HOOMAKA 5.79

Pin
Send
Share
Send

I waena o ka nui o nā polokalamu i hoʻolālā ʻia e hana i nā mele, hiki ke lilo i kahi mea hoʻohana PC ʻaʻole i loaʻa. I kēia lā, nā leo leo uaki uila (ʻo ia ka mea e kapa ʻia kēlā polokalamu) he nui kekahi, no ke aha e maʻalahi ʻole kahi koho. ʻO kekahi o nā mea e kaulana loa a paʻa loa i ka hana ʻo Reaper. ʻO kēia kahi koho o ka poʻe i makemake e loaʻa nā manawa kiʻekiʻe loa me ka hapa liʻiliʻi o ka papahana ponoʻī. Hiki i kēia ʻano hana hana ke kapa ʻia he hopena holoʻokoʻa. E pili ana i kāna mea maikaʻi loa, e haʻi mākou i lalo.

Kaukuhi mākou iā ʻoe e familiarize iā ʻoe iho me: Mea hoʻoponopono pūnaewele hoʻoili

Lunahoopapa Multitrack

ʻO ka hana nui i ka Reaper, ka mea e hoʻopili ana i nā ʻāpana mele, i hana ʻia ma nā ʻaoʻao (track), hiki i kekahi helu. He mea maikaʻi ʻole ia hiki ke hoʻopaʻa ʻia i nā ʻaoʻao o kēia polokalamu, ʻo ia hoʻi, ma kēlā me kēia o hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kekahi mau mea hana. Hiki i ke kani ʻana o kēlā me kēia me ʻoe ke hele a kaʻawale me, mai kekahi alakaʻi hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho maʻamau i ka hoʻouna ʻana i kekahi ʻaoʻao.

Nā mea kani mele

E like me kekahi DAW, aia ʻo Reaper i loko o kāna waihona i kahi pūʻali o nā mea hana pono e hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa (pāʻani) i nā ʻāpana o nā pahu, nā kī nui, nā kihi, a me nā mea ʻē aʻe. ʻO kēia mau mea, ʻoiaʻiʻo, e hōʻike ʻia i ka hoʻopale multi-track.

E like me nā papahana like ʻole, no ka mea ʻoi aku ka hana maʻalahi me nā mea puana kani kahi Piano Roll puka, kahi hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa inoa i kahi mele mele. ʻO kēia kumumanaʻo i Ripper i hana ʻia i ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka Ableton Live a he mea maʻamau i ia mea ma FL Studio.

Hoʻohui ʻia nā mīkini virtual

Kūkulu ʻia kahi mīkini virtual JavaScript i loko o ka hale hana, ka mea e hāʻawi i ka mea hoʻohana i kahi mau o nā hiʻohiʻona'ē aʻe. He polokalamu polokalamu kēia e hoʻopili ai a hoʻopaʻa i ke code kumu o nā plugins, i mea e maʻalahi a maʻalahi no ka mea hoʻonohonoho, akā ʻaʻole no nā mea hoʻohana maʻamau a me nā mea mele.

Hoʻomaka ka inoa o kēlā mau plugins ma Reaper me nā leka JS, a i loko o ke kau hoʻonohonoho kau wahi o ka polokalamu, nui ka nui o ia mau mea hana. ʻO kā lākou hana a hiki i ke ʻano kumu o ka hoʻonā ke hoʻololi i ka hele, a e hoʻomaka koke nā loli i hana.

Kāwili

ʻOiaʻiʻo, hiki i kēia polokalamu iā ʻoe ke hoʻoponopono a hoʻoili i ke kani o kēlā me kēia mea kani i kuhikuhi ʻia i ka hoʻoponopono pākahi multi-track, me ka pūʻulu mele o ke mele holoʻokoʻa. No ka hana ʻana i kēia, hāʻawi ʻo Reaper i kahi mea hoʻomalu kūpono, ma nā kahawai o nā mea e hoʻouna ʻia ai nā mea kani.

E hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ke kani i kēia workstation he nui kahi hoʻonohonoho ponoʻī o nā lako polokalamu, me ka hoʻohui ʻia, nā mea hoʻouluulu, ka puʻuwai, nā kānana, lohi, pitch a me nā mea hou aku.

Hōʻike Hoʻopuka

Hoʻi hou aku nei i ka hoʻoponopono o ka multi-track, pono hoʻi i ka ʻike i kēia ʻaoʻao ʻana ʻo Ripper, hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono i nā kiko o nā ala leo i nā ʻāpana he nui. I waena o lākou, ka nui, ka panorama a me nā ʻāpana MIDI e kuhikuhi ana i kahi kiko kikoʻī o ka plugin. Hiki i nā māhele hoʻololi i ka hoʻopuka hiki i ka linear a i ʻole ka hoʻololi kahaha.

Kākoʻo MIDI a Hoʻoponopono

ʻOiai i kāna helu liʻiliʻi, ua manaʻo ʻia ʻo Reaper i kahi papahana loea no ka hoʻokumu ʻana i ka mele a me ke kani leo. He kūlohelohe maoli kēia e kākoʻo ana i kēia huahana me ka MIDI ʻelua no ka heluhelu ʻana a me ka kākau ʻana, a hiki i nā ala ākea nui no ka hoʻoponopono ʻana i kēia mau faile. Eia hou, hiki i nā faila MIDI ma ke ala like me nā mea kani.

Kākoʻo kākoʻo MIDI

No ka mea ke kamaʻilio nei mākou e pili ana i ke kākoʻo MIDI, pono ia ʻike ʻo Ripper, i kahi DAW e hoʻomaopopo pono iā ʻoe iho, e kākoʻo ana i ka hoʻopili ʻana i nā mea MIDI, e like me nā kī, nā pihi, a me nā mea hoʻopunipuni o kēia ʻano. Ke hoʻohana nei i kēia mau mea hana, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke pāʻani wale a hoʻopaʻa i ka melodies, akā e pale pū ʻoe i nā ʻano like like ʻole a me nā kīwī i loaʻa i loko o ka papahana. ʻOiaʻiʻo, pono ʻoe e hoʻoponopono i ka hāmeʻa pili i nā ʻokoʻa.

Kākoʻo no nā palapala leo like ʻole

Ke kākoʻo nei ʻo Reaper i nā ʻano waihona leo e like me: WAV, FLAC, AIFF, ACID, MP3, OGG, WavePack.

Kākoʻo kolu pūnaewele kākoʻo Kākoʻo

I kēia manawa, ʻaʻohe limahana hana leo kelepona i kaupalena ʻia wale nō i kāna hoʻonohonoho ponoʻī. ʻAʻole he ʻokoʻa ʻole ka mea make - i kākoʻo kēia papahana iā VST, DX a me AU. Hoʻomaopopo kēia e hiki ke hoʻonui ʻia kona hana me ka plug-ins a nā ʻaoʻao ʻekolu o ka puka VST, VSTi, DX, DXi a me AU (Mac OS wale nō). Hiki iā lākou ke hana āpau ma nā pono uila a me nā pono hana no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke kani i hoʻohana ʻia ma ka mixer.

E hoʻonohonoho pū me nā mea hoʻoponopono leo ʻekolu ʻaoʻao

Hiki ke hoʻonohonoho ʻia ʻo Reaper me nā polokalamu like ʻē aʻe, e komo pū ai me Sound Forge, Adobe Audition, Free Audio Editor a me nā mea he nui.

Kākoʻo Technology ReWire

Ma kahi o ka hoʻonohonoho pū ʻana me nā polokalamu like, hiki i ka Reaper ke hana pū me nā noi e kākoʻo ana a e holo nei ma ke kumu o ReWire ʻenehana.

