E hoʻokomo i ka luna noi palapala ma Ubuntu

Pin
Send
Share
Send

Hiki ke hoʻouka ʻia nā papahana a me nā ʻokoʻa'ē aʻe i ka papa hana ʻo Ubuntu ʻaʻole wale ma o "Aloha" ma ke komo ʻana i nā kauoha, akā ma o ka hoʻonani kala ʻōiwi hoʻi - "Luna noi". ^ E Ha yM. Kūpono ia mea paahana no kekahi mau mea hoʻohana, ʻoi aku ka poʻe i ʻike ʻole i ka ʻenehana a paʻakikī hoʻi i kēia mau ʻōlelo paʻa. Ma kahi paʻa "Luna noi" kūkulu ʻia i loko o ka OS, eia naʻe, ma muli o kekahi mau hana a ka mea haki, ʻaʻole e nalo a laila pono ke hoʻonohonoho hou. E nānā pono kākou i kēia kaʻina hana a loiloi i nā hewa maʻamau.

E hoʻokomo i ka luna noi palapala ma Ubuntu

E like me kā mākou e kākau ʻana ma luna, "Luna noi" Loaʻa ia ma ka hale kūkulu ʻo Ubuntu a ʻaʻole pono e hoʻouka hou. No laila, ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ke kaʻina hana, e noʻonoʻo pono e nalo nei ka papahana. No ka hana ʻana i kēia, hele i ka papa hana, e ʻimi e ʻimi a loaʻa i ka mea pono e pono ai. Inā makehewa ka hoʻāʻo, e hoʻolohe iā ʻoe i nā ʻōlelo aʻoaʻo.

E hoʻohana mākou i ka ʻenehana maʻamau, e hāʻawi ana i ka ʻike kikoʻī e pili ana i kēlā me kēia kauoha e pono ai ʻoe:

  1. E wehe i ka papa kuhikuhi a holo "Aloha", hiki ke hana pū i kēia ma o ka piko Ctrl + Alt + T.
  2. Kāpili i ke kauoha i ka pā hoʻokomosudo apt-pono e hoʻopili i nā polokalamu-kikowaena waenaa k «paomi Kāhea.
  3. E hoʻokomo i ka ʻōlelo huna no kāu moʻokāki. ʻAʻole e ʻike ʻia nā mea i kākau ʻia.
  4. Inā ma hope o ka hoʻokomo ʻana i nā pōpō hana pono ʻole a ʻaʻole i hoʻonohonoho ʻia ma muli o ka loaʻa ʻana o nā waihona waihona like, reinstallma ke kaomi ʻana i ka sudo apt - e hoʻokomo i ka polokalamu kikowaena-waena.

    Eia kekahi, hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo i ka hoʻokomo ʻana i nā ʻōlelo like me hoʻokahi i ka hihia o kēia pilikia.

    sudo apt purge polokalamu hoʻokūkū-center
    rm -rf ~ / .cache / lako polokalamu-waena
    rm -rf ~ / .config / lako polokalamu-waena
    rm -rf ~ / .cache / update-manager-inti
    sudo apt update
    sudo apt dist-upgrade
    sudo apt hoʻoili polokalamu-kikowaena ubuntu-desktop
    sudo dpkg-hoʻonohonoho hou lohi-center --force
    sudo update-polokalamu-kikowaena

  5. Inā ka hana "Luna noi" ʻAʻole ʻoe i ʻoluʻolu, kāpae me ka kauohasudo apt wehe i ka polokalamu-kikowaena waenaa hoʻonohonoho hou.

ʻO ka hope loa, hiki iā mākou ke tūtaki i ka hoʻohana ʻana i ke kauoharm ~ / .cache / lako polokalamu -Rua lailaHoʻohuie wehe i ke kahū "Luna noi" - Pono kēia e kōkua i nā pilikia o nā hewa.

E like me kāu e ʻike ai, ʻaʻohe mea paʻakikī i ka hoʻopili ʻana o ka hāmeʻa e nīnau ʻia ana, aia wale nō kekahi mau pilikia i ka hoʻokō ʻana, i mālama ʻia e nā ʻōlelo aʻoaʻo ma luna nei i hoʻokahi mau minuke.

Pin
Send
Share
Send