Nā Hana Pūnaewele Hana Kuhi (Code 43) ma Windows 10 a me 8

Pin
Send
Share
Send

Inā ʻoe e hoʻohui i kahi mea ma o ka USB ma Windows 10 a i Windows 8 (8.1) - kahi pā uila uila USB, kelepona, papa, pūpū a me nā mea ʻē aʻe (a i kekahi manawa wale kelepona USB) ʻike ʻoe i kahi mea ʻike ʻole USB a me kahi leka e pili ana iā ia. "Ke noi aku nei ka hakahaka huina" e hōʻike ana i ka Code 43 (ma nā waiwai), i kēia ʻōlelo aʻo wau e hana i nā hana hana e hoʻoponopono ai i kēia hala. ʻO kekahi ʻano ʻē aʻe o ia hē nā hewa i hiki ʻole i ka hōʻaiho ʻana o ka uaki.

Wahi a ke kuhi, kahi noi descriptor o kahi mea hana a i ʻole ke kuhihewa ʻana i ke kuhihewa a i ʻole ke kuhi hewa 43 hōʻike ʻia ʻaʻole pono nā mea āpau me ka pili (kino) i ke kamepiula USB, akā ʻo ka mea maoli, ʻaʻole kēia mau ka maʻamau (akā inā i hana ʻia kahi mea i hana ʻia. me nā awa ma nā polokalamu a i ʻole he mea hiki paha i ko lākou haumia a i ʻole pepehī paha, e nānā i kēia ʻano, like - me ka hoʻopili ʻana i kekahi mea ma ka USB USB, e hoʻāʻo pū me ka pili ʻana i ke awa USB. ʻO ka manawa pinepine pinepine, he mea ia o nā hoʻonohonoho Windows i hoʻonohonoho ʻia a i kā lākou hana hewa ʻana, akā e noʻonoʻo mākou i nā mea āpau a me nā koho'ē aʻe. Hiki paha ke hoʻohana ʻia kahi ʻatikala: ʻaʻole ʻike ʻia ka polokalamu USB i Windows

Hoʻouka i nā USB Mea hoʻokūkū hoʻokūkū a me nā kikowaena USB Root

Inā ʻaʻole i ʻike ʻia nā pilikia like ʻole, a ua hoʻomaka ke hāmeʻa i kāu mau polokalamu ʻoiai he "Unknown USB device" no ke kumu kumu, ke ʻōlelo nei au e hoʻomaka nei me kēia ʻano o ka hoʻoponopono ʻana i ka pilikia, me ka mea maʻalahi, a me ka maʻamau loa.

  1. Hele i ka luna polokalamu Windows. Hiki iā ʻoe ke hana i kēia ma ke kaomi ʻana i nā pihi Windows + R a ke komo ʻana iā devmgmt.msc (a i ʻole ka kaomi ʻana pololei ma ka pihi "Start".
  2. E wehe i ka ʻāpana "USB Controller".
  3. No kēlā me kēia Generic USB Hub, Root USB Hub, a me nā polokalamu USB Composite, e hahai i kēia mau ʻāpana:
  4. Kaomi pololei ma ka polokalamu, koho "Update Drivers".
  5. Koho "E huli i nā mea hoʻokele ma kēia kamepiula."
  6. E koho "Koho mai ka papa inoa o nā mea hoʻokele i kau ʻia."
  7. I ka papa inoa (aia kekahi mau mea hoʻokūkū hoʻokahi) koho iā ia a kaomi "Next".

A no kēlā me kēia o kēia mau mea hana. He aha ka mea e hana ʻia (inā pōmaikaʻi): i ka manawa e hoʻonui ai iā ʻoe (a i ʻole hōʻa hou i kekahi) o kēia mau Keaukaha, e nalowale kāu "Unknown device" a ʻike hou ʻia, ʻike mua ʻia. Ma hope o kēlā, ʻaʻole pono ia e hoʻomau me ke koena o nā kaʻa.

Hoʻohui hou: inā ʻike ʻia ka ʻaho a ʻaʻole ʻike ʻia ka USB USB i kāu Windows 10 a pili wale ia i ka pili ʻana iā USB 3.0 (ʻo ka pilikia ka maʻamau o nā kamepiula i hoʻonui ʻia i ka OS hou), a laila ua hoʻoneʻe ʻia ka mea hoʻoponopono maʻamau e hoʻonohonoho ʻia e ka OS ponoʻī. Controller Intel USB 3.0 no ke kaʻa ka mea i loaʻa ma ka pūnaewele paipai o ka mea hana o ka pona a i ʻole ka motherboard. Eia no kēia mea hoʻokū ʻia i ka luna o kāu mea hoʻohana, hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo i ke ʻano i hōʻike ʻia ma mua (e hoʻonui ana i nā mea hoʻokele).

