Pehea e kau ai i kahi ʻōlelo huna ma Wi-Fi D-Link DIR-300

Pin
Send
Share
Send

ʻOiai ka mea i loko o kaʻu mau ʻōlelo i wehewehe au i nā kikoʻī pehea e kau ai i kahi ʻōlelo ma Wi-Fi, a me nā D-Link routers, e hoʻohewa ʻia e kekahi loiloi, aia kekahi poʻe e pono ai kahi ʻatikala ma kēia kumuhana - kūikawā e pili ana i pāʻālua huna no ka ʻoihana pūnaewele ʻole. Hāʻawi ʻia kēia haʻawina ma ke ʻano o ka mea maʻamau maʻamau ma Rusia - D-Link DIR-300 NRU. no: pehea e hoʻololi ai i ka ʻōlelo huna ma WiFi (nā ʻano ʻokoʻa o nā mea hana)

A hoʻonohonoho ʻia ka mea hoʻoponopono?

ʻO ka mea mua, e hoʻoholo: ua hoʻonohonoho ʻia kāu pūnaewele Wi-Fi? Inā ʻaʻole, a i kēia manawa ʻaʻole ia e hoʻomoʻa i ka Pūnaewele ʻoiai ʻaʻole me ka ʻōlelo huna, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā ʻōkuhi ma kēia pūnaewele.

Ke koho lua - ua kōkua kekahi iā ʻoe e hoʻonohonoho i ka mea hoʻonohonoho, ʻaʻole naʻe i kau i ka ʻōlelo huna, a ʻaʻole ʻae kāu ʻoihana Pūnaewele e pili i kahi hoʻonohonoho kūikawā, akā hoʻopili maoli ʻia i ka lālani helehelena me nā wires i loaʻa i nā kamepiula pili ʻole āpau.

E pili ana i ka pale ʻana o kā mākou pūnaewele ʻenehana Wi-Fi i ka lua o ke kūkā e kūkākūkā ai.

E hele i nā ʻōkuhi

Hiki iā ʻoe ke kau i ka ʻōlelo huna ma kahi D-Link DIR-300 Wi-Fi router mai kahi kamepiula a kamepiula paha e pili ana i ka kelepona a ʻole kelepaʻi, mai kahi pākuʻi a i ʻole ke kelepona. ʻO ke kaʻina ponoʻī kahi i kū pono i kēia mau hihia a pau.

  1. E hoʻolana i kāu polokalamu holo pūnaewele i kāu pūnaewele e pili pū ana i ka mea hana
  2. I loko o ka helu wahi, komo i kēia: 192.168.0.1 a hele i kēia kikoʻī. Inā ʻaʻole i wehe ka ʻaoʻao me ka noi a me ka noi huna huna, e hoʻāʻo e komo i ka 192.168.1.1 ma kahi o nā helu i luna aʻe

Palapala hulina e komo i nā hoʻonohonoho

I ke noi ʻana i kahi mea hoʻohana a me ka password, pono ʻoe e hoʻokomo i nā waiwai paʻa no nā halehana D-Link: admin ma nā kī ʻelua. Ke paha ia e holo ʻole ka mea lawelawe admin / admin, ʻoiaʻiʻo loa inā kāhea ʻoe i ka wizard e hoʻonohonoho i ka mea hana. Inā loaʻa iā ʻoe kahi pili me ka mea e hoʻonohonoho i ka mea kelepona hele, hiki iā ʻoe ke nīnau iā ia i ke ʻano o ka ʻōlelo huna āna i hoʻonoho ai no ke komo ʻana i nā ʻōkuhi. Inā ʻaʻole, hiki iā ʻoe ke kau hou i ka ala hele i ke kikowaena papa hana me ka pihi hoʻonohonoho ma ke kua (me kaomi a hoʻopaʻa i ke kekona 5-10 kekona, a laila hoʻokuʻi a kali i kahi manawa), akā ka manawa e pili ana i nā pilina pili, inā ʻē kekahi.

