SunVox 1.9.3

Pin
Send
Share
Send

Inā ʻoe e ʻimi i kahi papahana maʻalahi a me ka maʻalahi no ka hoʻokumu ʻana i nā mele, ʻae ʻia ʻaʻole no nā poʻe loea, akā no nā mea hoʻohana maʻamau, e maopopo pono e nānā iā SunVox. ʻO kēia kahi noi compact, ʻo ia kahi sequencer me kahi mea hoʻohui integrer a me kahi synthesizer modular holomua.

He hana maʻalahi nā SunVox a holo i kahi algorithm synthes nui. Pono kēia huahana e makemake i nā DJ hoʻomaka a me nā poʻe makemake e hoʻāʻo me ka hana o nā mele uila, e ʻimi ai i kā lākou pono ponoʻī, a i ʻole hana paha i kahi hana hou. A ʻoiai, ma mua o kou hoʻomaka ʻana e hoʻohana i kēia sequencer, e ʻae e nānā i nā hiʻohiʻona nui.

Manaʻo mākou iā ʻoe e hoʻomaʻamaʻa iā ʻoe iho me: Nā papahana no ka hoʻokumu ʻana i ka mele

Hoʻopuka a nā ʻĀina hana a me nā Synthesizer

ʻOiai ka liʻiliʻi liʻiliʻi, loaʻa i ka SunVox nā pūʻulu nui o nā modules i kūkulu ʻia a me synthesizer, ʻoi aku ka nui ma mua o kahi mea hoʻokani novice. Eia nō naʻe, ʻo Magix Music Maker wale nō i kāna mea kaua i ʻike nui ʻia no ka hoʻokumu ʻana i nā mele, ʻoiai ʻaʻole ia he mea i manaʻo ʻia he polokalamu loea.

ʻO nā hopena a me nā kani leo

E like me kekahi sequencer, ʻo SunVox ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hana i kāu mele ponoʻī, akā e kūkulu pū me nā ʻano like ʻole. Aia kahi compressor, equalizer, reverb, echo a me nā mea hou aku. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ʻo Ableton, e hoʻohālike i nā hiʻohiʻona nui loa no ka hoʻoponopono a me ka hoʻoponopono ʻana i ka leo.

Kākoʻo no nā hiʻohiʻona o nā ʻano like ʻole

No ka hoʻonui i ka hoʻonohonoho pono o nā kani no ka hoʻokumu ʻana i ke mele uila, hiki iā ʻoe ke hoʻolaha i nā ʻāpana kolu a ka ʻaoʻao i ka SunVox. Kākoʻo ka papahana i nā loina kaulana WAV, AIF, XI.

Nui mode Multitrack

No ka mea ʻoi aku ka maikaʻi o ka mea hoʻohana a me nā hana ʻoi aku ka paʻakikī, ua kākoʻo kēia sequencer i ke kākoʻo ʻana i nā faile WAV. Hiki ke mālama ʻia i nā ʻāpana puʻuwai i kū ʻole, e like me ka ʻāpana o ka pūnaehana holoʻokoʻa, akā ʻokoʻa hoʻi kēlā me kēia ʻāpana. ʻO kēia, ma ke ala, kūpono loa inā inā i ka wā e hoʻolālā ai ʻoe e hana me nā mea hana ʻē aʻe i nā papahana ʻē aʻe.

Ka Pākuʻi a me Kauka MIDI

ʻO ka pāʻina MIDI kekahi o nā mea kaulana loa a e hoʻohana pinepine i nā hāmeʻa ākea āpau no ka hoʻokumu ʻana i nā mele. ʻAʻohe mea ʻokoʻa ʻo SunVox i kēia pili - ua kākoʻo kēia sequencer i ke komo a hoʻoili i nā faila MIDI.