ʻO nā koho mālama mana USB

Inā hana ke ala ma mua, a ma hope o kekahi manawa ua hoʻomaka kāu Windows 10 a 8 paha i ka kākau ʻana e pili ana i ka wehewehe ʻana o ka polokalamu a me ke code 43 hou aku, he mana hou aʻe paha e kōkua ʻia ma aneʻi - i ka hoʻokaʻawale ʻana i nā mana e ola ai nā uka USB.

No ka hana ʻana i kēia, e like me ke ʻano o ka hana i hele mua, hele i ka luna polokalamu a no nā mea Generic USB Hub āpau, wehe i ka USB Root Hub a me ka ʻaoʻao Composite USB ma ka kaomi ʻana "Properties", a kaomi i ka koho "Allow" i ka pā "Mana Management" e hoʻohuli ana i kēia polokalamu e mālama i ke ikehu. " E hoʻopili i kāu hoʻonohonoho.

Hōʻaha ʻia nā polokalamu USB ma muli o nā pilikia pilikia a i ʻole ka uila static

Kēia pinepine, nā pilikia me ka hana o nā polokalamu USB plug-in a me kahi wehewehe descriptor mīkini hiki ke hoʻonele ʻia ma o ka hoʻopono wale ʻana i ka kamepiula a kamepiula paha. Pehea e hana ai no PC:

  1. Hoʻopau i nā mea USB pilikia pilikia, kāpae i ke kamepiula (ma hope o ka pani ʻana i ka ʻoihana, ʻoi aku ka maikaʻi o ka paʻa ʻana iā Shift i ka wā e kaomi ana i ka Hoʻopaʻa, e hoʻohuli loa).
  2. Wehe ae ia.
  3. E kaomi a hoʻopaʻa i ke kahe mana no 5-10 kekona (ʻae, ma ka kamepiula i huli ʻia mai ka pā o ka paia), hoʻokuʻu.
  4. E huli i kāu kamepiula a huli wale i ka mea maʻamau.
  5. E wehe hou i kahi ka USB.

No ka laptops me ke kaʻi ʻoki ʻana, ua like nā hana a pau, koe wale nō i kēlā mau pauku 2, e hoʻohui "e hoʻoneʻe i ka pā uila mai ka pona." Hiki ke kōkua ke ʻano like i ka wā i ʻike ʻole ai ka kamepiula i ka uila flash USB (i nā ʻōlelo kikoʻī i ʻōlelo ʻia he mau ʻano ʻē aʻe e hoʻoponopono ai i kēia).

Nā Waihoʻi Chipset

A ma kahi o ke kumu e hiki ai i ke noi descriptor pūnaewele USB a i ʻole e hōʻaiho ʻole i ke awa ʻaʻole e hoʻonoho i nā loina mana no ka chipset (pono e lawe ʻia i ka pūnaewele kuʻikahi o ka mea hana o ka pona no kāu hoʻohālike a i ʻole ka pūnaewele o ka mea hana o ka palaka kamepiula. ʻO nā mea i hoʻonohonoho ʻia e Windows 10 a 8 paha iā ia iho, a me nā mea kau aku mai ka ʻenemi kaʻa, ʻaʻole i hoʻohiki i nā mea holoʻokoʻa (ʻoiai naʻe i ka luna mea hana āu e ʻike ai e hana maikaʻi nā mea hana a pau, koe wale nō me ka USB ʻike ʻole ʻia).

Hiki i kēia mau kaʻa

  • ʻO ka hoʻokele Intel Chipset
  • Intel Pānaehana Engine Interface
  • ʻO nā ʻōnaehana kamepiula paʻa-ʻoi ʻana
  • ʻO ka hoʻokele ACPI
  • I kekahi manawa, hoʻokaʻawale i nā mea hoʻohana kelepona USB no ka loaʻa ʻana o ke kolu alo o ka motherboard.

Mai poina ʻole ʻoe e hele i ka pūnaewele hana o ka mea hana ma ka ʻaoʻao kākoʻo a nānā i ka hele ʻana o kēlā mau kaʻa. Ināʻaʻa ʻole lākou i kāu pae o ka Windows, hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo i ka hoʻokomo ʻana i nā lono i mua i ka mode hoʻohālike (ʻo ka mea nui ka aʻa nū kahi hohonu).

I kēia manawa, ʻo ia kaʻu mea e hiki ai ke hāʻawi. Loaʻa i kāu mau hoʻokō ponoʻī a i ʻole i kekahi o nā hana ma luna? - E hauʻoli wau inā ʻoe e kaʻana i nā ʻōlelo.

Pin
Send
Share
Send