Nā koho 1.2

Pin
Send
Share
Send

I kēia lā, ʻaʻole e hana i ka crosswords i nā hana kaulana wale nō, akā he mea pono nō hoʻi. Ke aʻo nei kēia pāʻani i ka hoʻomanaʻo a hiki iā ʻoe ke hoʻolimalima manawa me ka pōmaikaʻi o nā keiki a me nā pākeke. ʻO ka papahana Hoʻoholo Hoʻonohonoho ʻia no ka hoʻohui ʻana i nā ʻāpana kūahi. Loaʻa iā ia nā hiʻohiʻona e maʻalahi ai ke hana i nā puʻupuʻu kūʻokoʻa.

Kākau manuʻaka

I ka hoʻohālikelike nui o ka papahana Hoʻoholo Hoʻokumu ʻia ka Crossword a hoʻoponopono. Ma ka pepa aia nā pihi e hoʻonohonoho i ke ʻano hana, hoʻohālikelike i ka puʻu crossword a hoʻololi i ka kala. Wehe lākou a mālama i ka puʻupuʻu crossword a mālama i nā ʻōnaehana ma ka pale.

ʻO ka paʻakikī o nā mea hoʻohui kai

I nā papa mele maʻamau a maʻamau hoʻi, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i nā huaʻōlelo a i ʻole ka wehewehe a hoʻoponopono iā lākou. Aia kahi hana no ka hoʻololi ʻana i ke kala o nā moʻolelo.

Huli wikiwiki

Ke komo nei i nā huaʻōlelo mua o ka huaʻōlelo i ka paʻa hulina wikiwiki, hiki iā ʻoe ke ʻike i ka huaʻōlelo i makemake ʻia.

Nā pōmaikaʻi o ka Hoʻoholo:

1. Pūnaehana polokalamu Lūkini;
2. Huli wikiwiki;
3. Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i nā kiʻi me ka puʻukū crossword;
4. Aia kekahi mau papa kikoʻī maʻamau a me nā hana maʻamau.

Loaʻa i nā pono:

1. ʻO ka hui pū ʻana o nā mea kalapona maʻamau.

ʻO ka papahana Hoʻoholo hiki iā ʻoe ke hoʻohui i nā kiʻi i ka puʻupuʻu crossword, hoʻololi i ka mānoanoa o nā laina a me nā font, a hoʻololi pū i ke ʻano a me ka waihoʻoluʻu o nā pūlau. Hoʻoponopono koke ka polokalamu i nā helu ma ka papa inoa a me nā pūlau. He kūpono no nā puʻupuʻu pākahi a me nā ʻōlelo maʻamau.

Hoʻoiho i ka polokalamu hoʻoili no free

Hoʻoiho i ka ʻōnaehana hou o ka papahana mai ka pūnaewele kūlike

Hoʻohui i ka papahana:

★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 5 mai 5 (3 mau balota)

Nā papahana like a me nā ʻatikala:

Nā wīwī hui ʻClelo Koloka Kea Kākau hoʻokō

Kaʻana i kaʻatikala ma nā uia pūnaewele:
ʻO ka decalion kahi papahana maʻalahi i ka hoʻohana ʻana no ka hoʻopiʻi ʻana i nā crosswords, ko lākou ʻano, e hoʻoiho ʻia e like me ka palapala a kiʻi a paʻi.
★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 5 mai 5 (3 mau balota)
Pūnaehana: Windows 7, 8, 8.1, 10, 98, 2000, 2003, 2008, ME, XP, Vista
Kāwai: Hōʻike ʻikepili
Mea hoʻomohala: Vladimir Sokolov
Uku: Tauina
LOL: 4 MB
ʻ :lelo: Lūkia
Kākau: 1.2

Pin
Send
Share
Send