Nā koho BIOS ma ke kelepona ʻana iā Lenovo

Pin
Send
Share
Send

ʻAʻole aneane kahi mea hoʻohana maʻamau e komo i ka BIOS, akā inā, no ka laʻana, pono ia e hōʻano i Windows a i ʻole i nā hoʻonohonoho hoʻonohonoho pono ʻana, pono ʻoe e hoʻokomo. Hiki i kēia kaʻina ma nā kelepona ʻo Lenovo ke ʻano ma ka hoʻohālike a me ka lā hoʻokuʻu.

E hoʻokomo i ka BIOS ma Lenovo

I nā kamepiula hou loa mai Lenovo aia kahi pākuʻi kūikawā e hiki ai iā ʻoe ke hoʻomaka i ka BIOS ma kahi kiʻi hou. Aia ia ma kahi o ka pihi mana a he hōʻailona ia i ke ʻano o kahi kiʻi me kahi pua. ʻO ka ʻokoʻa ke kekona Ideapad 100 a 110 paha a me nā limahana limahana like me kēia laina, ʻoiai lākou i kēia pihi ma ka ʻaoʻao hema. Ma ke ʻano he kānāwai, inā aia ma luna o ia hihia, a laila mea pono ke hoʻohana ʻana e komo i ka BIOS. Ma hope o ka pihi ʻana iā ia, e hōʻike ʻia kahi papa kūikawā i kahi āu e koho ai Hoʻoponopono BIOS.

Inā no kekahi kumu ʻaʻole i loaʻa ka hihia o ka pona i kēia kī, a laila e hoʻohana i kēia mau kī a me kā lākou hoʻohui ʻana no nā hiʻohiʻona o nā alakaʻi like ʻole a me nā ʻano.

  • ʻĀina yoga. ^ E Ha yM. ʻOiai ke ʻano o ka ʻoihana e hana ana i nā ʻano ʻokoʻa like ʻokoʻa ma lalo o nā kelepona ma lalo o kēia hōʻailona, ​​e hoʻohana ana kekahi hapa o lākou F2a i ʻole ka hui ʻana Fn + f2. ^ E Ha yM. I nā mea hou aʻe a emi mai paha nā hiʻohiʻona hou he kī kūikawā no ke komo ʻana;
  • Ideapad. ^ E Ha yM. Hoʻokomo ʻia kēia laina laina i nā hoʻohālikelike hou i loaʻa i ke pihi kūikawā, akā inā ʻaʻole ma laila a ʻaʻole i waho, e hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka BIOS ma ke ʻano he mea ʻokoʻa. F8 a i ʻole Hoʻopau.
  • No nā kālā hoʻolālā e like me nā laptops - b590, g500, b50-10 a g50-30 wale nō ke hui pū ʻana i nā kī Fn + f2.

Eia nō naʻe, aia kekahi mau kamepiula i nā kī helu input ʻē aʻe ma mua o nā mea i hōʻike ʻia ma luna nei. I kēia hihia, pono ʻoe e hoʻohana i nā kī āpau - mai F2 mamua F12 a i ʻole Hoʻopau. ^ E Ha yM. I kekahi manawa hiki ke hoʻohui pū me lākou Mālama a i ʻole Fn. ^ E Ha yM. ʻO kahi koʻikoʻi / hoʻohui e pono ai e hoʻohana e pili ana i nā hiʻohiʻona nui - ka hoʻohālikelike laptop, nā hoʻololi hou ʻana nā lako, a me nā mea ʻē aʻe.

Hiki ke loaʻa ka kī i makemake ʻia i ka palapala no ka pona a i ʻole ma ka pūnaewele mana ʻo Lenovo, ke holo nei i ka huli no kāu hoʻohālikelike a loaʻa i ka ʻikepili loea i mea e pono ai.

He mea kūpono e hoʻomanaʻo no nā kī maʻamau maʻamau e komo i ka BIOS ma luna o nā mea āpau e - F2, F8, Hoʻopaua ʻo ka mea paʻakikī loa F4, F5, F10, F11, F12, Esc. ^ E Ha yM. I ka wā o ka reboot, hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo i ke kaomi ʻana i kekahi mau kī (ʻaʻole i ka manawa like!). Hoʻokuʻu ka mea nō i ka wā e hoʻouka ai i ka pale no kekahi manawa pōkole aia kahi kākau ʻōlelo me nā kiʻi e hiki mai ana "E ʻoluʻolu e hoʻohana (i makemake ʻia) e hoʻokomo i ka hoʻonohonoho", e hoʻohana i kēia kī i mea e komo ai.

Ke komo ʻana i ka BIOS ma nā lopa loea a Lenovo he maʻalahi maʻalahi ia, ʻoiai inā ʻaʻole ʻoe i lanakila ma ka ho'āʻo mua, a laila ʻoi aku paha e hana ʻoe ma ka lua. Pau nā kī "hewa" ʻole a hilahila e ka kamepiula, no laila ʻaʻole ʻoe e makaʻala i ka uhai ʻana i kekahi mea ma kāna hana me kāu mea kuhi.

Pin
Send
Share
Send