Pehea e hoʻoponopono ai i ka pdf

Pin
Send
Share
Send

ʻO ka manawa nei, ua kākau wau e pili ana i ka wehe ʻana i kahi faila pdf. Eia kekahi, aia ka poʻe i nā nīnau e pili ana i pehea a pehea e hoʻoponopono ai i nā faila.

E pili ana kēia alakaʻi i nā ala he nui e hana i kēia, a e hoʻomau mākou mai ka manaʻo ʻana ʻole mākou e kūʻai aku iā Adobe Acrobat no 10 tausani rubles, akā makemake wale nō e hana i kekahi mau loli i kahi faila PDF e noho nei.

Hoʻoponopono i ka PDF no nā manu

ʻO ke ala ʻoi loa iaʻu e loaʻa ai, ʻo LibreOffice, nāna e kākoʻo i ka wehe, hoʻoponopono a me ka mālama ʻana i nā faila PDF. Hiki iā ʻoe ke hoʻoiho i ka Lūkia hopena ma luna nei: //ru.libreoffice.org/download/. ʻAʻohe mea i pilikia i ka hoʻohana ʻana iā Writer (kahi papahana no ka hoʻoponopono ʻana i nā palapala mai LibreOffice, kahi analog o Microsoft Word).

Hoʻoponopono pūnaewele ma ka pūnaewele

Inā makemake ʻole ʻoe e hoʻoiho a hoʻouka i kekahi mea, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo e hoʻoponopono a hana i nā palapala PDF i ka lawelawe pūnaewele //www.pdfescape.com, he mea maʻalahi loa ia, maʻalahi ia e hoʻohana, a makemake ʻole i ke kau inoa.

ʻO kahi mea e hōʻole wale ai i kekahi mau mea hoʻohana ʻo "nā mea āpau ma English" (update: he papahana no ka hoʻoponopono ʻana i ka PDF ma kahi kamepiula, ʻaʻole me ka pūnaewele. Ma kekahi ʻaoʻao, inā pono ʻoe e hoʻoponopono i ka pdf i hoʻokahi manawa, hoʻopiha i kekahi mau ʻōlelo i loko a i ʻole e hoʻololi i kekahi mau huaʻōlelo, ʻo PDFescape paha kekahi o nā koho kūpono loa no kēia.

Nā ala kūpono

Me nā ala likeʻole e hoʻoponopono i nā faila PDF, e like me kāu e ʻike ai, paʻa loa. Eia nō naʻe, inā ʻaʻole mākou e hana i kēlā me kēia lā a no ka manawa lōʻihi e hana i nā loli i kēlā mau palapala, a makemake wale mākou e hoʻoponopono i kekahi mea i kekahi manawa, a laila e hoʻolako ʻia nā polokalamu shareware e hoʻohana ai i kā lākou hana ma no ka manawa palena. I waena o lākou:

  • ʻOi Hoʻolaha Hoʻolaha PDF //www.magic-pdf.com/ (2017 hōʻano hou: ua oki ka hana ʻana o ka pūnaewele) he polokalamu maʻalahi a me ka polokalamu e hiki ai iā ʻoe ke hoʻololi i nā faila pdf i ka mālama ʻana i nā hoʻoili āpau.
  • ʻO Foxit PhantomPDF //www.foxitsoftware.com/pdf-editor/ - kahi papahana hou no ka hoʻoponopono ʻana i nā palapala PDF, e ʻae ʻia i ka hoʻohana ʻana no nā lā 30.

ʻO ka polokalamu hoʻonohonoho pdf Magic

Aia hoʻi he ʻelua mau ala likeʻole ʻē aʻe, akā naʻe, e lawe wau i ka pauku hou. ʻO nā mea a pau i luna ka mea maʻalahi loa no nā hoʻoponopono liʻiliʻi o nā faila pdf o ka papahana, akā naʻe, e hiki nō i kā lākou hana.

ʻElua mau ala e hoʻoponopono ai i ka PDF

Adobe Acrobat Pro Kauka Huli

  1. Inā no kekahi kumu i kūpono ʻole o nā mea a pau ma luna, a laila ʻaʻohe mea e pale iā ʻoe mai ka hoʻoiho ʻana i ka mana hoʻokolohua o Adobe Acrobat Pro mai ka pūnaewele mana //www.adobe.com/en/products/acrobatpro.html. Me kēia polokalamu, hiki iā ʻoe ke hana i kekahi mea me nā faila PDF. I ka ʻoiaʻiʻo, ʻo kēia kahi papahana "kama'āina" no kēia format mana.
  2. Hāʻawi ʻo Microsoft Office i ka makahiki 2013 a me 2016 e hoʻoponopono i nā faila PDF. ʻOiaʻiʻo, aia kekahi "ʻUʻANA": hoʻololi i ka ʻōlelo i ka faila pdf no ka hoʻoponopono, akā ʻaʻole ia i nā loli i ia, a ma hope o nā loli i makemake ʻia, hiki iā ʻoe ke kiʻi i ka palapala mai ka Office a i ka PDF. ʻAʻole wau i hoʻāʻo pono iaʻu iho, akā no kekahi mau kumu ʻaʻole wau i maopopo maopopo e pili ana ka hopena i ka mea i manaʻo ʻia me kēia koho.

Eia kahi hōʻike pōkole o nā papahana a me nā lawelawe. E hoao. Makemake wau e hoʻomaopopo i, e like me ma mua, ke noi aku nei au e hoʻoiho i nā polokalamu wale nō mai nā pūnaewele kūlana o nā mea hana. He nui nā hualoaʻa i loaʻa i ke ʻano o ka "download manuahi hoʻopuka PDF" hiki ke maʻalahi i ka hopena o nā virus a me nā polokalamu kino ʻē aʻe i kāu kamepiula.

Pin
Send
Share
Send