Hapa INET_E_RESOURCE_NOT_FOUND ma Microsoft Edge Windows 10

Pin
Send
Share
Send

ʻO kekahi o nā hala ʻole maʻamau o ka mākaʻikaʻi Microsoft Edge ʻoiai ʻaʻole hiki i ka memo ke wehe i kēia ʻaoʻao me ka code error INET_E_RESOURCE_NOT_FOUND a me ka leka uila "ʻAʻole inoa ka inoa DNS" a i ʻole "hewa hewa DNS hiki ʻole. E hoʻāʻo hou i ka ʻaoʻao".

Ma kona kī, e like ka hewa i ka mea i like me Chrome - ERR_NAME_NOT_RESOLVED, iā Microsoft Edge ponoʻī ma Windows 10 e hoʻohana i kāna mau hewa hewa ponoʻī. Ke hōʻike nei kēia haʻawina aʻoaʻo i nā ala like ʻole e hoʻoponopono ai i kēia hewa i ka wā e wehe i nā pūnaewele ma Edge a me nā kumu hiki, a me kahi wikiō wikiō e hōʻike pū ʻia ana ke kaʻina hana hoʻoponopono.

Pehea ka hoʻoponopono ʻana i INET_E_RESOURCE_NOT_FOUND hala

Ma mua o ka wehewehe ʻana i nā ala e hoʻoponopono ai i ka pilikia ʻo "ʻAʻole hiki iā ia ke wehe i kēia ʻaoʻao", e kuhikuhi aku wau i ʻekolu mau hihia i ke koi ʻia ʻana o kekahi mau hana ma kāu kamepiula a ʻaʻole i hala ka hala ʻana i ka pilikia me ka Pūnaewele a i ʻole Windows 10:

  • ʻAʻole ʻoe i komo i ka punaewele kahi pūnaewele - inā ʻoe e hoʻokomo i kahi pūnaewele i kū ʻole i ka Microsoft Edge, e loaʻa iā ʻoe ka hewa i hōʻike ʻia.
  • Ua pau ka pūnaewele, a i ʻole e hana ʻia kekahi mau hana e neʻe "e neʻe" - i kēia kūlana, ʻaʻole ia e wehe ma kahi pūnaewele ʻē aʻe a i ʻole kekahi ʻano pili o ka pilina (ma ka laʻana, ma o ka pūnaewele kelepona ma ke kelepona). I kēia hihia, me nā pūnaewele ʻē aʻe ua hoʻonohonoho pono ʻia nā mea a pau, a ua wehe pinepine lākou.
  • Aia kekahi mau pilikia ma waena o kāu ISP. He hōʻailona kahi e like ai kēia ʻaʻole nā ​​polokalamu e pono ai ka Pūnaewele ʻaʻole wale ma kēia kamepiula, akā pono ʻia nā mea ʻē aʻe e pili ana i ka pilina like (ma ka hoʻohālike, ma o ka Wi-Fi router) ʻaʻole i hana.

Inā kūpono kēia mau koho i kou kūlana, a laila ʻo nā kumu maʻamau maʻamau ka mea hiki ʻole ke hoʻohui aku i ke kikowaena DNS, ka faila i hoʻololi ʻia, a i ʻole ka hewa o ke kamepiula i ka kamepiula.

I kēia hana, ma ka pae, e pehea e hoʻoponopono ai i ka INET_E_RESOURCE_NOT_FOUND o ka hala (a ʻoi paha ka nui o nā 6 mau ala, e hāpai paha i nā hana hou):

  1. E kaomi i nā pihi Win + R ma ke kī, komo ncpa.cpl i ka puka makani Holo a hoʻopaʻa i ke Enter.
  2. E wehe kahi puka aniani me kāu pili. Koho i kou pili pūnaewele pili pūnaewele, kaomi pololei ma ia mea, koho "Properties".
  3. Koho i ka "IP bersyon 4 (TCP / IPv4)" a kaomi ke pihi "Properties".
  4. E hoʻolohe i ka lalo o ka pukaaniani. Inā e ʻōlelo ʻo ia i ka "E loaʻa i ka loulou kikowaena DNS kikowaena", e hoʻāʻo iā "E hoʻohana i nā loulou DNS e pili ana i kēia" a e kuhikuhi i nā kikowaena 8.8.8.8 a me 8.8.4.4
  5. Inā ua kau ʻia nā kaukuhi DNS ma laila, e hoʻāʻo, ma ke ʻano ʻē, e hiki ai i ka loaʻa mua o nā kikowaena DNS server.
  6. E hoʻonohonoho i nā hoʻonohonoho. E nānā inā ua paʻa ka pilikia.
  7. E hoʻokūkū i ka laina kauoha e like me ka luna hoʻomalu (hoʻomaka i ke kaomi ʻana i ka "laina laina" i ka ʻimi ʻana ma ka mea hana, kaomi pololei ma ka hopena, koho "Run as administrator").
  8. I ke kauoha wikiwiki, e komo i ke kauoha ipconfig / flushdns a kaomi ke Enter. (ma hope o hiki iā ʻoe ke nānā hou inā ua hoʻoponopono ʻia ka pilikia).

ʻO ka maʻamau, lawa nā hana i luna e wehe hou ai i nā pūnaewele, akā ʻaʻole mau.

Hoʻopili hou

Inā ʻaʻole i kōkua nā hana i luna, eia paha ka INET_E_RESOURCE_NOT_FOUND o ka hala ma ke ʻano he loli ʻana i ka waihona e hoʻopiʻi (i kēia hihia, ua maʻamau ka huaʻōlelo hewa hewa "Aia kahi hewa DNS iki") a i ʻole ka hewa o ka kamepiula. Aia kahi ala e hoʻohou i ka manawa a ka ʻikepili o ka faikena hoʻopiʻi a nānā aku no ke kalepona ma ke kamepiula me ka hoʻohana ʻana i ka mea hoʻohana AdwCleaner (akā inā makemake ʻoe, hiki iā ʻoe ke nānā a hoʻoponopono i ka helu o nā luna i ka lima).

  1. Hoʻoiho AdwCleaner mai ka pūnaewele paena //ru.malwarebytes.com/adwcleaner/ a holo i ka mea pono.
  2. Ma AdwCleaner hele i "Nā hoʻonohonoho" a huli i nā huahana a pau, e like me ka kiʻi ma lalo. Nānā: inā he ʻano ʻano ʻo "ʻoihana kūikawā" (no ka laʻana, he ʻoihana ahinahina, satellite a i ʻole, e koi ana i nā hoʻonohonoho kūikawā, ʻo ka ʻike ʻana pū kekahi o kēia mau mea e pono ai ka hana hou ʻana i ka Pūnaewele).
  3. E hele i ka papa "Control Panel", kaomi "Scan", e nānā a hoʻomaʻemaʻe i ka kamepiula (pono ʻoe e hoʻomaka hou i ka kamepiula).

Ma hope o ka hoʻopau ʻana, e nānā inā ua loaʻa ka pilikia o ka Pūnaewele a me INET_E_RESOURCE_NOT_FOUND.

Nā ʻōkuhi hoʻoponopono hoʻoponopono wikiō

Manaʻo wau e hana kekahi o nā loina i hāpai ʻia i kāu hihia a hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono i ka hewa a hoʻihoʻi i ka wehe maʻamau o nā pūnaewele i ka māka ʻo Edge.

Pin
Send
Share
Send