Pehea e hoʻoponopono ai "Download hūnā ʻia" hewaʻole ma Google Chrome

Pin
Send
Share
Send


Ke hoʻohana ʻia nei i ka mākaʻi Google chrome, hiki i nā mea hoʻohana ke hālāwai me nā ʻenehana ʻē aʻe e pili ana i ka hoʻohana maʻamau o ka polokalamu kele pūnaewele. Ma keʻano kūikawā, i kēia lā mākou e noʻonoʻo ai i ka mea e hana inā he popole ka Download i hūnā.

ʻO ka hala ʻole "Ua haunaele" hiki i ka mea maʻamau ma waena o nā mea hoʻohana o Google Chrome. ʻO ka maʻamau, hele mai kahi hewa i kou wā e hoʻāʻo ai e hoʻokomo i kahi kumumanaʻo a hoʻonui paha.

E noʻonoʻo, ua ʻōlelo mua mākou e pili ana i ka hoʻoponopono ʻana i nā pilikia inā hoʻokomo i ka hoʻonui ʻia ʻana o ka polokalamu. Mai poina e aʻo pū i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo. hiki nō iā lākou ke kōkua me ka hala o ka "Download interrupted".

Pehea e hoʻoponopono ai i ka hala ʻole "Ua hoʻohemo ʻia"?

Ka Waihona 1: hoʻololi i ka lipa hoʻokipa no nā faile i mālama ʻia

ʻO ka mea mua, e hoʻāʻo mākou e hoʻololi i ka waihona i kau ʻia ma ka polokalamu kele pūnaewele ʻo Google Chrome no nā faila i hoʻoiho ʻia.

No ka hana ʻana i kēia, kaomi ma luna o ka pihi menu kele a i ka puka aniani e kū mai ana, kaomi ma luna o ka pihi "Nā hoʻonohonoho".

E iho i ka lalo o ka ʻaoʻao a kaomi i ka pihi "E hōʻike i nā ʻōkuhi holomua".

E ʻike i kahi poloka Nā Kōnae Files a kokoke kokoke "Ke wahi o nā faila i hoʻoiho ʻia" hoʻonoho i kahi faila alternate. Inā ʻaʻole ʻoe e koho i ka folder "Downloads", a laila e hoʻonohonoho iā ia e like me ka laha download.

Ka Waihona 2: e nānā i nā kikowaena mokulele

E hiki paha i ke kala "Download hūnā ʻia" hiki ke hele ʻia inā ʻaʻohe wahi ʻē aʻe ma ka disk ka mea e mālama ai nā faila i hoʻoiho ʻia.

Inā piha ka pākapa, holoi i nā polokalamu a me nā faila, a laila e liʻiliʻi ka uku i kekahi wahi.

Kaʻina 3: hana i kahi ʻaoʻao hou no Google Chrome

E hoʻolei i ka Pūnaewele Internet. I loko o ka ʻōnaehana leka uila, pili ʻia i ka ʻaoʻao o OS, e hoʻokomo i kēia pili e pili ana:

  • No nā mea hoʻohana Windows XP:% USERPROFILE% Local Setel Aʻo ʻ Applicationlelo Aʻo Google Chrome Mea hoʻohana ʻ lelo hoʻohana
  • No nā mana hou o Windows:% LOCALAPPDATA% Google Chrome Mea hoʻohana Data


Ma hope o ke kaomi ʻana i ke kī Enter, ka Windows Explorer e hōʻike ma ka pale, kahi āu e pono ai e ʻike i ka hoʻopila "Default" a kapa kona inoa hoʻi "Hoʻoiho Default".

E hoomaka hou i kāu polokalamu Google Chrome. I kahi hoʻomaka, hoʻomaka ka polokalamu kele pūnaewele i kahi folder hou, "Default", ʻo ia ke kumu e hana ai i kahi mea hoʻohana hou.

ʻO kēia nā ala kūpono loa e hoʻonā i ka hala ʻana o "Holoi ʻia." Inā loaʻa iā ʻoe kāu mau hoʻoponopono pono, e haʻi iā mākou e pili ana i ka lalo ma nā ʻōlelo.

Pin
Send
Share
Send