Pehea e hoʻololi ai i ka IP IP o kahi kamepiula?

Pin
Send
Share
Send

Lā maikaʻi

Ke koi nei ka hoʻololi ʻana i ka leka uila IP, maʻamau inā pono ʻoe e hūnā i kou noho ʻana i kahi pūnaewele. Hōʻike ʻia kekahi manawa i loaʻa ʻole kahi pūnaewele mai kou ʻāina, a e ka loli ʻana o IP - hiki ke maʻalahi ke nānā aku. ʻO ka mea, i kekahi manawa no ka luku ʻana i nā lula o kekahi kahua (no ka laʻana, ʻaʻole lākou i nānā i kāna mau kānāwai a waiho i kahi ʻōlelo no nā kumuhana i pāpā ʻia) - e kāpae wale ʻia ka luna hoʻomalu iā ʻoe e IP ...

Ma kēiaʻatikala puʻupuʻu, makemake wau e kamaʻilio e pili ana i kekahi mau ala e hoʻololi ai i ka leka uila IP o kahi kamepiula (ma ke ala, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i kāu IP i ka IP o ka kokoke o kēlā me kēia ʻāina, no ka laʻana, i ka ʻAmelika ...). Akā ʻo nā mea mua ma mua ...

 

Hoʻololi i ka leka uila IP - nā hana pono

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana e kamaʻilio e pili ana i nā hana, pono e hana i kekahi mau mea koʻikoʻi. E hoʻāʻo wau e wehewehe i kaʻu mau huaʻōlelo i ke ʻano maoli o ka ʻatikala o kēia ʻatikala.

Kuhi ʻia kahi IP IP i kēlā me kēia kamepiula i pili i ka pūnaewele. Aia kēlā me kēlā me kēia ʻāina i loaʻa nā ʻōlelo IP. ʻIke ʻana i ka IP IP o ka kamepiula a hana i nā hoʻonohonoho kūpono, hiki iā ʻoe ke pili iā ia a hoʻoiho i kekahi ʻike mai ia.

Eia kekahi laʻana maʻalahi: kāu kamepiula kahi leka uila Lūkini IP, i pāpā ʻia ma kekahi pūnaewele ma laila ... Akā, ʻo kēia pūnaewele, no ka laʻana, hiki ke nānā i kahi kamepiula ma Latvia. He loiloi a hiki i kāu PC ke hoʻohui i kahi PC i loaʻa i Latvia a noi iā ia e hoʻouka i ka ʻike iā ia iho, a hoʻoiho iā ia iā ʻoe - ʻo ia hoʻi, e hana ma ka mea waena.

Kahi mea kikowaena pūnaewele ma ka Pūnaewele ua kapa ʻia he proxy server (a i ʻole: proxy, proxy). Ma ke ala, loaʻa kāna kikowaena pūnaewele IP a me kāna awa (kahi i ʻae ʻia kahi pili ʻana).

ʻOiai, ke loaʻa ʻana o ka mea lawelawe kikowaena kūpono ma ka ʻāina kūpono (i.e. kona kikoʻī IP liʻiliʻi a me nā awa) - hiki iā ʻoe ke komo i ka pūnaewele pono ma loko ona. Pehea e hana ai a hōʻike ʻia ma lalo nei (e noʻonoʻo mākou i kekahi mau ala).

Ma ke ala, e ʻike o kāu leka uila IP o kahi kamepiula, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kekahi lawelawe ma ka Pūnaewele. No laa, eia kekahi o ia: //www.ip-ping.ru/

Pehea e ʻike ai i kāu mau leka uila o loko a me waho: //pcpro100.info/kak-uznat-svoy-vnutrenniy-i-vneshniy-ip-adres-kompyutera/

 

Ke ʻano helu 1 - mode turbo ma Opera a me Yandex kele

ʻO ke ala maʻalahi e hoʻololi i ka helu IP o ka kamepiula (i ʻole ʻoe mālama ʻole i ka ʻāina āu i loaʻa ai i kahi IP no) ka hoʻohana ʻana i ka mode turbo ma Opera a i ʻole ʻo Yandex.

Kuhi. 1 Hoʻololi i ka IP i ka polokalamu Opera me ka mode turbo i hoʻohuli.

 

 

Kaʻina helu 2 - ke kau nei i ka polokalamu proxy no kekahi ʻāina kūikawā i ka mākaʻikaʻi (Firefox + Chrome)

ʻO kekahi mea ʻē aʻe inā pono ʻoe e hoʻohana i ka IP o kahi ʻāina kūikawā. No ka hana i kēia, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā pūnaewele kūikawā e ʻimi ai i nā kikowaena proxy.

