Hoʻihoʻi i nā pani i pani ʻia ma loko o ka polokalamu Opera

Pin
Send
Share
Send

I kekahi manawa ke kaʻi ʻana i ka Pūnaewele, hiki i ka mea hoʻohana ke pani pololei i ka papa kuhikuhi, a i ʻole, ma hope o ka pani ʻana o ka pani ʻana, e hoʻomanaʻo e nānā ʻole ʻo ia i kekahi mea nui ma ka ʻaoʻao. I kēia hihia, e lilo ka hopena o ka hoʻihoʻi ʻana i kēia mau ʻaoʻao. E ʻike kākou pehea e hoʻihoʻi ai i nā pā pani i Opera.

Hoʻihoʻi i nā pakuhi me ka hoʻohana ʻana i ka papa kuhikuhi tab

Inā ʻoe i pani i ka papa i makemake ʻia i ka ʻina o kēia manawa, ʻo ia hoʻi, ma mua o ka hōʻa hou ʻana o ka polokalamu, a ma hope o ka waiho ʻana ʻaʻole eʻoi aku ma mua o ka ʻīwī ʻana, ʻo ke ala maʻalahi loa e hoʻihoʻi i ka manawa o ka hāmeʻa Opera e hāʻawi nei ma o ka papa kuhikuhi.

E kaomi ma o ka papa kuhikuhi papa ma ke ʻano o ka ʻae ʻole iʻu ʻia me nā laina ʻelua ma luna.

E kū pono ka papa kuhikuhi. Ma ka piko pono nā ʻaoʻao hope 10 hope loa, a ma ka lalo i nā papa i wehe ʻia. E kaomi wale ma ka papa e makemake ʻoe e hoʻihoʻi.

E like me kāu e ʻike ai, hoʻokō maikaʻi mākou e wehe i kahi pā pani i loko o ka Opera.

Hoʻihoʻi hou i ka ʻonihi

Akā he aha ke hana inā, ma hope o ka papa i makemake ʻia, ua pani ʻoe ma mua o nā papa he ʻumi he nui, no ka mea i kēia hihia, ʻaʻole ʻoe e ʻike i ka ʻaoʻao i makemake ʻia i ka papa kuhikuhi.

Hiki ke hoʻopau ʻia kēia pilikia ma ka paʻi ʻana i ka pihi pokole Ctrl + Shift + T. I kēia hihia, e wehe ka papa ʻaʻa hope.

Kaomi ma hope o kahi pākuʻi e wehe i ka papa pihi penultimate, a pēlā aku. No laila, hiki iā ʻoe ke wehe i kahi helu ʻole o nā papa i pani ʻia i loko o ke kauā o kēia manawa. He hoʻohui kēia i hoʻohālikelike ʻia i ke ʻano o ka wā i hana mua ʻia, ka mea i kaupalena ʻia i ka ʻumi o nā ʻaoʻao i hala. Akā o ke kumu o kēia ʻano mea hiki iā ʻoe ke hoʻihoʻi i nā pā i nā ʻōkuhi a i ke ʻōpiopio nō, a ʻaʻole wale no ke koho ʻana i ke ʻano i makemake ʻia.

No laila, e wehe i ka ʻaoʻao i makemake ʻia, ma hope o ia, no ka laʻana, he 20 mau tab i pani ʻia, pono ʻoe e hoʻihoʻi hou i kēia mau ʻaoʻao 20. Akā, inā kuhi hewa ʻoe i kahi papa i kēia manawa, a laila ʻoi aku kēia ala maʻalahi ma mua o ka papa kuhikuhi papa.

Hoʻihoʻi hou i ka pā ma nā mōʻaukala kipa

Akā, pehea e hoʻihoʻi ai i kahi pā pani i loko o ka Opera, inā ma hope o ka hoʻopau ʻana i ka hana ma loko, ua hoʻouka nui ʻoe i ka polokalamu pūnaewele? Ma kēia hihia, ʻaʻohe e hana kekahi o nā ala i luna, no ka mea e pani ka hōʻaiho i ka papa inoa o nā papa i pani ʻia.

I kēia hihia, hiki iā ʻoe ke hoʻihoʻi i nā pakia i pani ʻia ma ka hele ʻana i ka māhele kiʻi ʻike o nā ʻaoʻao pūnaewele.

No ka hanaʻana i kēia, e hele i ka papa kuhikuhi nui o ka Opera, a koho i ka helu "History" i ka papa inoa. Hiki iā ʻoe ke hele i kēia ʻāpana me ka paʻi ʻana i ka pōkole pokole Ctrl + H.

Hoʻokomo mākou i ka ʻāpana o ka mōʻaukala o nā ʻaoʻao pūnaewele kipa ʻia. Maanei hiki iā ʻoe ke hoʻihoʻi i nā ʻaoʻao i paʻa ʻole a hiki i ka hoʻomaka ʻana o ka pūnaewele, akā kipa ʻia i nā lā he nui, a he mau mahina paha i hala. E koho wale i ka helu e makemake ai, a kaomi ma ia. Ma hope o ka mea, e wehe ka ʻaoʻao i koho ʻia i kahi pā hou.

E like me kāu e ʻike ai, nui mau ala e hoʻihoʻi i nā pā pani. Inā ua pani ʻoe i kahi pākuhi i kēia manawa hou, a laila e wehe hou iā ia, he mea maʻalahi loa ia e hoʻohana ai i ka papa kuhikuhi pili a i ʻole ka ʻona. ʻ, inā i pani ʻia ka pā no ka manawa lōʻihi, a ʻoi aku hoʻi a hiki i ka wā i hoʻomaka hou ʻia ai ka pūnaewele, a ʻo ke koho wale nō ʻo ia e ʻimi ai i ke komo i makemake ʻia i ka moʻolelo kaʻikepili.

Pin
Send
Share
Send