No ke aha e loli ʻole ka ʻōmole ma MS Word

Pin
Send
Share
Send

No ke aha e ʻole ai e loli ka font i ka Microsoft Word? Ua kūpono kēia nīnau no nā mea hoʻohana he nui ka manawa i hālāwai ai i kēlā pilikia ma kēia papahana. Koho i ka kikokikona, koho i ke kākau kūpono kūpono mai ka papa inoa, akā ʻaʻohe loli. Inā ʻoe i kamaʻāina i kēia kūlana, ua hiki mai ʻoe i kēia leka. Ma lalo nei e hoʻomaopopo mākou i ke kumu ʻaʻole e loli a hoʻokomo ka pane i ka ʻōlelo a pane i ka nīnau inā hiki ke hoʻokō ʻia kēia pilikia.

Haawina: Pehea e hoʻololi ai i ka font i ka ʻōlelo

ʻO ke kumu

No ke ʻano ʻole o ka banal a ke kaumaha ke kani, akā ke kumu ʻaʻole e loli ka loli i ka ʻōlelo ʻo hoʻokahi wale nō - ʻaʻole ka kā font i koho ai ʻoe i ke kākoʻo o ka mea i kākau ʻia ai. Pau kēlā, ʻaʻole hiki ke hoʻoponopono pono ʻoe i kēia pilikia. He mea hana wale nō kēia ia e ʻae ʻia. Hiki ke hana ʻia i kahi helu no ka hoʻokahi a i ʻole kekahi mau ʻōlelo, ʻo ka mea āu i kākau ai i ka ʻōlelo, ʻaʻole ʻike ʻia kēia papa inoa, a ʻike paha ʻoe no kēia.

Hoʻohālikelike ʻia kekahi pilikia like ʻole no ka kikokikona i paʻi ʻia ma ka Lūkini, ʻoiai inā ke koho ʻia ka ʻaoʻao kolu. Inā loaʻa iā ia kahi laikini laikini o Microsoft Office i hoʻonohonoho ʻia ma kāu kamepiula e kākoʻo kūleʻa ana i ka ʻōlelo Lūkia, a laila i ka wā e hoʻohana ai i nā paʻi maʻamau i hōʻike ʻia ma ka papahana ma mua, ʻaʻole ʻoe e hālāwai me ka pilikia a mākou e noʻonoʻo nei.

Kākau: ʻO ka mea pōʻino, ʻoi aku ka liʻiliʻi a ʻole ka liʻiliʻi (ma ka ʻōlelo o ke ʻano) nā ʻatikala ʻaʻole pinepine a ʻāpana paha i ka ʻōlelo Lūkini. ʻO kekahi hiʻohiʻona maʻalahi kekahi o nā ʻano helu Arial ʻehā i hōʻike ʻia (hōʻike ʻia ma ka kiʻi paʻi).

Hoʻopau

Inā hiki iā ʻoe ke hana i ka faila iā ʻoe iho a hoʻonohonoho iā ia no ka ʻōlelo Lūkini - maikaʻi loa, a laila ʻaʻole maoli ka pilikia e hāpai ʻia i loko o kēia ʻatikala. ʻO nā mea hoʻohana a pau e kū nei i ka hiki ʻole ke hoʻololi i ka hoʻoneʻe no ka kikokikona hiki ke ʻae wale i kahi mea - e ʻike ai ma ka papa inoa nui o nā fonts Word e pili kokoke ana i ka mea āu e makemake ai. ʻO kēia wale ke ana e kōkua ai i ka loaʻa ʻana o kekahi ala o ke kūlana.

Hiki iā ʻoe ke ʻimi i kahi font kūpono i nā pā ākea o ka Pūnaewele. I loko o kā mākouʻatikala, hāʻawi ʻia ma ka loulou ma lalo, e ʻike ʻoe i nā loulou i nā kumu hilinaʻi, kahi i loaʻa ai nā helu nui o nā faʻapohe no kēia papahana no ka download. Ma laila mākou e kamaʻilio ai e pili ana i ka hoʻokomo ʻana i kahi leka i ka ʻōnaehana, a laila hoʻōla i ka ʻatikala.

Haawina: Pehea e hoʻohui ai i kahi font hou iā Word

Hoʻohālikelike

Ke manaʻoʻiʻo nei mākou ua pane mākou i ka nīnau no ke aha ʻaʻole loli ka lone i ka Word. ʻO kahi pilikia koʻikoʻi loa kēia, akā, i kā mākou mihi nui, ʻo kāna hoʻonā, i ka hapa nui, ʻaʻole i noho. Pēlā i hiki ai i ka font ka mea leʻeuʻa maikaʻi i ka maka ke noi i ka ʻōlelo Lūkia. Akā, inā e hoʻoikaika iki ʻoe a me ka hoʻoikaika ʻana, hiki iā ʻoe ke ʻike i kahi pāʻālua e pili kokoke ana iā ia.

Pin
Send
Share
Send