Ma hea e hoʻoiho ai mfc100u.dll a hoʻoponopono i kahi hoʻomaka hoʻomaka polokalamu

Pin
Send
Share
Send

Ua manaʻo ʻia ua loaʻa kāu hewa i ka Windows: ʻaʻole hiki ke hoʻomaka ka polokalamu no ka mea ua nalo ka mfc100u.dll ma ka kamepiula. Eia ʻoe e ʻike i kahi ala e hoʻoponopono ai i kēia hala. (He pilikia maʻamau no ka polokalamu ʻo 7 a me Nero, ʻo AVG antivirus a me nā mea ʻē aʻe)

ʻO ka mea mua, makemake wau e ʻike inā ʻaʻole ʻoe e ʻimi no kahi kaawale o kēia DLL: ka mua, ʻike ʻoe i nā pūnaewele pāheʻe (a ʻaʻole maopopo ʻoe i nā mea pono a ka mfc100u.dll e hoʻoiho ai, hiki iā ia ke loaʻa i kekahi code code ), ʻo ka lua, ma hope o ka kau ʻana i kēia faila ma System32, he mea maoli ʻole kēia e alakaʻi i ka hoʻokō manuahi a pāʻani paha i kahi pāʻani. Hoʻohana maʻalahi nā mea āpau.

Hoʻoiho mfc100u.dll mai ka pūnaewele paetukutuku Microsoft

ʻO ka faila waihona mfc100u.dll he mahele hoʻohui o Microsoft Visual C ++ 2010 Ka Hoʻolaʻa ʻia a hiki ke hoʻoiho ʻia kēia pakuhi mai ka pūnaewele paona Microsoft ma ka manuahi. I kēia hihia, ma hope o ka hoʻoiho ʻana, e hoʻopaʻa inoa i ka papahana hoʻonohonoho i nā faila pono e pono ai i ka Windows, ʻo ia hoʻi, ʻaʻole ʻoe e kope i kēia faile wahi a hoʻopaʻa inoa iā ia i ka ʻōnaehana.

ʻO Microsoft Visual C ++ 2010 ka papa helu kiʻi hou ma ka pūnaewele download mana:

  • //www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555 (x86 version)
  • //www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id = 14632 (x64 version)

I ka nui o ka manawa, ua lawa kēia e hoʻoponopono i ka hewa ʻo ka mfc100u.dll e nalowale mai ka kamepiula.

Inā ʻaʻole e kōkua nā mea i luna

Inā ia e hōʻike i ka hewa like ma hope o ke kau ʻana, e ʻimi e pili i ka faila mfc100u.dll i ka faila me ka papahana pilikia a i ʻole ka pāʻani (pono paha ʻoe e ʻae i ka hōʻike o nā huna a me nā faila ʻōnaehana) a, inā e loaʻa ʻoe, e hoʻāʻo e hana i kekahi wahi (no ka laʻana, i ka papa ), a holo hou i ka papahana.

Aia paha he kūlana ʻē: ʻaʻole i ka file mfc100u.dll i loko o ka faila polokalamu, akā e pono ai ma laila, a laila e hoʻāʻo e ala ma kahi ʻē aʻe: e lawe i kēia faila mai ka Pūnaewele System32 a kope (mai neʻe) i ka folder kumu o ka papahana.

Pin
Send
Share
Send