Ke hōʻole nei i ka lawelawe lawelawe āpau ma Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send


Pono nā poʻe maʻamau āpau e loaʻa i nā makana. ʻAʻole liʻiliʻi e hāʻawi i lākou no nā poʻe ʻē aʻe. I kēia hiʻohiʻona, ʻaʻole ʻokoʻa nā cyberspace mai ka nohona o kēlā me kēia lā. Hāʻawi ka mea hoʻolaha o ka pūnaewele ʻo Odnoklassniki i kā lākou mea hoʻohana i ka uku o ka malama o kēlā me kēia mahina i ka lawelawe ʻo All Inclusive. Hiki paha ke hōʻole i kēia lawelawe inā nalowale ka pono no ka nalowale? ʻOiaʻiʻo hiki iā ʻoe.

Hoʻoleʻole i ka lawelawe lawelawe āpau ma Odnoklassniki

Ma Odnoklassniki, hiki i kekahi mea hoʻohana ke mālama i nā lawelawe i makemake iā ia. E huli, hoʻololi, a ʻokiʻoki i kahi maoli. ʻO ka hiʻohiʻona All Inclusive ʻokoʻa ʻole kēia lula. No laila, ua hoʻoholo ʻoe e haʻalele i ka ʻikepili ʻole pono i ka lawelawe a kāpae i ka uku kālā no kāna hoʻohana? A laila hoʻomaka mākou e hana.

Ke Kaʻina 1: Ke ʻano piha o ka pūnaewele

ʻO ka mea mua, e hoʻāʻo e hoʻopau i ka lawelawe All Inclusive ma ka pūnaewele Odnoklassniki. Lawe ʻia kēia hana maʻalahi i ka hapalua mau minuke, ka ulu ʻana o ka hoʻāʻo ma ʻaneʻi no kēlā me kēia mea hoʻohana a ʻaʻole hiki ke kū mai nā pilikia.

  1. E wehe i kāu pūnaewele odnoklassniki.ru i loko o ka mākaʻikaʻi, hele i ka mana laʻana, i ka kolamu hema ma lalo o kou kiʻi nui ʻike mākou i ka laina. "Ka uku uku a me nā helu inoa".
  2. Ma ka ʻaoʻao ʻākau ma ka ʻaoʻao aʻe nei ma ka poloka "Palapala inoa no nā hiʻohiʻona uku" makemake mākou i ka ʻāpana Nā Inclusive āpau. ^ E Ha yM. Ma loko o ia mea mākou e paʻi i ke pihi Hoʻolaha.
  3. E ʻike ʻia kahi puka ma kahi i kauoha ʻia ai ʻoe e hōʻoia i ka hoʻoholo e hoʻopau i ka lawelawe. Kaomi-kaomi ma ke kihi Ka. ^ Na.
  4. Aka, ʻaʻole wale ia. Makemake nā hoa haumāna i ke kumu e makemake ʻole ai ʻoe e hōʻano hou i kāu papa inoa inoa no ka lawelawe All Inclusive. Hoʻokomo mākou i kahi kiliki i kēlā me kēia kīhāpai, no ka mea ʻaʻole koʻikoʻi loa ia, a ke hoʻopau mākou i ke kaʻina hana ʻole i kahi hana pono ʻole me ka pihi "Hōʻoia". ^ E Ha yM. Hana ʻia!
  5. I kēia manawa, ʻaʻole e hoʻokaʻawale ʻia ʻo OKi no kēia lawelawe mai kāu moʻokāki ma Odnoklassniki.

Ka Waihona 2: Ke Aʻoaʻo Pūnaewele

Ma nā noi Odnoklassniki no nā polokalamu kelepona, aia nō hoʻi ke koho e hōʻole i ka hana "All Inclusive" i lilo i lilo iā ʻoe. E like me ka piha piha o ka pūnaewele, ʻaʻole kēia manawa e lawe i kēia hana a ʻaʻole pono e hoʻonā i nā pilikia paʻakikī.

  1. Hoʻokumu mākou i ka noi, hoʻokomo i kāu moʻokāki, ma ka ʻaoʻao hema hema o ka maka, kaomi ma ka pihi o ke lawelawe me ʻekolu mau pōkihi.
  2. Ma ka papa aʻe, e paʻi i ka papa kuhikuhi i ka laina "Nā hoʻonohonoho", ma luna o mākou e kau ai.
  3. I lalo o kā mākou kiʻi paʻi "Nā Papa Pūnaewele", I hele mākou.
  4. I nā hoʻonohonoho o kāu pauku ʻike mākou i ka ʻāpana "ʻO kaʻu mau hiʻohiʻona". ^ E Ha yM. ʻO kēia ka mea e pono ai mākou.
  5. A lawe mākou i ka hana hope loa i kahi algorithm maʻalahi. Ma ka ʻaoʻao "Ka uku uku a me nā helu inoa" i ka pauku Nā Inclusive āpau kaomi ma ke kiʻikuhi Hoʻolaha.
  6. Ua mālama maikaʻi ka loaʻaʻana o ka lawelawe i ka lawelawe Inclusive a pau.

E hōʻuluʻulu i. E like me kā mākou i ʻike pū ai, he mea maʻalahi ia e hōʻole i ka uku i uku ʻia ma All-In ma ka pūnaewele Odnoklassniki a i nā noi no Android a IOS. Akā mai poina naʻe e hāʻawi i nā makana i nā hoaaloha a me nā ʻohana. Ma ka Pūnaewele a ma ke ola maoli.

E ʻike pū: Hōʻaleʻaleʻa "invisibility" ma Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send