Hoʻokomo ʻia ʻo Chrome i kāu kamepiula a me nā ʻ OSlelo OS OS ma Windows

Pin
Send
Share
Send

Inā ʻoe e hoʻohana iā Google Chrome ma ke ʻano he browser, a laila ua kamaʻāina paha ʻoe me ka hale kūʻai app Chrome a ua kiʻi ʻē paha ʻoe i kekahi polokalamu a i ʻole nā ​​palapala pule mai laila. Eia kekahi, ʻo nā noi, ma ke ʻano he lula, ua hoʻopili pololei ʻia i nā pūnaewele i wehe ʻia i loko o kahi aniani a i ʻole tab.

I kēia manawa, ua hoʻolauna ʻo Google i kahi ʻano noiahi like ʻole ma kāna hale kūʻai, kahi i hoʻopili ʻia nā noi HTML5 a hiki ke holo ʻia e like me nā polokalamu kaawale (ʻoiai lākou e hoʻohana ai i ka mīkini Chrome hana e hana) me ka wā o ke pio ʻia ka Pūnaewele. ʻO ka mea ʻoiaʻiʻo, ua hoʻokomo ʻia kahi kikowaena noi, a me nā noi kūʻokoʻa Chrome, ʻelua mau mahina i hala aku nei, akā ua hūnā ʻia a ʻaʻole kūkala ʻia i ka hale kūʻai. A ʻo wau e kākau nei i ʻatikala e pili ana i kēia, ua ʻoki ʻo Google i kāna mau noi hou, me ka hoʻokalakupua ʻana, a ʻaʻole hiki iā lākou ke nalo inā hele ʻoe i ka hale kūʻai. Akā ʻoi loa ka pōpō ma mua, ʻaʻole naʻe e kākau a hōʻike i ka ʻano o nā ʻano a pau.

Hoʻokumu i ka Google Chrome Store

Nā Pūnaewele Google Google Hou

E like me ka mea i ʻōlelo ʻia ma mua, ʻo nā noi hou mai ka hale kūʻai ʻo Chrome, nā noi pūnaewele pūnaewele i kākau ʻia ma HTML, JavaScript a me ka hoʻohana ʻana i nā ʻenehana pūnaewele ʻē aʻe (akā me ka ʻole o Adobe Flash) a paʻa i nā pepa ʻokoʻa. Ke holo nei nā noi āpau a hana ma waho ka hana a hiki (ma ka hana maʻamau) hoʻohui pū me ke ao. No laila, hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho iā Google Mālama no kāu kamepiula, ʻo ka mea hoʻoponopono kiʻi Pixlr manuahi, a hoʻohana iā lākou ma kāu pākuhi e like me nā noi ma loko o kou mau puka makani. I ka manawa like, e hoʻopili ʻo Google Keep i nā leka inā loaʻa ka ʻike o ka pūnaewele.

ʻO Chrome kahi kahua no ka holo ʻana i nā noi ma kāu ʻōnaehana

Ke kau ʻana ʻoe i kekahi o nā noi hou i ka hale kūʻai Google Chrome (ma ke ala, ʻike wale ʻia nā papahana i ka ʻāpana "Applications"), a laila e noi ʻia ana ʻoe e kau i ka pae noiʻi Chrome, kū like me ka mea i hoʻohana ʻia ma Chrome OS. He mea kūpono ia no ka mea ma mua o kona manaʻo ʻia e hoʻihoʻi iā ia, a hiki ke hoʻouka ʻia no //chrome.google.com/webstore/launcher. ʻĀnō, ua manaʻo ʻia ia, ua hoʻokomo pū ia me ka ʻole o nā nīnau e pono ai, i kahi palapala leka.

Ma hope o ka kau ʻana iā ia, ʻike ʻia kahi pihi hou ma ka papa kuhikuhi o Windows, i ka wā i kaomi ʻia, e lawe mai i kahi papa inoa o nā noi a Chrome i kau ʻia a hiki iā ʻoe ke hoʻolana i kekahi o lākou, e pili ana paha i ka holo ʻana a ʻaʻole paha. I ka manawa like, nā noi kahiko, kahi, i ʻōlelo mua ai au, he mau loulou wale nō, he mau pua ma luna o ka hōʻailona, ​​a me nā noi i hiki ke hana ma waho e loaʻa i kahi pua kī.

ʻAʻole i loaʻa ka Chrome app launc ma ka ʻōnaehana lawelawe ʻana i ka Windows, akā pū nō hoʻi no Linux a me Mac OS X.

Nā Kūlana Hoʻohana: ʻO Google mālama no ka papa pūnaewele a me Pixlr

Loaʻa i ka hale kūʻai nā helu helu nui o nā noi a Chrome no ka kamepiula, me nā mea hoʻoponopono ʻōlelo mākaʻi me ka syntax highlighting, calculators, nā pāʻani (no ka laʻana, Cut The Rope), nā papahana e hoʻopaʻa nei i nā moʻolelo o Any.DO a me Google Keep, a me nā mea he nui. ʻO kā lākou āpau āpau holoʻokoʻa a me ke kākoʻo ʻana no ka hoʻopā ʻana i nā pale paʻi. Eia kekahi, hiki i kēia mau noi ke hoʻohana i nā hiʻohiʻona holomua o ka mākaʻikaʻi Google Chrome - NaCL, WebGL a me nā ʻenehana ʻē aʻe.

Inā ʻoe e hoʻonohonoho hou i kēia mau noi, a laila e like loa me kāu ʻoneki Windows e like me ka ʻōnaehana OS Chrome ma waho. Hoʻohana wale wau i hoʻokahi mea - Google Mālama, ʻoiai kēia noi ka mea nui loa no ka hoʻopaʻa ʻana pūnaewele me nā mea nui ʻaʻole nā ​​mea koʻikoʻi aʻu e makemake e poina. Ma ka ʻano kamepiula, ua like kēia noi:

Waiho Google no ka PC

E makemake paha kekahi i ka hoʻoponopono ʻana i nā kiʻi me ka hoʻohui ʻana i nā hopena a me nā mea'ē aʻe ʻaʻole ma ka pūnaewele, akā ma waho, a no ka manuahi. Ma ka hale kūʻai kiʻi Google Google, e ʻike ʻoe i nā kikowaena manuahi o ka "Photoshop pūnaewele", kahi laʻa, mai Pixlr, me ia e hiki ai iā ʻoe ke hoʻoponopono i kahi kiʻi, retouch, hōʻoki a hoʻololi i kekahi kiʻi, kau aku i nā hopena a me nā mea hou aku.

Ke hoʻoponopono nei i nā kiʻi ma ka Pixlr Touchup

Ma ke ala, hiki ke loaʻa nā pōkole hoʻomau ʻia ʻo Chrome, ʻaʻole ma loko o kahi kiʻina kūikawā wale nō, akā ma nā wahi ʻē aʻe - ma ka pākaukau ʻo Windows 7, ka Windows 8 hoʻomaka hoʻomaka ʻana - i.e. kahi e pono ai ʻoe, a me nā papahana maʻamau.

E hōʻuluʻulu, e ʻōlelo wau e hoʻāʻo a ʻike i ka laha i ka hale kūʻai Chrome. He nui o nā noi āu e hoʻohana mau ai ma kāu kelepona a i ʻole papa e hōʻike ʻia i laila a e unuhi ʻia lākou me kāu moʻokāki, kahi āu e makemake ai, ʻoluʻolu loa.

Pin
Send
Share
Send