ʻO Chrome OS ma Windows 8 a me 8.1 a me nā hoʻolālā hou 32 Chrome

Pin
Send
Share
Send

Iʻelua mau lā i hala aku nei ua hoʻokuʻu ʻia ʻo ka mana o ka mana ma Google Chrome, i kēia manawa kūpono nā pae 32. Hoʻopau ka polokalamu hou i kekahi mau mea hou i ka manawa like, a ʻo kekahi o nā mea i kaulana loa aia ka mode Windows 8 hou: E kamaʻilio mākou e pili ana iā ia a me nā mea hou aʻe.

ʻO ka maʻamau, inā ʻaʻole ʻoe e hōʻole i nā lawelawe Windows a ʻaʻole ʻoe e hoʻokaʻawale i nā polokalamu mai ka hoʻomaka ʻana, hoʻomaka koke ʻo Chrome. Akā, i ka hihia wale nō, e ʻike i ka mea i hoʻonohonoho ʻia a hōʻano hou i ka polokalamu inā pono, kaomi i ka pihi hoʻonohonoho i ka ʻaoʻao ʻākau a koho i ka "About Google Chrome browser".

ʻO ka hana hou Windows 8 ma Chrome 32 - kope o Chrome OS

Inā hoʻokomo kekahi o nā ʻōnaehana hou loa o Windows (8 a i 8.1 paha) i kāu kamepiula, a hoʻohana pū ʻoe i ka polokalamu Chrome, hiki iā ʻoe ke hoʻomaka iā ia i ka Windows 8. I kēia hana ʻana, kaomi i ka pihi hoʻonohonoho a koho iā "Startart Chrome ma Windows 8 mode."

ʻO kāu mea e ʻike ai i ka hoʻohana ʻana i ka mana hou o ka hōʻano aneane pau aʻe i ka Chrome OS interface - multi-window mode, ka hoʻokau ʻana a hoʻokomo i nā noi ʻo Chrome a me ka mea hana, i kapa ʻia ʻo "Shelf" ma aneʻi.

No laila, inā ʻoe e noʻonoʻo ana e kūʻai i kahi Chromebook a i ʻole ʻole, hiki iā ʻoe ke loaʻa i kahi manaʻo o ka pehea e hana ai no ia mea ma ka hana ʻana i kēia ʻano. ʻO Chrome OS ka mea āu e ʻike ai ma ka pale, me ka ʻokoʻa ʻole o kekahi mau kikoʻī.

Nā ʻōpala pūnaewele hou

ʻIke wau ua ʻike ʻia kekahi mea hoʻohana o Chrome, a me nā mākaʻikepili ʻē aʻe, ke kiʻi nei i ka wā e hana ana ma ka Pūnaewele, kani ke kani ʻana mai kekahi wahi o ka polokalamu kele pūnaewele, akā ʻaʻole hiki ke kiʻi i kahi o kēlā. Ma Chrome 32, me kekahi mau hana multimedia o nā papa hana, ua maʻalahi kona kumu e hoʻoholo ai e ka ʻona, pehea ke ʻike ʻia ai i ke kiʻi ma lalo nei.

Malia paha no kekahi o ka poʻe heluhelu, ʻike ka ʻike e pili ana i kēia mau hana hou. ʻO kekahi mea hou aku aia ka kaohi o nā moʻokāki ma Google Chrome - ʻike mamao loa i ka hana a ka mea hoʻohana a kau i nā palena i nā kipa ʻana i nā pūnaewele. ʻAʻole naʻe au e hoʻoholo i kēia me ka kikoʻī.

Pin
Send
Share
Send