Scarf a me Spider no ka Windows 8

Pin
Send
Share
Send

Kekahi o nā pilikia pilikia e alo ʻia e ka mea hoʻohana o kahi mana hou o ka OS kahi e hoʻoiho ai i nā kerita solitaire no ka Windows 8, ma aneʻi hiki iā ʻoe ke hoʻohui pū me nā pāʻani Spider me Minesweeper. ʻO ka pilikia nui, ʻo wau ka mea hao, akā kokoke kēia i ka ʻoiaʻiʻo. E ʻike pū: pehea e lawe ai i nā pāʻani maʻamau no Windows 10.

Hiki paha ke ʻike i ka poʻe e pāʻani nei i ka scarf no ka hapalua o kahi lā hana (a ma ka hale paha lākou e ʻoliʻoli loa i nā keiki no ka pāʻani ʻana i ka kamepiula) a inā ke nānā aku ʻoe i ka pale o ke limahana o kahi limahana o kahi hui a hui paha, hiki paha ʻoe ke loaʻa nā solitaire i ʻole a i ʻole kekahi o nā ʻoihana pūnaewele. ʻAʻole au e ʻae aku i kēia, akā no nā poʻe ʻike e kamaʻilio wau e pili ana i ka hoʻihoʻi ʻana i ka "Scarf" a me "Spider" ma Windows 8 a me 8.1.

Kūlana:

  • Pāʻani hou o nā pāʻani solitaire mai Microsoft
  • Pehea e hana ai i ka kerchief kahiko i ka Windows 8
  • Hoʻoiho iā Klondike a me nā pāʻani Microsoft ʻē aʻe no ka hoʻokomo ʻana ma Win 8

Hana hou o ka ʻili a me ka spider i ka hale kūʻai 8

ʻO kēia ka koho nui (e noʻonoʻo ʻia ke ʻano hana ʻē aʻe ma lalo, i loko mākou e hoʻihoʻi i ka scarf "kahiko", kahi a Microsoft e hāʻawi nei iā mākou. Eia ka mea i kākau ʻia ma ka pūnaewele paepae: "Ke waiho nei ka kerchief i ka papa kaulana loa i nā manawa āpau, a no ke kumu maikaʻi. ʻO nā rula maʻalahi a me ka hana maʻalahi e hōʻoluʻolu i nā mea 8 a 80 i ka poʻokela ʻia. . Ma ka Pūnaewele Microsoft Solitaire e ʻike ʻoe i nā pāʻani 5 solitaire maikaʻi loa ... "

ʻOi aku ka pōkole: Hāʻawi ʻo Microsoft e hoʻoiho i kahi kerchief ma ka hale kūʻai o ka polokalamu Windows 8 a ua hoʻopili ʻia kēia solitaire, me ka ʻehā hou aʻe i ka Kolepa Microsoft Solitaire.

Solitaire Collection ma ka Pūnaewele 8 8

No ka hoʻouka ʻana i ka pāʻani, e hele i ka hale noi noi, e hoʻokomo i ka Solitaire Collection (ua lawa nā leka mua) i ka papa hulina a hoʻonohonoho i ka hoʻonohonoho o nā pāʻani solitaire. Ma hope o ke kau ʻana, hiki iā ʻoe ke hoʻomaka e pāʻani. ʻAe, ma ke ala, e ʻike ʻoe i ka Klondike ma lalo o ka inoa Klondike.

Inā pono ʻoe i nā pāʻani e ʻike ʻia, e like me Minesweeper, a laila hiki iā ʻoe ke loaʻa ma laila ma ke noi o "Microsoft Minesweeper".

Pehea e hoʻi ai i kahi scarf kahiko ma Windows 8

Ma Windows 8, ʻaʻohe mau panana hou o ka Kerchief, Spider a me Minesweeper no ka papa. Eia naʻe, aia kahi manawa e hoʻihoʻi iā lākou. ʻAʻole wau e hāʻawi i ka ʻimi e hoʻoiho i kēia mau pāʻani (i hele a loaʻa paha kekahi mau mea ʻē aʻe), akā e hana ʻoe iā ʻoe iho. Lawe mākou i ka Scarf (no ke koena o nā pāʻani ke like like) mai ka Windows 7 a hana ia i loko o Windows 8.

No ka hana ʻana i kēia, pono ʻoe e hana i kēia ʻano hana:

  • E hele i ka faila Program Files ma kahi kamepiula me Windows 7 a kope i ka waihona mai laila Nā pāʻani Microsoft, no ka laʻi paha, ma kahi kaomi uila.
  • Kope kope cardgames.dll mai ka lono windows / system32 kamepiula me Windows 7, kau i kēia faila ma kēlā me kēia pākaha o nā pāʻani kāleka aia ma Microsoft Games - ma Solitaire, FreeCell, Spider.
  • I mea e holo ai nā kerchief a me nā solitaire ʻē aʻe ma ka Windows 8 a me Windows 8.1, e hoʻopili i ka palani, e hiki ke loaʻa ma ʻaneʻi: //forums.mydigitallife.info/threads/33214-How-to-use-Microsoft-Games-from-Windows-7-in-Windows-8-x

ʻO ka nānā ʻana i ka patch no VirusTotal e hōʻike nei i ke kuhi hewa maikaʻi ʻole, eia naʻe, ʻo ka hoʻoponopono ʻana e ka hōʻike a me nā ʻōlelo a ka mea kākau, eia kēia ka hopena i ka code malicious. ʻAʻole wau e hāʻawi, akā manaʻo wau e pono i nā mea a pau. Aia kekahi ala ʻē aʻe, maʻalahi - e ʻike ma lalo.

Hoʻomaopopo: ma ka Pūnaewele ua loaʻa iaʻu kahi ʻike ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka patch, hiki iā ʻoe ke ʻike me ia HEX hoʻoponopono huahelu 7D 04 83 65 FC 00 33 C0 83 7D FC 01 0F 94 C0 a hoʻololi i 7D i EB, akā ʻaʻole i loaʻa i kēia mahele i kāna kope o ka Scarf.

Pehea e hoʻouka ai i nā Klondike a me nā solitaires

A ʻo ka hana hope loa, e maʻalahi e hoʻokomo i nā pāʻani Microsoft āpau i ka manawa hoʻokahi, me Klondike i kā lākou mau kikowaena kahiko, akā ke hana nei ma Windows 8 a me 8.1: //forums.mydigitallife.info/threads/33814-Microsoft-Games-for-Windows-8

Ma ka ʻaoʻao ʻoe e ʻike ai i kahi mea pāʻani maʻalahi maʻalahi, e hoʻopili ʻia ana me kahi mea holoʻokoʻa o nā pāʻani mai Microsoft. Pono ka Windows 8 x64 a me x86 i kahi mea hoʻonā kaawale.

Hoʻopau kēia ma, ua makemake wau, ua kōkua kēia moʻolelo iā ʻoe. Inā pēlā, a mai palauwale a kaʻana iā ia ma nā pūnaewele piliona, e mahalo nui wau.

Pin
Send
Share
Send