Puʻikepili

Ma kahi o ka hoʻokumu ʻana i nā mele ma o ka synthesizing a me ke kāwili ʻana i nā hopena like ʻole, hiki iā SunVox ke hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa i ka leo. ʻOiaʻiʻo, pono ia e hoʻomaopopo e hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa i kahi ʻāpana mele i pāʻani ai ʻoe ma ke kī pihi ma kēia ala. Inā makemake ʻoe e hoʻopaʻa i, no ka laʻana, ka leo, e hoʻohana i nā polokalamu loea i kūkulu ʻia - Adobe Audition - ʻo ia kekahi o nā hopena maikaʻi loa no ia mau kumu.

Kākoʻo kākoʻo VST

Ua kūpono ka SunVox me ka hapa nui o ka VST-plugins, hoʻoili a pili pū i ka polokalamu, hiki iā ʻoe ke hoʻonui i kona hana. Ma waena o ke kolu o ka ʻāpono ke hiki ʻole wale i nā synthesizer a me nā mea kani like ʻole, akā ʻo nā ʻano like ʻole o "enhancer" - nā noi maʻalahi a me nā mea hana pono no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā hopena kani. Eia nō naʻe, me nā nunui e like me FL Studio, ʻaʻole hiki i kēia huahana ke hoʻokūkū i ka ʻōlelo o ke koho ʻana i nā plugins VST.

Nā pono:

1. ʻ interfacelelo i hōʻike maikaʻi ʻia.

2. Kuhi ʻia no ka manuahi.

3. ʻO kahi hoʻonohonoho nui o nā puʻupuʻu keyboard, hoʻomaʻamaʻa maʻalahi i ka pilina o nā mea hoʻohana.

4. Hoʻopili ʻia o ke kaona, hana maʻalahi i nā hana ma nā ʻāpana o kēlā me kēia kāʻei.

Loaʻa i nā pono:

1. ʻO ka ʻokoʻa cardinal ma waena o ka pānaʻi a me ka hapa nui a i ʻole ka ʻike kaulana paha no ka hoʻokumu ʻana i ka mele.

2. Ka paʻakikī o ka hoʻolālā ʻana i ka papa mua o ka hoʻohana.

Hiki ke kapa ʻia ʻo SunVox i kahi polokalamu maikaʻi no ka hoʻokumu ʻana i ka mele, a ʻo ka manaʻo like me he mea ʻole ia no nā mea pāʻani loea, akā no nā mea hoʻohana PC maʻamau e ʻoi aku ka kaulana. Eia kekahi, ʻo kēia sequencer he cross-platform, ʻo ia hoʻi, hiki iā ʻoe ke kau hoʻonohonoho iā ia i nā papa inoa ʻike kaulana loa a me nā ʻōnaehana kelepona nui, ʻo ia ka Windows, Mac OS a me Linux a i ʻole, Android a me Windows Phone, me kekahi mau helu ʻē aʻe, ʻoi aku hoʻi i nā pūnaewele kaulana loa. Eia kekahi, aia he ʻano no nā kamepiula haʻahaʻa haʻahaʻa.

Hoʻoiho iā SunVox no ka manuahi

Hoʻoiho i ka ʻōnaehana hou o ka papahana mai ka pūnaewele kūlike

Hoʻohui i ka papahana:

★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 4 mai 5 (1 mau balota)

Nā papahana like a me nā ʻatikala:

Kāleʻa hui Pipi uila HOUI KAKAI Nā papahana no ka hoʻolilo ʻana i nā mele

Kaʻana i kaʻatikala ma nā uia pūnaewele:
SunVox - kahi papahana kūʻokoʻa no ka hoʻokumu ʻana i nā mele, he liʻiliʻi ia, akā hiki i nā mea ākea loa. Hoʻokomo pū ka huahana ana i kahi synthesizer modular a me ka tracker.
★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 4 mai 5 (1 mau balota)
Pūnaehana: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāwai: Hōʻike ʻikepili
Mea hoʻomohala: Alex Zolotov
Uku: Tauina
LOL: 17 MB
ʻ :lelo: Lūkia
Kākau: 1.9.3

Pin
Send
Share
Send