Kauoha ʻAle 1.4

Pin
Send
Share
Send

ʻO Poloki Hoʻōlele paha ka polokalamu maʻalahi i ka hoʻoponopono ʻana i nā mea a pau i kēia lā. E koho i kahi mea kīʻaha, e'ōlelo ai a hele i mua - e leʻaleʻa me kāu mau hoa aloha ma luna o kahi leo hoʻowahāwahā. Hoʻokahi wale nō ka leo leo ʻ Voicelelo i ka leo - ka slider no ke kiʻekiʻe o ka pae o ka leo. Hoʻolahalaha loa ʻia ka noi.

ʻAʻole ʻae ka polokalamu i ka hāʻawi pololei ʻana i ka leo i nā noi ʻē aʻe. Akā inā ʻoe e koho i ka mea hoʻokalakupua o ka hoʻokalakupua o ka motherboard e like me ke kani ʻana i kēia mau noi, a laila e lohe ʻia nā interlocutors i kou leo ​​i hoʻololi ʻia.

Kūleʻa mākou iā ʻoe e nānā: ʻO nā hopena ʻē aʻe no ka hoʻololi ʻana i ka leo ma ke kelepona

ʻAʻole koi ʻo Voice Voice i ka hoʻouka ʻana a kaupaona wale nō ka 42 KB.

Hoʻololi ka leo leo

Me leo Polokalamu hiki iā ʻoe ke hana i kahi leo e like me ke kaikamahine a ʻoiai he gnome hoʻi. A i ʻole kūpaʻa - hana i kahi leo haʻahaʻa haʻahaʻa, like me ka nunui a i ʻole a ka daimonio. E make pu ana kou mau hoaaloha.

ʻAʻole hiki iā ʻoe ke loaʻa i kahi kani nui, kūpono maoli e like me ka AV Voice Changer Diamond. Akā hiki nō iā ʻoe ke hōʻoluʻolu i kāu mau hoa noho.

Hoʻopaʻa mikropon

Ma kahi o ka hana o ka hoʻololi ʻana i ka leo, hiki i ka polokalamu ke hoʻopaʻa leo. Kaomi wale ma ka pihi "Record". E mālama maʻalahi ka palapala hoʻopaʻa i ka faila WAV.

Nā pono:

1. Mea maʻalahi e hoʻohana. ʻO kēia kahi ʻano o ka Paint mai ka honua o nā noi hoʻololi hoʻololi leo;
2. Ua kūpaʻa loa ʻo Voice Voice a hiki i ka waiwai o PC.

Loaʻa i nā pono:

1. ʻElua wale nō mea: hoʻololi ka leo a hoʻopaʻa hoʻi. I ka manawa like, ʻaʻole hiki i ka polokalamu ke hoʻouna pololei i ke kani i ke kāhea leo o kekahi noi. No ka hana i kēia, e hoʻohana i nā mea hoʻoponopono stereo o kāu kamepiula;
2. ʻAʻohe lā o Russification o ia au, ʻoiai hiki iā ia ke kapa ʻia he drawback me ka paʻakikī e like me ka maʻalahi o kēia huahana.

Hoʻohui maikaʻi ka leo leo leo no nā leʻaleʻa ahiahi. Inā makemake ʻoe i kekahi mea iʻoi aku ka koʻikoʻi, a laila pono ʻoe e nānā pono ai i ka AV Voice Changer Diamond a me MorphVox Pro.

Hoʻoiho i ka leo leo hoʻonā manuahi no ka manuahi

Hoʻoiho i ka ʻōnaehana hou o ka papahana mai ka pūnaewele kūlike

Hoʻohui i ka papahana:

★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 4.50 mai 5 (2 mau balota)

Nā papahana like a me nā ʻatikala:

He leo leo Voxal leo mea hoʻololi Ka Leo Leo Pūnaewele Chant Morphvox pro

Kaʻana i kaʻatikala ma nā uia pūnaewele:
He leo maʻalahi a maʻalahi hoʻi nā leo leo leo no ke hoʻololi ʻana i nā leo leo i ka manawa maoli a i ʻole ka hoʻopaʻa ʻana.
★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 4.50 mai 5 (2 mau balota)
Pūnaehana: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāwai: Hōʻike ʻikepili
Mea hoʻohana: Alexander Sabov
Uku: Tauina
LOL: 1 MB
ʻ :lelo: English
Kākau: 1.4

Pin
Send
Share
Send