ʻAu e kiʻi i ka lame_enc.dll no ka mālama iā mp3

Pin
Send
Share
Send

Inā makemake ʻoe i ka lame_enc.dll no Audacity 2.0.5 a i ʻole he mana hou aʻe, a laila ma lalo o ʻelua mau ala e hoʻoiho i ka Lame codec no ka manuahi: ma ke ʻāpana o kahi packecec pack a me kahi faile kaawale, a ukali ʻia e kahi wehewehe o kāna hoʻonohonoho.

ʻO ka faile_enc.dll pono ʻana ʻaʻole ia ka codec (i.e., kahi encoder-decoder), akā wale nō ke kuleana no ka hoʻopili ʻana i ka leo i ka MP3, ʻoiai ʻaʻole ia i loaʻa i nā pūʻulu hana āpau i hoʻolālā ʻia e hāʻawi wale i ke pāʻani ʻana o ka hapanui. no kēia kumu, Audacity a me nā polokalamu ʻē aʻe i ʻole e hoʻopili pū me nā codecs no ka hoʻopā leo leo e koi ai i ka faile_enc.dll.

ʻAMElelo Pūnaewele MP3 ma kahi o K-Lite Codec Pack MEGA

ʻO ka hoʻonohonoho like i ʻike ʻia i nā codecs (e ʻike i nā mea codecs a pehea e hoʻokomo ai) K-Lite Codec Pack i loaʻa i ʻehā mau kikowaena: Basic, Standart, Full and Mega. I ka manawa like, ʻo ka Lame MP3 Encoder, kahi āu e pono ai, aia wale nō ma ka bersyon Mega.

No ka hoʻouka ʻana i ke K-Lite Codec Pack Mega, hele i ka pūnaewele mana //www.codecguide.com/download_kl.htm, koho i ka mea kūpono a hoʻoiho. Ma mua o ka hoʻonoho ʻana, hoʻolaha wau e kāpae i ke ʻano o kēia packecec pack e loaʻa ana ma kāu kamepiula ma ka hele ʻana i ka Panel Control - Hoʻopili a wehe paha i nā polokalamu (ʻoi aku paha, loaʻa iā ʻoe ma laila).

Pehea e hoʻoiho ai i ka lame_enc.dll ma kahi waihona ʻokoʻa a hoʻokomo iā ia i ka Audacity

A i kēia manawa wehewehe kikoʻī pehea e hoʻokomo ai i ka Lame encoder ma Audacity. Hiki iā ʻoe ke hoʻoiho i ka piano_enc.dll kumu mua ma luna: //lame.buanzo.org/#lamewindl. E noʻonoʻo ʻia ka ʻike ma lalo nei no Audacity 2.0.5 akā pono kūpono i nā mea hou o ka papahana.

  • Hoʻoiho i ka faila i kāu kamepiula a hoʻokomo i ka folder waihona Audacity C: Program Files Audacity (a i ʻole he mea ʻole ʻoe i hoʻokomo ma aneʻi).
  • Hoʻomaka ʻO Audacity, hele i "Hoʻopuka" - "Nā koho" - "Nā Hale Pūnaewele".
  • Ma ka "Pūnaewele no ke kākoʻo MP3" (ma luna o ʻea, mai kaomi "Download" ma lalo), e kuhikuhi i ke ala o ka faila i lawe mua ia.

Ma hope o kēlā, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka Lame codec e hoʻopō ai i MP3 i Audacity. Ua manaʻo wau ua hana nā mea āpau, a inā ʻaʻole, e haʻi iā mākou e pili ana i nā ʻōlelo.

Pin
Send
Share
Send