ISpy 7.0.3.0

Pin
Send
Share
Send

Loaʻa iā ʻoe ka manaʻo e hoʻohana ana kekahi i kāu kamepiula a i kāu kamepiula ma waho aʻe? A i ʻole e hiki i kekahi ke mālama i kou keʻena i ka wā āu i ʻole ai ma ka home? Hoʻokomo ka polokalamu nānā mālama ʻia ʻo ISpy iā ʻoe e ʻike inā he ʻoiaʻiʻo kēia.

iSpy kahi palapala e hoʻohuli i kāu webcam i kahi kāʻei kiaʻi e pane ana i kekahi mau ʻōhua e ulu ana i kāu lumi. E hoʻomaopopo ʻia ʻoe inā aia kekahi i loko o ka lumi, a e hoʻomaka ka polokalamu e hoʻopaʻa i ka wikiō me ka hoʻohana ʻana i ke kiʻi uila a me ka microphone.

E nānā pū: i nā ʻōnaehana nānā wikiō

Nā hōʻikeʻike

Inā ʻaʻole ʻoe ma ka home, a ua komo kekahi i kāu lumi, e haʻi aku ʻo Ai Spy iā ʻoe ma o ka SMS a i ʻole i ka leka. Hiki i ka papahana ke hoʻouna i nā kiʻi ma o ka leka uila mai ke kāmele i kekahi mau manawa.

Pūnaewele hoʻopaʻa

I ka manawa e ʻā ke kahakui nei i ka neʻe a i kekahi ʻano kani ʻole paha, hoʻomaka koke ke hoʻopaʻa wikiō. Pēlā nō, hoʻōki ka kaomi hana ʻana i ka wā i pau ai ka neʻe.

ʻOhi kikowaena

Ke hoʻohana nei i nā ʻōkuhi mamao, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kahi hana luhi ke nānā ʻia kahi alarm, hoʻonoho i nā kūlana hoʻopaʻa, hoʻonohonoho i nā leka a me nā māka. Hiki iā ʻoe ke hoʻomalu i ka iSpy ma ke kelepona a me ka kamepiula.

Ke mālama nei i ke ea

Mai hopohopo e lawe i ka nui o i ke wikiō i i lawe ʻia nei. E hoʻonohonoho wale i nā hoʻonohonoho i mālama ai i kēia polokalamu ma kahi mamao loa o ka mea hoʻokumu pūnaewele o ka mea hana.

ʻO ke nānā ʻana

Ma muli o ke kō o ka wikiō e mālama ana i kahi kikowaena pūnaewele, hiki iā ʻoe ke nānā iā ia mai kāu kelepona mai. I ka manawa e loaʻa ai kahi hōʻailona i ʻole ka mana o ka lumi, e hele i kāu polokalamu iSpy a ʻike ʻoe i ka mea e hoʻopilikia ai.

Kukulu

Hiki iā ʻoe ke ʻōlelo huna e pale i ka noi. I kēia hihia, ʻaʻohe mea hiki ke hele ʻoe a nānā i nā wikiō i hopu ʻia, a inā ʻaʻole kēia ʻōlelo huna, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke ʻalo i kēia polokalamu.

YouTube

Inā kiʻi ʻia kāu kiʻi kiʻi i kahi mea hoihoi a hoihoi ʻole, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻouka pololei i ke wikiō i kāu kahawai YouTube mai ka papahana.

Nā pono:

1. Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i nā kāmela a me nā microphones e like me kāu;
2. ʻAʻole kaʻikepili i lawe i kahi ma ka kamepiula;
3. Mahele ʻae ʻole i ka ʻole;
4. Mālama maʻalahi a me ka maʻalahi.

Loaʻa i nā pono:

1. Hoʻomaopopo nā leka uila.

he polokalamu manuahi ka iSpy me kahi e hiki ai iā ʻoe ke nānā i ka mea i kū i loko o ka lumi i kou wā haʻalele. Hoʻomaopopo koke i ka neʻe a me ke kani, a, inā ʻike ʻia nā malihini, e haʻi aku ʻo Ai Spy iā ʻoe i kēia. Ma hope o ka loaʻa ʻana o SMSku, hiki iā ʻoe ke hele i kāu moʻokāki a nānā i ka mea komoʻole i ka manawa maoli.

Hoʻoiho iSpy no ka manuahi

Hoʻoiho i ka kiʻi hou loa mai ka pūnaewele hana

Hoʻohui i ka papahana:

★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 4.25 mai 5 (4 mau balota)

Nā papahana like a me nā ʻatikala:

Pehea e hoʻohuli ai i kahi webcam i kahi kāwele nānā me ka hoʻohana ʻana i iSpy Contacam Mea ʻike IP hāmeʻa Xeoma

Kaʻana i kaʻatikala ma nā uia pūnaewele:
he polokalamu ʻo iSpy no ka hoʻonohonoho ʻana i kahi ʻōnaehana wikiō maʻalahi e pili ana i kahi mikrophone a me kahi webcam i pili ʻia i kahi kamepiula.
★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 4.25 mai 5 (4 mau balota)
Pūnaehana: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāwai: Hōʻike ʻikepili
Mea hoʻomohala: IspyConnect
Uku: Tauina
LOL: 22 MB
ʻ :lelo: Lūkia
Kākau: 7.0.3.0

Pin
Send
Share
Send