E hoʻohuli ʻo MP4 iā 3GP ma ka pūnaewele

Pin
Send
Share
Send

Hiki i ke kōkua o nā mea hoʻohana e makemake e hoʻololi i ka wikiō wikiō e hele mai i nā papahana like ʻole a me nā lawelawe e hiki ai iā ʻoe ke hana me kēia me ka ʻole o ka hoʻoikaika. E kōkua ke kaʻina hoʻololi no ka hoʻokō ʻana ʻaʻole wale nō ka emi o ka hopena o ka faila, akā e hōʻemi nō hoʻi i ka leo hope loa. I kēia lā, me ka hoʻohana ʻana i ka hoʻohālike o nā lawelawe pūnaewele ʻelua, e hoʻokolokolo mākou i ka hoʻololi ʻana o MP4 i 3GP.

E hoʻohuli ʻo MP4 i 3GP

ʻAʻole nui ka manawa o ka hoʻololi ʻana i ka manawa ʻole ka lōʻihi o ke wikiō, ʻo ka mea nui ke koho i ka pono punaewele kūpono a hoʻouka i ke wikiō ma laila. Ke hana nei nā pūnaewele āpau i kahi pili i like, akā, nona kēlā me kēia ʻano, no laila ke kumu a mākou e manaʻo ai e hoʻomaʻamaʻa ʻoe iā ʻoe iho me ka kikoʻī.

Kaila 1: Convertio

ʻO Convertio kahi lawelawe pūnaewele maʻalahi e hiki ai iā ʻoe ke hoʻohuli i nā ʻano waihona waihona no ka manuahi a ʻole i hoʻopaʻa inoa mua ʻia. Hoʻopili pū kekahi me ke hana i kēia lā, a ʻo ke ʻano holoʻokoʻa e like me kēia:

E hele i ka pūnaewele Convertio

  1. Mai ka ʻaoʻao nui o ke kahua, kaomi ma luna o kekahi o nā pihi e kiʻi ai i ke wikiō. Hiki iā ʻoe ke hoʻohui iā ia mai ka waiho pūnaewele, e hoʻopili i kahi loulou, a i ʻole koho i kahi wikiō ma kāu kamepiula.
  2. Pono ʻoe e hōʻailona i ka faila pono a kaomi "Wehe".
  3. Hiki iā ʻoe ke hoʻololi i kekahi mau mea i ka manawa hoʻokahi, a inā pono, hoʻoiho koke iā lākou.
  4. Aʻe, pono e koho i ka hoʻohālikelike hope loa, e hoʻololi ʻia. Kaomi i ka pua ki lalo e hōʻike i kahi papa kuhikuhi.
  5. Eia ma ka ʻāpana Wikiō koho i ka mea "3GP".
  6. Noho mau wale nō e hoʻomaka ai ka hoʻololi ʻana ma ke kaomi ʻana i ka pihi pili, i hōʻailona ʻia i ʻulaʻula.
  7. ʻO ka ʻoiaʻiʻo o ka hoʻololi ʻana e hōʻike ʻia e ka pihi ʻōnuʻu i hoʻāla ʻia Hoʻoiho. ^ E Ha yM. Kaomi iā ia e hoʻomaka i ka hoʻoiho.
  8. I kēia manawa aia ma kāu kamepiula kāu wikiō like ʻole ma ka format 3GP.

ʻOiai ke heluhelu nei i nā ʻōkuhi, ua ʻike paha ʻoe ʻaʻole i hāʻawi ʻo Convertio i nā hoʻonohonoho hou aʻe e hiki ai iā ʻoe ke hoʻololi i ka nui o ia mea a i ʻole bitrate. Inā pono ʻoe e hoʻokō pono i kēia mau hana, ʻike mākou iā ʻoe e makaʻala i kekahi ʻaoʻao o ka ʻatikala.

Ka Waihona 2: Ka Hoʻololi-Paʻi

Hana ka pūnaewele pūnaewele-Convert i ke kumuhana like me Convertio, akā wale nō ka liuliu a ʻokoʻa kekahi mau koho hoʻololi hou i haʻi ʻia ma luna. Hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ke komo ma o ka hana ʻana i kēia:

E hele i ka pūnaewele-hoʻololi

  1. E wehe i ka ʻaoʻao nui o ka waihona pūnaewele-Convert ma o kekahi polokalamu kele pūnaewele pono a koho i ka māhele ma ka ʻaoʻao hema "Convert to 3GP".
  2. Hoʻoiho a huki paha i nā faila mai kāu kamepiula a hoʻohana paha i ke mālama kapuaʻi - Google Drive, Dropbox. Eia kekahi, hiki iā ʻoe ke kuhikuhi i kahi pili pololei i kekahi wikiō ma ka Pūnaewele.
  3. I kēia manawa ʻoe e hoʻonohonoho i ka hoʻonā ʻana o ka faila hope loa - e kau ʻia kona nui i kēia. Hoʻonui i ka papa kuhikuhi popo a kāpae i ke koho kūpono.
  4. Ma ka ʻāpana "Nā hoʻonohonoho pae" hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ka bitrate, hoʻokaʻawale i ke kani, hoʻololi i ka codec leo, hoʻolimalima ka helu, a hiki iā ʻoe ke hōʻoki i ke wikiō, e waiho wale ana i kahi ʻāpana wale nō, e noʻonoʻo iā ia a e huli paha.
  5. Pono ʻoe e hoʻopaʻa inoa inā makemake ʻoe e mālama i ka ʻike hoʻonohonoho.
  6. I ka hopena o ka hoʻoponopono āpau, e kaomi ma luna o ka pihi "Hoʻomaka ka hoʻololi".
  7. Inā lōʻihi ka hana o ke kaʻina, e nānā i ka pahu e pili ana i kahi e hoʻomaopopo ai i kona hoʻopau.
  8. Hoʻoiho i ka faila a waihona paha me ia ma ka kaomi ʻana ma ke pihi kūpono.

Inā ʻaʻole ʻoe makemake a makemake ʻole paha i kahi lawelawe pūnaewele, ʻike mākou i ka hoʻohana ʻana i nā polokalamu hoʻololi hoʻololi kūikawā. Hiki i nā ʻōlelo kikoʻī no kā lākou hoʻohana ke ʻike i kā mākou ʻatikala ʻē aʻe ma ka pilina pili.

E heluhelu hou: E hoʻohuli i ka MP4 i 3GP

ʻO ka hoʻohuli ʻana i kahi wikiō o ka format MP4 i 3GP ʻaʻole ia he mea paʻakikī loa no kahi mea hoʻohana ʻole ʻia, e pono wale nō ke hana i kahi helu liʻiliʻi, e hana wale ʻia nā mea āpau e ka lawelawe i koho ʻia.

Pin
Send
Share
Send