Pehea e hoʻokomo ai i kahi waihona hoʻomanaʻo i samsung j3

Pin
Send
Share
Send


Ua hoʻolako ʻia nā mīkini he nui e pili ana i kahi hā aʻe hybrid no nā kāleka SIM a me ka microSD. Hiki iā ia ke hoʻokomo i loko o ka polokalamu i ʻelua kāleka SIM a i ʻole ʻāpana kāleka SIM i hui pū ʻia me microSD. ʻAʻohe o Samsung J3 ʻokoʻa a loaʻa kēia mea hoʻohui pono. E haʻi ka ʻatikala e pili ana i ke hoʻokomo i kahi kāleka hoʻomanaʻo i loko o kēia kelepona.

Ke kau nei i kahi memo hoʻomanaʻo ma Samsung J3

He ʻilihua kēia kaʻina - hoʻoneʻe i ka uhi, e hoʻoneʻe i ka pākaukau a hoʻokomo i ke kāleka i loko o ka lewa kūpono. ʻO ka mea nui, ʻaʻole ia e kau hou me ka wehe ʻana i ka uhi o hope a ʻaʻole i uhaʻi ka kāleka kāleka SIM ma ka hoʻopili ʻana i kahi micro SD drive i loko.

  1. ʻIke mākou i kahi ʻimi ma ke kua o ke kelepona nāna e ʻae iā mākou e komo i ka loko o ka hāmeʻa. Ma lalo o ka uhi i hala, e ʻike mākou i ka slot koho e pono ai mākou.

  2. E hoʻokomo i kahi manamana lima a i ʻole kekahi mea pākaha i loko o kēia ana a huki. Huki i ka uhi a hiki i nā "kī" e puka mai i waho o nā laka a ʻaʻole hoʻi i haʻalele.

  3. Lawe mākou i ke ʻona ma ke kelepona, me ka hoʻohana ʻana i ka notch. E kiʻi wale i ka pākō a huki.

  4. Hoʻokomo i nā kāleka microSD i ka slot i hōʻike ʻia i ke kiʻi. E kau ʻia kahi pua i ka kāleka hoʻomanaʻo ponoʻī, nāna e haʻi iā ʻoe a ʻoi kahi ʻaoʻao e pono ai ʻoe e hoʻokomo i loko o ka mea hoʻohui.

  5. ʻAʻole holo i ka microSD drive i loko o ka slot, e like me ke kāleka SIM, no laila e hoʻāʻo ʻole e kāohi ma ka hoʻohana ʻana i ka ikaika. Hōʻike ke kiʻi i ke ʻano o ka nānā ʻana o ke kāleka pololei.

  6. Kohi mākou i ke kelepona hoʻāla a huli ʻia. E hōʻike ʻia kahi leka ma ka pale kī ua hoʻokomo ʻia kahi kāleka hoʻomanaʻo iā ʻoe a hiki iā ʻoe ke hoʻokele i nā faila iā ia. Hoʻolaha wale, ua hōʻike ka ʻōnaehana lawelawe Android i ka kelepona i hāʻawi ʻia me kahi kikowaena hou i hoʻopiha ʻia, i mea piha ʻole.

E ʻike pū: nā aʻoaʻo no ke koho ʻana i kahi kāleka hoʻomanaʻo ʻana no kahi kelepona

Pehea kēia e hoʻokomo ai i kahi kāleka microSD i loko o kahi kelepona mai Samsung. Lana ko mākou manaʻo ua kōkua ʻoe e hoʻoponopono i ka pilikia.

Pin
Send
Share
Send