Aia ma hea e hoʻoiho ai i ka Windows 8.1 Enterprise ISO (90-lā lā.)

Pin
Send
Share
Send

Ua nīnau ʻia kahi nīnau mai kekahi o nā mea heluhelu e pili ana i kahi a pehea e kiʻi ai i ke kiʻi Windows 8.1 Enterprise no ka hoʻāʻo ʻana i kahi mīkini virtual. A ua nīnau ʻia ma kahi e loaʻa ai ia ma ka pūnaewele Microsoft, ʻoiai ʻaʻole ia i hana ma kāna mea ponoʻī. E ʻike pū i ke kau ʻana i ka Windows 8.1

Hoʻohou i ka 2015: ʻo ka manawa, inā ʻoe e koi hou i kahi mana o ka OS (ʻaʻole i nā hopena hoʻokolohua), ʻike i nā ʻōkuhi pehea e hoʻoiho i ke kiʻi ISO mua o Windows 8.1. Hiki i kēia ala ke loaʻa iā ʻoe nā koho āpau (me ka ʻike ʻole ʻia o Enterprise) o Windows 8.1 i ke ʻano o nā kiʻi maʻamau a hoʻohana iā lākou e hoʻomaʻemaʻe e hoʻoiho i ka ʻōnaehana a i ʻole e hoʻihoʻi hou iā ia.

Hāʻawi wale kekahi ʻimi iā Microsoft.com i ka manawa e kūʻai ai a hoʻomaikaʻi i kāu hoʻoilina. E hoʻoiho i kahi mana hoʻokolokolo o ka hopena 90 lā mau lā o Windows 8.1 Enterprise, pono ʻoe e hele i ka "TechNet Trial Software Center". I ka manawa like, loaʻa ka helu o nā nuances i ka wā e hoʻoiho.

Hoʻoiho iā Windows 8.1 mai technet.microsoft.com

I mea e hoʻoiho i ke kiʻi ʻikepili ISO o ka mana hoʻokolohua o ka Windows 8.1, ukali i ka loulou //technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/hh699156.aspx (ʻaʻole wale e pani i kēia ʻatikala, no ka mea aia kekahi mau mea e pono ai ʻoe e hoʻoiho i pono e hoʻolohe pono ai).

E hoʻihoʻi ʻia ʻoe e koho i kahi hāmeʻa: x64 a i x86 paha, a hoʻomaka i ka hoʻoiho ʻana ma ke kaomi ʻana i ke pihi ʻōmaʻomaʻo nui.

Ma hope koke o ka mea, pono ʻoe e hoʻopili me kāu moʻomeheu Live (hana, inā ʻaʻole inā ma laila, ʻokoʻa ia), a laila e komo i ka ʻikepili pilikino a kuhikuhi no ke kumu e hoʻoiho ai ʻoe i ka Windows 8.1 (no ka laʻana, e loiloi i ka ʻōnaehana). Ma ke ala, ʻaʻohe hua ʻōlelo Lūkia ma ka papa inoa o nā ʻōlelo, akā hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho mau iā ia ma hope: Pehea e download ai i ka Lūkini no Windows 8.1.

I ka hana aʻe, hele maila ka puka aniani iā ​​ʻoe e hoʻokomo iā Akamai NetSession Interface. ʻIke wau i kekahi mau mahina i hala iho nei ʻaʻole wau i hāʻawi ʻia e hoʻoiho a hoʻouka i kekahi mea superfluous, ʻaʻole makemake wau i kēia.

No laila, ʻoiai ka hōʻoia o ka papahana e "pono" e hoʻoulu, hoʻoheheʻe wau i ka ʻatikala ma ka puka makani a i ka hopena a kāomi i ka loulou "ʻAʻole hiki ke hoʻopau i ka kau", a laila - Ok. A ma hope o kēlā, e ʻike ʻoe i kahi pili pololei e hoʻoiho i ka ISO me ka palapala hoʻokolohua o Windows 8.1 Enterprise.

Pin
Send
Share
Send