He aha e hana ai inā pau ka make ʻana o Yandex.Browser

Pin
Send
Share
Send

ʻO ka hana wikiwiki a paʻa hoʻi ka pilikino kumu pili o kekahi ʻōnaehana pūnaewele hou. ʻO Yandex.Browser, hoʻopiha ʻia e ka mīkini Blink kaulana loa, hāʻawi ʻoi i ka nalo ʻana i ka ʻupena. Eia nō naʻe, ma hope o ka manawa, e hāʻule paha ka wikiwiki o nā hana i loko o ka papahana.

ʻO ka maʻamau, kumu nā kumu likeʻole e nā mea hoʻohana like ʻole. Ma ka hahai ʻana i nā ʻōlelo ma lalo nei e hoʻoponopono i kahi pilikia kūikawā, hiki iā ʻoe ke hana maʻalahi iā Yandex.Browser e like me ka wā ma mua.

No ke aha e lulu ai ʻo Yandex.Browser

Mahalo ʻohi i nā pahuhopu hōʻaioi ma muli o kekahi a i ʻole nā ​​ʻano nui:

  • ʻO kahi liʻiliʻi o RAM;
  • Hana hoʻohana CPU;
  • He helu nui o nā hoʻonui hoʻonui ʻia;
  • Useless a me nā waihona junk i loko o ka ʻōnaehana hana;
  • Littered me ka mōʻaukala;
  • Hoʻomoʻa kino.

Ma hope o ka hoʻolimalima manawa liʻiliʻi, hiki iā ʻoe ke hoʻonui i ka huahana a hoʻihoʻi i ka polokalamu i kona wikiwiki mua.

Kākoʻo hemahema punaewele

ʻO kahi kumu maʻamau maʻamau, ʻo ia hoʻi i waena o ka poʻe e hoʻohana ʻole i nā kamepiula hou a i ʻole nā ​​kamepiula. Loaʻa i nā ʻōpiopio kahiko ke ʻole o ka hoʻomanaʻo naʻau a me kahi hōʻemi nāwaliwali, a ʻo nā mea kolo e holo ana ma ka mīkini ʻohana Chromium e hoʻopau i kahi waiwai nui.

No laila, i ka hoʻokuʻu ʻana i ka wahi no ka polokalamu kele pūnaewele, pono ʻoe e hōʻalo i nā papahana holo ʻole pono ʻole. Akā ʻo ka mea mua e pono iā ʻoe e nānā inā he kumu maoli nā kumu male.

  1. E kaomi i ka pōkole papa Ctrl + Shift + Esc.
  2. I ka luna hana e wehe ana, nānā i ka ukana o ke kaʻina kikowaena (CPU) a me RAM (hoʻomanaʻo).

  3. Inā loaʻa ka hoʻokele o kahi liʻiliʻi ma kahi o 100% a maʻalahi wale paha ia, a laila ʻoi aku ka maikaʻi o ka pani ʻana i nā polokalamu a pau e hoʻouka i ka kamepiula.
  4. ʻO ke ala maʻalahi e ʻike ai i nā polokalamu e lawe i ka nui o ke keʻena ma ke kaomi ʻana ma nā poloka ʻĀpana CPU a i ʻole ʻAi hoʻomanaʻo. ^ E Ha yM. A laila e hoʻonohonoho ʻia nā ʻōnaehana holoʻokoʻa i ka mana e iho ai.
    • Piha CPU:
    • Hoʻopau paʻa:

  5. E ʻike ma ka papa inoa i kahi papahana i pono ʻole e hoʻopau i ka nui o nā waiwai. Kaomi pololei ma ia a koho i ka "Lawe i ka hana".

No nā mea ʻike ʻole e pili ana i nā hiʻohiʻona o kēia mīkini. No laila, inā ʻaʻohe papahana e hoʻouka i kāu kamepiula, a ke emi nei ka polokalamu, e hoʻāʻo e pani i nā pūnaewele wehe ʻole a pau.

ʻO nā hoʻonui hana ʻole

Ma Google Webstore a me Opera Addons, hiki iā ʻoe ke loaʻa i nā tausani o nā mea hoʻohui hoihoi e hoʻoili nui nei i ka polokalamu ma luna o kahi kamepiula. Akā ʻo nā mea hou e kau aku ai ka mea hoʻohana, ʻoi aku ka nui o kona lawe ʻana i kāna PC. ʻO ke kumu o kēia maʻalahi: e like me kēlā me kēia papa āpau, nā ʻōnaehana a pau e kau ai a hoʻonui ʻia nā hana e like me nā kaʻina hana kaawale. No laila, ʻoi aku ka nui o nā hana hoʻohui, ʻoi aku ka nui o nā koina o ka RAM a me nā kaʻina. Hoʻoleʻe a wehe paha i nā mea i pono ʻole e wikiwiki ai ka Yandex.Browser.

