Pehea e mālama ai i nā hua huna ma kā Google Chrome browser

Pin
Send
Share
Send


ʻO kekahi o nā mea pono e pono ai o ka polokalamu kele pūnaewele ʻo Google Chrome he mālama pūnaewele. Ma muli o kā lākou hoʻopuʻi ʻana, hiki i kēlā me kēia mea hoʻohana ke hōʻoiaʻiʻo ʻaʻole e hāʻule i ka lima o ka poʻe hoʻouka aku. Akā ʻo ka mālama ʻana i nā hua huna ma Google Chrome e hoʻomaka me ka hoʻohui ʻana iā lākou ma ka ʻōnaehana. E kūkākūkā nui ʻia kēia kumuhana ma ka ʻatikala.

Ma ka mālama ʻana i nā hua ʻōlelo huna ma kā Google Chrome browser, ʻaʻole ʻoe e noʻonoʻo hou i ka ʻikepili i hāʻawi ʻia no nā kumuwaiwai ʻokoʻa. Hiki iā ʻoe ke mālama i ka ʻōlelo i loko o ka polokalamu, e hoʻololi ʻia lākou i kēlā me kēia manawa i ke komo hou ʻana i ka pūnaewele.

Pehea e mālama ai i nā hua huna ma Google Chrome?

1. E hele i ka pūnaewele āu e makemake ai e mālama i kahi ʻōlelo huna. Kākau i loko o ka waihona pūnaewele ma ke komo ʻana i ka ʻikepili i ka mana (inoa inoa a me ka ʻōlelo huna).

2. I ka manawa e hoʻopau ai i kahi kūleʻa i kū mai i ka pūnaewele, e hāʻawi ka ʻōnaehana iā ʻoe e mālama i ka ʻōlelo huna no ka lawelawe, ʻo ia hoʻi, pono e ʻae ʻia.

Mai kēia manawa, e mālama ʻia ka ʻōlelo huna i loko o ka ʻōnaehana. No ka hōʻoia i kēia, ʻeʻe i waho o kā mākou moʻokāki, a hele hou i ka ʻaoʻao loiloi. I kēia manawa, e hōʻike ʻia nā kolamu hoʻopuka a me nā huaʻōlelo huna i ka melemele, a e hoʻopili koke ʻia nā palapala hāʻawi ʻia i loko o lākou.

Pehea inā ʻaʻole e hāʻawi i ka ʻōnaehana e mālama i ka ʻōlelo huna?

Inā ma hope o ka ʻae ʻana mai ka Google Chrome ʻana ʻaʻohe manaʻo e mālama i ka ʻōlelo huna, hiki iā mākou ke hoʻoholo a ua hōʻole ʻoe i kēia hana i kāu hoʻonohonoho. No ka hoʻokomo ʻana, kaomi i ka pihi papa ma ka ʻaoʻao kihi o ka piko a i ka papa inoa e kū mai ana, e hele i ka mahele "Nā hoʻonohonoho".

Ka mea e hōʻike koke ʻia ana ka ʻaoʻao hoʻonohonoho i ka maka, hele i ke alapihi loa a kaomi ma ka pihi "E hōʻike i nā ʻōkuhi holomua".

E hoʻonui ka papa kuhikuhi kau ma luna o ka pale, kahi e iho ai ʻoe i lalo i kahi manawa, e ʻimi ana i ka poloka "Huaʻōlelo a me nā palapala". ^ E Ha yM. E nānā no kahi kokoke "Hāʻawi e mālama i nā hua ʻōlelo me Google Smart Lock no nā ʻōlelo huna". ^ E Ha yM. Inā ʻike ʻoe ʻaʻole ʻaʻohe māka e kokoke i kēia mea, pono ia e nānā, ma hope o ka pilikia me ka hoʻomau ʻana o ka hua ʻōlelo.

Nui nā mea hoʻohana e makaʻu ana e mālama i nā huaʻōlelo i loko o ka polokalamu kele pūnaewele a Google Chrome, he mea ʻole o ka uku: i kēia lā kekahi o nā ala e hiki ke mālama ʻia i kēia ʻike pilikino, no ka mea, ua hoʻopili piha ʻia a e hoʻopili wale ʻia inā e hoʻokomo i ka ʻōlelo huna no kāu moʻokāki.

Pin
Send
Share
Send