā: 9 MB
ʻ :lelo: Lūkia
Kākau: 1.22.2

Pin
Send
Share
Send