Hoʻohui ʻia ʻo Adblock

Pin
Send
Share
Send


ʻO ka hoʻolaha ka mīkini ma ka ʻoihana, akā ua ʻoi aku ka nui o nā mea hoʻolaha me kahi mea paʻakikī loa ke kipa aku i kekahi punaewele. Eia naʻe, ke hoʻohana nei i kahi ʻano hana e like me ka mea e hoʻololi ai i ka hoʻolaha, hiki iā ʻoe ke poina i ka mea hoʻolaha i loko o kāna mau ʻike like ʻole. No laila, e kūkākūkā kēia ʻatikala e pili ana i ka mea maʻamau-browser blocker paʻa - Adblock Plus.

ʻO Adblock kahi extension browser e kākoʻo ana i kāna hana me nā pūnaewele punaewele kaulana loa, e like me Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox, Yandex.Browser a me nā mea ʻē aʻe he nui. Hoʻopuke maʻalahi ka blocker i nā hoʻolaha hoʻonāukiuki āpau ma nā pūnaewele, e ʻae iā ʻoe e hoʻopau ʻoluʻolu i nā ʻike.

Paipai mākou iā ʻoe e nānā: Nā polokalamu ʻē aʻe no ka hoʻopaʻa ʻana i nā hoʻolaha ma ka polokalamu

Pahi: Pehea e hoʻoiho ai i nā hoʻolaha ma VK me ka hoʻohana ʻana iā Adblock Plus

Hoʻohui ka pahū

ʻAʻole ʻo Adblock Plus kahi polokalamu kamepiula, akā he polokalamu liʻiliʻi liʻiliʻi e hoʻopau ʻole i nā kumuwaiwai pūnaewele a hoʻokomo wale ia no kēlā mau mākaʻi āu e pono ai ke lawe i nā hoʻolaha a me nā kīwili.

Pākuʻi Pūnaewele Ad

I mea e ʻike ai i ka nui o ka hoʻolaha ʻana iā Adblock Plus iā ʻoe e wehe i ka papa papahana, kahi e loaʻa ai ka nui o nā hoʻolaha i ke alo i kēia manawa, a no ka manawa holoʻokoʻa ka hoʻohana ʻana, e hōʻike ʻia ana.

Ke hōʻole nei i nā hana no kahi pūnaewele kūlike

Ke hoʻohana nei i kahi mea hoʻolaha block, ʻaʻole ʻoe i ʻike i nā hoʻolaha, ʻo ia ka mea ua nalowale ka mea nona ka pūnaewele i kekahi mau waiwai mai ka hoʻolaha ʻana. No kēia mea, pili ʻole kekahi punaewele i mea e hoʻopuka ai i kāu pūnaewele a hiki ʻole i ka hōʻemi ʻia o ka mea nāna i kālai ʻia.

Akā ʻaʻole pono ʻoe e hōʻole i ka hoʻohui, no ka mea, hāʻawi ka polokalamu i kahi hana e hōʻole ai i ka Adblock Plus no ka waihona o kēia manawa.

Laka paʻa mea

ʻOiai ʻo ka hoʻohana ʻana o Adblock Plus i nā kānana ikaika e ālai ai i nā hoʻolaha, e hala paha kekahi mau hoʻolaha. I mea e hoʻokaʻawale ai, koho iā ia me ke kōkua o kahi hana Adblock Plus ʻē aʻe a ʻaʻole ʻoe e ʻike hou i kēia ʻano hoʻolaha.

Hoʻohui hou ʻia ʻo Adblock Plus:

1. ʻO ke ala maʻalahi a maʻalahi hoʻi no kēlā me kēia mea hoʻohana ke hoʻopaʻa i nā hoʻolaha;

2. Aia ke kākoʻo no ka ʻōlelo Lūkia;

3. Hoʻolahalaha maoli ʻia ka hoʻonui.

Loaʻa i nā hemahema o Adblock Plus:

1. ʻAʻole i loaʻa.

ʻO Adblock Plus paha ke hoʻohui ʻia ʻana o ka polokalamu kele pūnaewele ʻoi aʻe ka paʻa i nā hoʻolaha. Hoʻokaʻawale ʻia ka add-on me ka manuahi ʻole, akā hiki iā ʻoe ke hoʻomaikaʻi i nā mea hoʻomohala ma ka hāʻawi ʻana i nā kumu kālā he nui no ke kūkulu hou ʻana o ka pāhana.

Hoʻoiho adblock me ka manuahi

Hoʻoiho i ka ʻōnaehana hou o ka papahana mai ka pūnaewele kūlike

Pin
Send
Share
Send