Hoʻopaʻa leo leo

Kākoʻo ʻo Reaper i ke kani leo ʻana mai ka microphone a me nā polokalamu ʻē aʻe i pili ʻia. No laila, ma kekahi o nā kuʻina o ka hoʻoponopono kūlele multi-track, hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa i ka leo leo e hele mai ana mai ka microphone, no ka laʻana, he leo, a mai kekahi o nā ʻaoʻao o waho e pili ana i ka PC.

Hoʻopili a hoʻoiho i nā faila leo

ʻO ke kākoʻo no nā palapala leo i ʻōlelo ʻia ma luna. Ke hoʻohana nei i kēia hiʻohiʻona o ka papahana, hiki i ka mea hoʻohana ke hoʻohui i nā kani ʻaoʻao ʻekolu (ʻokoʻa) i kāna waihona. I ka wa e pono ai e hoʻopakele i ka pāhana ʻaʻole i kou format Riper ponoʻī, akā ma kahi o kahi leo leo, hiki iā ia ke hoʻolohe ʻia i kekahi mea pāʻani mele, pono ʻoe e hoʻohana i ka hana o ka mea hoʻoili. E koho wale i ka pihi mele i makemake ʻia i kēia ʻāpana a mālama iā ia i kāu PC.

Nā pono:

1. Mālama ka papahana i kahi liʻiliʻi o nā wahi ma ka ka paʻu paʻakikī, ʻoiai aia i kāna papa he nui o nā hana e pono a pono ai no ka hana ʻoihana me ke kani.

2. Hoʻopili a maʻalahi e pili ana i ke kiʻi kiʻi.

3. Cross-platform: hiki ke hoʻouka ʻia ka workstation ma nā kamepiula me Windows, Mac OS, Linux.

4. Nā ʻōwili hōʻano hou / hana hou o nā hana hoʻohana.

Loaʻa i nā pono:

1. Kūpepa ʻia ka papahana, kūpono ia ma ke ʻano he 30 mau lā.

2. ʻAʻole kelikia ke kipa.

3. I ka hoʻomaka mua, pono ʻoe e eli i ka hohonu i loko o nā ʻōnaehana e hoʻomākaukau ai no ka hana.

Reaper, kahi acronym no Rapid Environment for Audio Production Engineering and recording, he mea maikaʻi loa ia no ka hoʻokumu ʻana i ke mele a me ka hoʻoponopono ʻana i nā faila. He hoʻonāukiuki ke hoʻonohonoho o nā hiʻohiʻona pono o kēia DAW, e noʻonoʻo pono ana i kāna lulu liʻiliʻi. E koi nui ka papahana i waena o nā mea hoʻohana e hana mele i ka home. He mea kūpono paha ia e hoʻohana ai no ia mau ʻano, ua hoʻoholo ʻoe, hiki iā mākou ke hōʻike wale iā Riper i kahi huahana e kūpono maoli i ka nānā ʻana.

Hoʻoiho i ke ʻano ho'āʻo ʻana o Reaper

Hoʻoiho i ka ʻōnaehana hou o ka papahana mai ka pūnaewele kūlike

Hoʻohui i ka papahana:

★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 4.80 mai 5 (5 mau balota)

Nā papahana like a me nā ʻatikala:

ʻO Sony Acid Pro O ke kumu Nanostudio Sunvox

Kaʻana i kaʻatikala ma nā uia pūnaewele:
He mea kaha ikaika ʻo Reaper ma kahi e hiki ai iā ʻoe ke hana, hoʻomākaukau, a hoʻoponopono i nā leo kīnā pākahi.
★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 4.80 mai 5 (5 mau balota)
Pūnaehana: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāwai: Hōʻike ʻikepili
Mea hoʻomohala: Kokua hoʻohui ʻia
Uku: $ 60
Lā: 9 MB
ʻ :lelo: English
Kākau: 5.79

Pin
Send
Share
Send