Pehea e hana ai i kahi pōkole Edge

Pin
Send
Share
Send

ʻO kēia haʻawina maʻalahi e pehea e hana ai i kahi puʻuwai pōkole ʻo Edge i ka papa ma Windows 10 a i ʻole ia e kau ma kahi o nā wahi ʻē aʻe. Eia nō, no kēia hiki iā ʻoe ke hoʻohana i hoʻokahi wale nō, akā he mau ʻano.

ʻOiai ka mea i ʻike ʻia ʻaʻole nā ​​ala maʻamau i nā ala puʻupuʻu maʻamau i ʻike ʻia i loko o nā noi maʻamau, no ka mea, ʻaʻohe o Edge i kahi faila executable e holo ai, hiki ke kuhikuhi ʻia i loko o ka "Ke kahi o ka mea, ʻoiaʻiʻo, hana ʻO nā pōkole no Microsoft Edge kahi hana maʻalahi loa ia e hiki ke hoʻokō ʻia ma nā wahi maʻalahi wale nō e ʻike pū kekahi: Pehea e hoʻololi ai i ka loulou download i Edge.

E hana malū ana i kahi pōkole no Microsoft Edge ma ka papaʻaina Windows 10

ʻO ke ala mua: hana wale i kahi pōkole, ʻo ka mea e pono ai ka ʻike ʻana i kahi o ka mea e kuhikuhi ai no ka pono Edge.

Kaomi pololei nei mākou ma nā wahi manuahi i ka pākaukau, koho "Hana" - "Shortcut" ma ka ʻaoʻaoʻatikala. Ke wehe nei nā mākeke pōkole maʻamau.

I ka mahina "object location", e hoʻokomo i kahi waiwai mai ka laina e aʻe.

% windir% explorer.exe shell: Appsfolder Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe! MicrosoftEdge

A kaomi "Next." Ma ka puka aʻe, e hoʻokomo i kahi kohu no ka hōʻailona, ​​no ka laʻana, ʻo Edge. Hana a.

E hoʻolālā ʻia ka pōkole a e hoʻolaha i ka polokalamu Microsoft Edge, akā e like me kona ʻonike mai ka mea i koi ʻia. No ka hoʻololi iā ia, kaomi ma luna o ka pōkole a koho i ka "Properties", a kaomi ma ka pihi "Change Icon".

I ka ʻimi no nā kiʻi i loko o ka papa helu e pili ana, e hoʻokomo i kahi waiwai no kēia laina:

% windir% SystemApps Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe MicrosoftEdge.exe

A kaomi Enter. I ka hopena, hiki iā ʻoe ke koho i ka kaila mua o ka Ed Ed icon no ka pōkole i hana ʻia.

Hoʻomaopopo: ʻaʻole i wehe nā faila MicrosoftEdge.exe i ka polokalamu kele i ka wā hoʻomaka a mai kahi palaki, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻokolohua.

Aia kekahi ala e hana i kahi pōkole o Edge ma ka pākaukau a i ʻole ma kahi ʻē aʻe: e hoʻohana i ka wahi o ka mea % windir% explorer.exe microsoft-tepi: site_address ma hea kahua pūnaewele - ka ʻaoʻao e wehe ʻia ka hāmeʻa (inā i waiho ʻia ka ʻaoʻao o ka pūnaewele, a laila ʻaʻole hoʻomaka ʻo Microsoft Edge).

Hiki nō paha iā ʻoe ke nānā i kahi ʻike o nā hiʻohiʻona a me nā hana o Microsoft Edge ma Windows 10.

Pin
Send
Share
Send