A laila, e noʻonoʻo mākou i ke kūlana i ka wā i kūleʻa ai ka mana palapala, a hoʻokomo mākou i nā ʻaoʻao i ka ʻaoʻao o ke ala, i loko o ka D-Link DIR-300 o nā mana like like like me kēia:

Ke kau nei i ka ʻōlelo huna ma Wi-Fi

E hoʻonoho i kahi hua ʻōlelo no Wi-Fi ma firmware DIR-300 NRU 1.3.0 a me 1.3 (mau ʻulaʻula ʻē aʻe), kaomi i ka "Configure manual", a laila koho i ka pā "Wi-Fi", a i ʻole iā ia - ka "nā hoʻonohonoho paʻa" ʻaoʻao.

Ke hoʻonohonoho nei i ka ʻōlelo huna no Wi-Fi D-Link DIR-300

I ka kahua "Network Authentication", ua makemake ʻia e koho iā WPA2-PSK - ʻo kēia algorithm hōʻoia ʻo ia ka mea kūʻē e kū a popokiʻi paha paha, ʻaʻohe mea e hiki i ka hoʻopake i kāu ʻōlelo huna na ka mea makemake maoli ʻoe.

I ke kahua "Encryption key PSK", e kuhikuhi i ka ʻōlelo i makemake ʻia no Wi-Fi. Pono i loko o nā helu Latin a me nā helu, a ʻo kā lākou helu e helu ma ka 8. Koho "Hoʻololi." Ma hope o kēlā, e ʻike ʻia kahi hoʻolaha e ua hoʻololi ʻia nā ʻōkuhi a me kahi manaʻo e pākuʻi i ka "Save". Hana ia.

No nā D-Link DIR-300 NRU 1.4.x firmware (ma ka waihoʻoluʻu) ʻo ke kaʻina hoʻonohonoho huna i ka mea like: ma ka lalo o ka palapala hoʻokele router, kaomi i ka "Advanced Settings", a laila kaomi i ka "Setting Haumana" ma ka ʻaoʻao Wi-Fi.

Ke hoʻonohonoho nei i ka ʻōlelo huna i nā firmware hou

I ka kolamu "Network Authentication" e hōʻike ai "WPA2-PSK", i ke kahua "Encryption Key PSK" e kākau ai i ka ʻōlelo i makemake ʻia, e pili ana i nā helu 8 a me nā helu Latin. Ma hope o ka pākuʻi ʻana i "hoʻololi" e ʻike ʻia ʻoe iā ʻoe iho ma ka ʻaoʻao ʻaoʻao aʻe, ma ke kau e hoʻoiho ai iā ʻoe e mālama i nā loli ma ka ʻaoʻao kiʻekiʻe. Kaomi "Hoʻōla." Ua kau ʻia ka ʻōlelo ʻo Wi-Fi.

ʻ .lelo aʻo wikiō

Nā hiʻohiʻona ke kau ʻana i kahi hua ʻōlelo ma o ka pili Wi-Fi

Inā hoʻonohonoho ʻoe i ka ʻōlelo e ala e ka pilina ma o Wi-Fi, a i ka manawa o ka hoʻololi, e lohi ʻia ka pili a hiki i ka pūnaewele ke hāhai ʻia ka pūnaewele. A iā ʻoe e hoʻāliʻi, e hōʻike ʻia kahi leka e ʻōlelo ana "ʻaʻole i hoʻokō ʻia nā ʻōnaehana pūnaewele ma kēia kamepiula." I kēia hihia, pono ʻoe e hele i ka Network and Sharing Center, a laila e hoʻopau i kāu wahi e komo ai i ka hoʻokele i nā ʻoihana kelepona. Ma hope o ka loaʻa hou ʻana, pono ʻoe e hana pono ke kuhikuhi i ka ʻōlelo huna i kau no ka pilina.

Inā ua wāwahi ʻia ka pilina, a laila ma hope o ka huki hou, e hoʻi i ka papa hoʻokele o ka D-Link DIR-300 kuahiwi a inā he leka ma ka ʻaoʻao e pono ai ʻoe e mālama i nā hoʻololi, e hōʻoiaʻiʻo iā lākou - pono e hana kēia no ka ʻōlelo ʻo Wi-Fi ʻaʻole i nalowale, no ka laʻana, ma hope o ka hoʻohuli ʻana i ka mana.

Pin
Send
Share
Send