Hana i kahi pilina i kekahi kanaka ma kahi pou ma Facebook

Pin
Send
Share
Send

Ma kāu ʻaoʻao i loko o nā pūnaewele kalepa ke hiki iā ʻoe ke paʻi i nā nūpepa ʻano like ʻole. Inā makemake ʻoe e haʻi i kekahi o kou mau hoaaloha i kēlā pou, a laila pono ʻoe e hoʻopili iā ia. Hiki ke hana i kēia.

E hoʻokumu i kahi haʻi o ka hoa ma kahi leka

No ka hoʻomaka, pono ʻoe e hele i kāu ʻaoʻao Facebook e kākau i kahi paʻi. ʻO ka mea mua hiki iā ʻoe ke komo i kekahi mau ʻōlelo, a ma hope o ka pono e kuhikuhi i kahi kanaka, kau kaomi "@" (KEKAHI + 2), a laila kākau a i ka inoa o kou hoa aloha a koho iā ia mai nā mea i manaʻo ʻia i ka papa inoa.

I kēia manawa hiki iā ʻoe ke hoʻolaha i kāu pou, ma hope o kēlā e kaomi ana i kona inoa e hoʻohuli ʻia i ka ʻaoʻao o ka mea i koho. E hoʻomaopopo no hiki iā ʻoe ke kuhikuhi i kahi hapa o ka inoa o ka hoa, aʻo ke loulou e mālama ʻia ia.

Ke ʻōlelo nei i kahi kanaka ma nā ʻōlelo

Hiki iā ʻoe ke hōʻike i ke kanaka i ke kūkākūkā i kekahi komo. Hana ʻia kēia i hiki i nā mea hoʻohana ke hele i kāna profile a i ʻole e pane i ka ʻōlelo a kahi kanaka ʻē aʻe. E wehewehe i kahi loulou i nā ʻōlelo, e kau "@" a laila kākau i ka inoa i noi ʻia.

E hiki i kēia mau mea hoʻohana ke hele i ka ʻaoʻao o ka mea i kuhikuhi ʻia ma ke kaomi ʻana i kona inoa ma nā manaʻo.

ʻAʻohe ou wahi paʻakikī i ka hoʻokumu ʻana i kahi hoaaloha. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kēia hana inā makemake ʻoe e hoʻowalewale i ka nānā ʻana o kekahi kanaka i kahi palapala kikoʻī. E loaʻa iā ia kahi hōʻike no ka haʻi.

Pin
Send
Share
Send