Hoʻololi mākou i ke kumumanaʻo o ka ʻaoʻao nui Yandex

Pin
Send
Share
Send

Hoʻopili ka ʻaoʻao home Yandex i nā hoʻonohonoho like i hiki ke hoʻoponopono ʻia no ka hōʻoluʻolu o ka hoʻohana ʻana i ka pūnaewele. Ma kahi o ka hoʻoneʻe a me ka hoʻololi ʻana i nā hoʻonohonoho widget, hiki iā ʻoe hoʻi ke hoʻoponopono i ke kumuwaiwai o ke kahua.

E ʻike pū: Hoʻololi i nā widget ma ka ʻaoʻao hoʻomaka ʻo Yandex

E hoʻouka i ka kumumanaʻo no ka home Yandex

A laila, e noʻonoʻo i nā hana e hoʻololi i ka ʻaoʻao o ka ʻaoʻao mai ka papa inoa o nā kiʻi i manaʻo ʻia.

  1. No ka hoʻomau i ka hoʻololiʻana i ke kumumanaʻo, kokoke i ka papa inoa o kāu waihona, kaomi ma ka laina "Hoʻonohonoho" a wehe i ka mea "E hoʻokomo i ke kumuhana".
  2. E hōʻoluʻolu nā ʻaoʻao a he laina me nā kiʻi a me nā kiʻi paʻi kiʻi ʻia ma lalo.
  3. Kēia, koho i ke ʻano āu e makemake ai a e kāpī ma ka papa inoa ma o ka kaomi ʻana i ka pihi ma ke ʻano o kahi pua i loaʻa i ka ʻaoʻao pono o nā kiʻi a ʻike ʻoe i ke kiʻi nui āu e makemake ai e ʻike ma ka ʻaoʻao ʻo Yandex.
  4. E hoʻonohonoho i ka ʻāina, kaomi ma ke kiʻi i koho ʻia, a ma hope o ia mea e kū koke ʻia ai ma ka ʻaoʻao a hiki ke helu iā ʻoe. No ka hoʻoukaʻana i ke kumuhana i koho ʻia, kaomi ma luna o ka pihi Mālama.
  5. Hoʻopiha kēia i ka hoʻonohonohoʻana o ke kumuhana āu e makemake ai. Inā makemake ʻoe e hoʻi i ka ʻaoʻao nui i kāna kūlana mua ma hope o kekahi manawa, a laila e hoʻi i ka "Hoʻonohonoho" a koho "Hoʻoiho".
  6. Ma hope o kēlā, e hoʻopili hou ka mea hele i ka pale ma mua o ka ʻulaʻula keʻokeʻo o keʻokeʻo.

ʻĀnō maopopo iā ʻoe pehea e hiki ai iā ʻoe ke hoʻoliana i ka ʻaoʻao hoʻomaka Yandex ma ka ulana ʻana i kahi papa keʻokeʻo hoʻoneʻe me kahi kiʻi nani a nani nani a i ʻole kekahi ʻano mai kāu kiʻi ʻoniʻoni.

Pin
Send
Share
Send