Aia he nui nā pūnaewele ma ka Pūnaewele, kaulana loa, no ka mea lā kekahi, //spys.ru/ (ma ke ʻano, e hoʻolohe pono i ka pua ʻula ma Fig. 2 - ma ia pūnaewele ka mea hiki iā ʻoe ke koho i kahi kikowaena proxy ma kahi kokoke i kēlā me kēia ʻāina.).

Kuhi. 2 ke koho nei i nā ʻōlelo IP e ka ʻāina (spys.ru)

 

ʻO aʻe, kope wale i ka helu IP a me ke awa.

Pono kēia ʻikepili i ka wā e hoʻonohonoho ai i ka polokalamu. Ma ka laulā, kokoke i nā mea nānā āpau e kākoʻo i nā hana ma o ka polokalamu proxy. E hōʻike aku au iā ʻoe i kahi hiʻohiʻona paʻa.

Hōʻike Pūnaewele

E hele i ka hoʻonohonoho hoʻonohonoho pūnaewele o kāu polokalamu. A laila e hele i nā wahi o ka pili o Firefox i ka Pūnaewele a koho i ka waiwai o "lawelawe lawelawe lawelawe lawelawe manual". A laila noho mau ia e komo i ka IP o ka proxy e makemake ʻia a me kāna awa, e mālama i nā hoʻonohonoho a nānā i ka Pūnaewele ma lalo o kahi leka uila hou ...

Kuhi. 3 E hōʻoia i Firefox

 

Kālā

Ma kēia polokalamu uila, ua neʻe ʻia kēia hoʻonohonoho ...

ʻO ka mea mua, wehe i ka ʻaoʻao i ka papa kuhikuhi (hoʻonohonoho), a laila ma ka ʻāpana "Network", kaomi i ka pihi "Change proxy setting ...".

Ma ka puka aniani e wehe ai, ma ka ʻaoʻao "Hono", kaomi i ka pihi "Network Settings" a i loko o ka kolamu "Proxy Server", e hoʻokomo i nā waiwai kūpono (e ʻike i ke kiʻi 4).

Kuhi. 4 ʻO ka hoʻonohonoho ʻana i nā mea kōkua ma Chrome

 

Ma ke ala, hōʻike ʻia ka hopena o ka loli IP. 5.

Kuhi. 5 ʻAmelika IP Argentine ...

 

Ka helu helu 3 - ka hoʻohana ʻana i ka polokalamu TOR - ua komo a pau!

I nā hihia ʻaʻole hewa o ka mea i ka wā o ka IP (pono paha ʻoe i kekahi ʻano like) a makemake paha e kiʻi hou ʻia - hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka polokalamu TOR.

Ma ka ʻoiaʻiʻo, hoʻolako ka mea hoʻomohala i ka polokalamu no ka mea ʻaʻohe mea i noi ʻia mai ka mea hoʻohana: ʻaʻole hoʻi e nānā no kahi mea kōkua, ʻaʻole hoʻi e hoʻonohonoho i nā mea ma laila, etc. Pono wale ʻoe e hoʻomaka i ka polokalamu, e kali iā ia e hoʻopili a hana. E koho ʻo ia i ka polokalamu proxy ʻo ia iho a ʻaʻole ʻoe e komo i kahi mea ma kahi ʻē aʻe!

Tor

Paena pūnaewele: //www.torproject.org/

ʻO kahi polokalamu popo kaulana no ka poʻe makemake e noho mau ʻole ʻia ma ka Pūnaewele. E hoʻololi maʻalahi a hoʻololi i kāu leka uila IP, e ʻae iā ʻoe e komo i nā kumuwaiwai kahi i pāpā ʻia ai kāu IP. Hana ʻia i nā Windows OS kaulana loa: XP, Vista, 7, 8 (32 a me 64 bits).

Ma ke ala, kūkulu ʻia ia ma ke kumu o ka punaewele kaulana - Firefox.

Kuhi. 6 ʻO ka puka nui o Tor Browser.

 

PS

Nuii wale nō iaʻu. Hiki i kekahi, ʻoi aku, e noʻonoʻo i nā polokalamu hou aʻe no ka hūnā ʻana i kahi IP maoli (no ka laʻana like, e like me Hotstpot Shield), akā no ka hapa nui lākou i hele mai me nā module hoʻolaha (kahi āu e pono ai e hoʻomaʻemaʻe i kāu PC mai). A ua lawa nā ʻano hana i luna ma ka hapa nui.

Loaʻa kahi hana maikaʻi!

Pin
Send
Share
Send