Ke hoʻohana nei i ka e-wallet PayPal

Pin
Send
Share
Send

Hoʻohana nui ka ʻōnaehana PayPal maʻalahi a paʻa i waena o nā mea hana pūnaewele e neʻe nei i ka ʻoihana, kūʻai mai ma nā hale kūʻai pūnaewele a hoʻohana wale paha iā lākou no ko lākou pono. ʻO kēlā me kēia poʻe e makemake e lawe maikaʻi piha i kēia kamepiula uila, ʻaʻole ʻike mau i nā nuances a pau. ʻO ia, pehea e kākau inoa a hoʻouna paha i ke kālā i kahi mea hoʻohana PayPal.

E nānā pū: pehea e hoʻohana ai iā WebMoney

Kāhea ma PayPal

Hiki i kēia lawelawe ke hana i kahi moʻokāki pilikino a pilikino paha. ʻOkoʻa ka hoʻopaʻa inoa ʻana i kēia mau moʻolelo. ʻO ka pilikino, pono ʻoe e kuhikuhi i kāu ʻōlelo kikoʻī o kāu passport, ke kahua o ka noho ʻana, a pēlā aku. Akā makemake ka ʻoihana i ka ʻikepili piha e pili ana i ka ʻoihana a me ka mea nona. No laila, i ka wā e hana ai ʻoe i kahi pūpū, mai hoʻokaʻawale i kēia mau ʻano helu, no ka mea ua hoʻolālā ʻia lākou no nā kumu like ʻole.

E heluhelu hou: PayPal Kakau

E ʻike i kāu helu waihona kālā PayPal

Aia ka helu i ka waihona ma nā lawelawe like like, akā ma PayPal ʻaʻole ia he hoʻonohonoho o nā helu, e like me, no ka laʻana, ma WebMoney. Oe ke koho i kāu helu ponoʻī i ke kau inoa ʻana ma ke kau ʻana i ka leka uila, kahi e hilinaʻi nui ʻia ai kāu moʻokāki.

E heluhelu hou: Huli helu helu waihona kālā

Hoʻoluku mākou i ke kālā i ka moʻolelo PayPal ʻē aʻe

Pono paha e hoʻokaʻawale i kekahi mau kālā i kekahi e-dēle a e PayPal. Hoʻohana maʻalahi kēia, e pono wale ʻoe e ʻike i ka leka uila o kekahi kanaka i hoʻopaʻa ʻia i kāna peke. Akā e hoʻomanaʻo inā ʻoe e hoʻouna i ke kālā, e hoʻolako ke kaomi iā ʻoe i ka uku, no laila he nui ka mea ma mua o kāu waihona ʻoi aku ka makemake āu e hoʻouna.

  1. E hoʻoiho i ke kālā, hahai i ke ala "Hoʻouna i nā uku" - "E hoʻouna i nā kālā i nā hoa a me nā ʻohana".
  2. E hoʻopiha i ka palapala noi i hōʻoia ʻia a hōʻoia i ka hoʻouna.

E heluhelu hou: Ka hoʻokaʻawale ʻana i ke kālā mai kahi polokalamu PayPal ʻē aʻe i kekahi

Hoʻokuʻu mākou i ke kālā me ka PayPal

Nui nā ʻano e wehe ai i ke kālā mai ka e-dēlele PayPal. ʻO kekahi o lākou e pili ana i kahi hoʻoili i kahi waihona waihona. Inā maikaʻiʻole kēia ʻano, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka kao i kekahi pahu uila, no ka laʻana, WebMoney.

  1. E hoʻihoʻi kālā i kahi waihona kālā, hele i "Moʻokāki" - "Kākoʻo kālā."
  2. E hoʻopiha i nā mahi āpau a mālama.

E heluhelu hou: Lawe mākou i ke kālā mai PayPal

ʻAʻole paʻakikī ka paʻakikī o ka hoʻohana ʻana iā PayPal e like me ka nānā mua. Ke kau inoa nei, ʻo ka mea nui e hōʻike i ka ʻikepili maoli i mea e pale aku ai i nā pilikia i ke kaʻina o ka hoʻohana ʻana i ka lawelawe. ʻO ka hoʻokaʻaʻana i ke kālā i kahi moʻolelo'ē aʻe ʻaʻole i lilo ka manawa nui a hana i nā helu nui. Hiki i ka huki kālā ke hana i kekahi mau ʻano.

Pin
Send
Share
Send