  1. E kaomi i ke pihi Menu a koho i "Hoʻohui".

  2. I ka papa inoa o nā pahuhopu i kapili ʻia, hana ʻole i ka mea āu e hoʻohana ʻole ai. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke wehe i kēlā me nā pauku.

  3. I ka pani "Mai nā kumu ʻē aʻe"E loaʻa i kēlā mau pahuhina i hoʻonohonoho pono ai iā ʻoe. Hoʻole ʻole pono e hoʻohana i ka pahu a holoi paha, e kuhikuhi ana i ka hoʻohui no ke pihi e kū"Hoʻopau".

Nā kamepiula kākā i ʻole ʻia

ʻAʻole pono e uhi ʻia nā pilikia ma Yandex.Browser iā ia iho. Hiki ke waiho ʻia ka ʻāina o kāu kamepiula e makemake nui ai. No ka laʻana, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka wahi ma luna o ka mīkini paʻakikī, e hoʻolōʻihi i ka PC holoʻokoʻa holoʻokoʻa. A i ʻole e hoʻomaka ai he nui nā papahana, e ʻona wale nō i ka RAM, akā, nā lako ʻē aʻe. I kēia hihia, pono ʻoe e hoʻomaʻemaʻe i ka ʻōnaehana hana.

ʻO ke ala maʻalahi e hāʻawi i kēia hana i kahi kanaka ʻike a hoʻohana paha i ka papahana optimizer. Ua kākau mua mākou e pili ana i kēia ma kā mākou pūnaewele ma mua o hoʻokahi manawa, a hiki iā ʻoe ke koho i ka mea kūpono kūpono no ʻoe iho mai ka loulou ma lalo nei.

Nā ʻōlelo hou aku Nā papahana e wikiwiki ai i kāu kamepiula

Noho o ka mōʻaukala

Kahi ʻia kēlā me kēia hana āpau e kahi polokalamu kele pūnaewele. Nā ʻimi noiʻi, ʻenehana pūnaewele, ke komo ʻana a me ka mālama kālā i ka ʻae ʻana, ka hoʻoiho ʻana mai i ka Pūnaewele, e mālama i nā ʻikepili data no ka hoʻonui hou ʻana i nā pūnaewele - mālama ʻia kēia mea ma kāu kamepiula a hoʻoiho ʻia e Yandex.Browser ponoʻī iho.

Inā ʻoe e hōʻole i kēia ʻike i ka manawa maʻamau i kekahi manawa, a laila ʻaʻole ia he mea kupanaha i ka hopena hiki i ka hopena ke hoʻomaka lohi. Ma muli, i ʻole e kahaha nā kumu no ka hoʻomau ʻana o Yandex.Browser, mai kēlā manawa kēia manawa ke komo i ka hoʻomaʻemaʻe piha ʻana.

Nā ʻōlelo hou aku Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai iā Yandex.Browser cache

Nā ʻōlelo hou aku Pehea e holoi ai i nā kuki ma Yandex.Browser

Nā maʻi maʻi

ʻO nā virus i ʻili ʻia ma nā pūnaewele like ʻole ʻaʻole pono e poloka i ka kamepiula holoʻokoʻa. Hiki iā lākou ke noho mālie a noho mālie, lohi nei i ka ʻōnaehana, a keu aku hoʻi i ka pono pūnaewele. Hoʻopilikia nui ʻia kēia e nā PC me nā antiviruses outdated a i ʻole lākou ma mua.

Inā ʻaʻole i kōkua nā ala mua e hoʻopau aku i ka Yandex.Browser mai nā pulima, a laila e kaomi i ka PC me ka antivirus i hoʻonohonoho ʻia a hoʻohana i ka polokalamu maʻalahi a maikaʻi o Dr.Web CureIt, a i ʻole kekahi papahana āu e makemake ai.

Hoʻoiho iā Dr.Web CureIt Scanner

ʻO kēia nā pilikia nui, no ka mea hiki iā Yandex.Browser ke hana lohi a hoʻolohi i ka wā i ka hana ʻana i nā ʻano hana like ʻole. Lana ko mākou manaʻo he mea pono ia ʻoe i nā ʻōlelo hōʻike e hoʻonā.

Pin
Send
Share
Send