ʻO AFCE Algorithm Flowchart Luna Hoʻomalu 0.9.8

Pin
Send
Share
Send

ʻO Algorithm Flowchart Editor (AFCE) kahi papahana hoʻonaʻauao manuahi e hiki ai iā ʻoe ke kūkulu, hoʻololi a hoʻoiho i kekahi flowcharts. Pono paha kēlā mea hoʻoponopono no i kahi haumāna e aʻo i nā kumu o ka hoʻonohonoho ʻana, a me kahi haumāna e noi ana i ka ʻimi ʻana o ka ʻepekema kamepiula.

Nā Pūnaewele Flowchart

E like me kāu e ʻike ai, i ka wā e hana ana i nā kiʻi pākaha pā, ua hoʻohana ʻia nā ʻano pākahi like, kēlā me kēia. Ma ka hoʻoponopono AFCE ua hoʻokūkū ʻia nā mea maʻamau āpau i pono no ke hoʻomaʻamaʻa.

E nānā pū: ke koho ʻana i kahi papa hoʻonohonoho

Kahua waihona kumu

Ma kahi o ka hana papa mele o nā kahe wai, hāʻawi ka mea hoʻoponopono i ka hiki ke unuhi i kāu polokalamu mai ka nānā ʻana i kekahi o nā ʻōlelo hoʻonohonoho.

Hoʻoponopono pololei ke ʻano kumu waihona ma ka streamchart a mea hoʻohana ma hope o kēlā me kēia neʻe i ka hoʻoili ʻana i nā ʻike. I ka manawa kākau, ua hoʻokomo ʻo AFCE i ka hiki ke unuhi i loko o ka ʻōlelo papahana 13: AutoIt, Basic-256, C, C ++, ʻōlelo algorithmic, FreeBasic, ECMAScript (JavaScript, ActionScript), Pascal, PHP, Perl, Python, Ruby, VBScript.

E heluhelu pū: PascalABC.NET Ka Hoʻohālikelike

E ʻoi ka puka aniani kōkua

ʻO ka mea hoʻokumu o ka Algorithm Flowchart Editor he kumu aʻo kamepiula maʻamau mai Rusia. Ua hana wale nō ʻo ia wale nō i ka mea hoʻoponopono nona iho, akā ua kōkua pū kekahi i nā ʻōlelo Lūkini, i kūkulu ʻia pololei i ka pūnaehana noi nui.

Hōʻailona kahe

Pono kekahi polokalamu no ka hoʻokumu ʻana i nā flowcharts i kahi ʻōnaehana hoʻoiho, a ʻo ka Algorithm Flowchart Editor ʻaʻole ʻia. Ma ke kānāwai, lawe ʻia ka algorithm i kahi faile kiʻi maʻamau. Hiki i ka AFCE ke unuhi i nā pōloli i loko o kēia ʻano helu:

  • Nā kiʻi ʻāpana (BMP, PNG, JPG, JPEG, XPM, XBM a pēlā aku);
  • Hōpaha SVG

Nā pono kūpono

  • ʻAno i ka Lūkini;
  • Lele;
  • Hōʻailona wae mana kīʻaha kālā;
  • ʻO ka puka makani paʻa;
  • Hoʻolālā nā pākōkō i nā kiko kiʻi āpau;
  • Hoʻohumu ʻana i ka mea kahawai i ka mahina hana;
  • ʻO ka helu ʻōwili o ka papahana ponoʻī iho;
  • Cross-platform (Windows, GNU / Linux).

Mea nā hemahema

  • Kakahi o nā hoʻolaha;
  • ʻAʻole kūpaʻa ʻenehana;
  • Hoʻololi nā huluhulu i ke ʻano kumu.

ʻO AFCE kahi papahana kūʻokoʻa kūpono loa no nā haumāna a me nā kumu e hoʻomaʻamaʻa ana i ka hoʻonohonoho ʻana i ka hoʻonohonoho ʻana a me ka kūkulu ʻana i nā streamcharts algorithmic a me nā hōʻailona. Hoʻolako, hoʻokuʻu a maʻalahi i nā mea a pau.

E hoʻoiho i ka Lunahooponopono Hoʻopuka AFCE Block

Hoʻoiho i ka ʻōnaehana hou o ka papahana mai ka pūnaewele kūlike

Hoʻohui i ka papahana:

★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 4.38 mai 5 (8 mau balota)

Nā papahana like a me nā ʻatikala:

Nā papahana no ka hoʻokumu ʻana i nā kahawai Lunahooponopono pāʻani ʻO ka Lunahoʻo Google AdWords ʻO ka mea hoʻoponopono Fotobook

Kaʻana i kaʻatikala ma nā uia pūnaewele:
ʻO Algorithm Flowcharts Luna polokalamu he papahana manuahi i hoʻolālā ʻia e aʻo i nā keiki kula a me nā haumāna i nā kumu o ka hoʻonohonoho ʻana o kēia wa e hoʻohana ana i ka hoʻohālike o ka hoʻokumu ʻana i nā streamcharts algorithmic.
★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 4.38 mai 5 (8 mau balota)
Pūnaehana: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003, 2008
Kāwai: Hōʻike ʻikepili
Mea hoʻomohala: Victor Zinkevich
Uku: Tauina
LOL: 14 MB
ʻ :lelo: Lūkia
Kākau: 0.9.8

Pin
Send
Share
Send