XBoot 1.0.14

Pin
Send
Share
Send

Inā makemake ʻoe e hana i kahi pākē a me ka uila paha, pono ʻoe i ka papahana XBoot. Me ia, hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa i nā kiʻi o nā ʻōnaehana hana a i ʻole nā ​​pono lima ma ke kikowaena pūnaewele.

E hana i ka uila uila paha a i ʻole CD

ʻO ka hiʻohiʻona nui o ka papahana ʻo ia ka hoʻokumu ʻana i kahi pahu e hiki ai ke kāpae ʻia. I ʻole e hana hewa ʻole i ka nui o ka uila a i ʻole ka disk i kahi e hoʻopaʻa ʻia ai ke kiʻi, hōʻike ʻia ʻo XBoot i ka huina o nā kiʻi i hoʻohui ʻia.

Hoʻomaopopo ka papahana i nā kahele he nui, akā ʻaʻole hiki ke koho mau i ke kiʻi āu e hoʻohui ai. A laila e nānā ʻo ia me ʻoe i ke ʻano o ka polokalamu a i ʻole nā ​​mea āu e hoʻonui ai.

No ka hana pono o ka polokalamu, pono ʻoe i ka NET Framework ma kahi o ka liʻiliʻi i ka mana 4.

QEMU

E like me nā papahana like ʻole, eia hiki iā ʻoe ke hōʻike i kāu ʻaha i ka mīkini virtual QEMU i kūkulu ʻia i XBoot. Ma kēia ala e loaʻa ai i ke ala e ʻike ai pehea ka nānā ʻana o nā mea āpau a ma ka manawa like ke nānā pono i ka hana o nā mea i hoʻopili ʻia.

Hoʻoiho iā i nā puʻupuʻu

Inā ʻoe i ʻole i kiʻi i nā kiʻi o nā pūnaehana hana pono a i ʻole nā ​​pono hana, hāʻawi ʻo XBoot iā ʻoe i ka manawa e kiʻi ai i kekahi o nā kumu kūlana ma o ka pānaʻi polokalamu.

Nā pono kūpono

  • Paʻa maʻalahi
  • E helu i ka nui o nā kiʻi i hoʻopaʻa ʻia;
  • Hoʻoiho i kekahi mau hoʻohele ʻia mai ka Pūnaewele ma o ka pānaʻi XBoot.

Mea nā hemahema

  • ʻAʻohe ʻano ʻōlelo Lūkini.

He polokalamu ikaika nui ka XBoot no ka hana ʻana a me ke kūkulu ʻana i nā drive multi-boot. ʻO kāna minimalistic a me intuitive interface hiki i kekahi mea hoʻohana ke hana i ka disk boot a i ʻole USB-drive.

Hoʻoiho iā XBoot no ka manuahi

Hoʻoiho i ka ʻōnaehana hou o ka papahana mai ka pūnaewele kūlike

Hoʻohui i ka papahana:

★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 0 mai 5 (0 mau balota)

Nā papahana like a me nā ʻatikala:

Sardu Installer usb Universal WinSetupFromUSB Butler

Kaʻana i kaʻatikala ma nā uia pūnaewele:
ʻO XBoot kahi mana ikaika a kūlohelohe no ka hoʻokumu ʻana i nā drive multi-boot, e hele mai i ka hoʻopakele inā pono ʻoe e hoʻoponopono hou i ka OS a nānā aku paha no nā maʻi.
★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 0 mai 5 (0 mau balota)
Pūnaehana: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāwai: Hōʻike ʻikepili
Mea hoʻomohala: shamurshamur
Uku: Tauina
LOL: 5 MB
ʻ :lelo: English
Kākau: 1.0.14

Pin
Send
Share
Send