Ntuser.dat - he aha kēia faila?

Pin
Send
Share
Send

Inā makemake ʻoe i ke kumu o ka faile ntuser.dat ma Windows 7 a i ʻole ma ia ʻaoʻao ʻē aʻe, me ke ʻano e kāpae ai i kēia faila, a laila e kōkua kēia atikala e pane i kēia mau nīnau. ʻO ka ʻoiaʻiʻo e pili ana i ke kāpae ʻana ʻaʻole e kōkua i ka nui, ʻoiai ʻaʻole e hiki mau ʻia, no ka mea ʻo ʻoe wale nō ka hoʻohana ʻana i ka mea hoʻohana ʻo Windows, ma ka ntuser.dat hiki ke hoʻopilikia.

Hoʻopili kēlā me kēlā me kēia ʻikepili hoʻohana inoa (inoa) i kahi faile ntuser.dat hoʻokaʻawale. Aia nā waihona i ka ʻikepili ʻōnaehana, nā hoʻonohonoho ʻokoʻa i kēlā me kēia o ka mea hoʻohana Windows hoʻokahi.

No ke aha e pono ai iaʻu ntuser.dat

ʻO ka faile ntuser.dat o kahi faile inoa. No laila, no kēlā me kēia mea hoʻohana kahi pāʻina ntuser.dat hoʻokaʻawale i loaʻa nā hoʻonohonoho kau inoa no kēia mea hoʻohana wale nō. Inā ʻoe e kamaʻāina i ka papa inoa inoa Windows, a laila pono ʻoe e ʻike me kāna lālā. HKEY_KOHII_USER, ʻo ia nā waiwai o kēia lālā waihona hoʻopaʻa i mālama ʻia i nā faila i hōʻike ʻia.

Aia ka faile ntuser.dat ma luna o ka ʻōnaehana ma ka waihona ʻAmelika ʻAmelika / Lanakila a, ma ka lawe ʻole, he waihona huna ʻia kēia. ʻO ia, i ʻike ia, pono ʻoe e ʻae i ka hōʻike o nā waihona huna a me nā faila ma Windows (Panel Panel - Nā koho Folder).

Pehea e lawe aku ai i ntuser.dat mai Windows

ʻAʻole pono e holoi i kēia faila. Penei ka hopena o ka hoʻoilo ʻia ʻana o ka hoʻonohonoho o nā mea hoʻohana a me kahi ʻaoʻao hoʻohana i hoʻopau ʻia. Inā loaʻa kekahi mau mea hoʻohana ma ka kamepiula Windows, hiki iā ʻoe ke hoʻopau i nā mea pono ʻole i ka papa hoʻokele, akā ʻaʻole pono ʻoe e hana i kēia me ka hoʻopili pololei ʻana me ntuser.dat. Eia nō naʻe, inā nō ʻoe e hoʻokaʻawale i kēia faila, pono ʻoe e pono no nā kuleana o ka System Administrator a hoʻokomo i ka ʻaoʻao hewa ʻole no ka mea ʻoi ntuser.dat.

Hoike ike

ʻO ka faile ntuser.dat.log i loaʻa i ka waihona i loaʻa i ka ʻike no ka hoʻihoʻi ʻana i ka ntuser.dat ma Windows. Ma kekahi hihia e pili ana i ka faile, hoʻohana ka ʻōnaehana lawelawe ntuser.dat i mea e hoʻoponopono ai iā lākou. Inā hoʻololi ʻoe i ka hoʻonui ʻana i ka faile ntuser.dat i .man, hoʻokumu ʻia kekahi ʻaoʻao o ka mea hoʻohana, ʻaʻole hiki ke loli. I kēia hihia, kēlā me kēia manawa i ka wā e komo ai ʻoe, e hoʻonohonoho pono nā hoʻonohonoho a pau a hoʻi hou i ka mokuʻāina i ko lākou manawa i kapa ʻia ai ka ntuser.man.

Hopohopo wau ʻaʻohe mea e hoʻohui hou e pili ana i kēia faile, akā naʻe, ke noi nei au e pane i ka nīnau no ka mea e pili ana ʻo NTUSER.DAT ma Windows, ua pane wau.

Pin
Send
Share
Send