Pehea e hiki ai i kahi ʻeleʻeleʻeleʻele ma Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)

Pin
Send
Share
Send

ʻO nā mea hou nei, ua loaʻa i nā polokalamu he nui a i ʻole Windows i kahi "pōʻeleʻele" o ke kihi. Eia naʻe, ʻaʻole ʻike ka poʻe āpau e hiki ke komo pū i ka papa pouli i ka ʻōlelo, Excel, PowerPoint, a me nā papahana Microsoft Office suite.

ʻO kēia kuhikuhi kuhikuhi maʻalahi e hiki ai i kahi e ʻeleʻele a ʻeleʻele a me kahi keʻena Office Office e pili koke ana i nā polokalamu suite āpau a Microsoft. Aia ka hiʻohiʻona i ka Office 365, Office 2013 a me Office 2016.

E huli i kahi ʻeleʻele hina a ʻeleʻele paha i ka ʻōlelo, Excel, a me PowerPoint

I mea e hiki ai i kekahi o nā koho no kahi kumumokuʻeleʻele (kahi koho o ka hina hina a ʻeleʻele paha i loaʻa) i Microsoft Office, i kekahi o nā papahana ʻoihana, e hāhai i kēia mau hana:

  1. E wehe i ka waihona "File" a laila "koho."
  2. I ka "General" i ka "Personalization o Microsoft Office" ma "Office Office", koho i ka kumumanaʻo i makemake ai. ʻO nā poʻeʻeleʻele, "Eʻeleʻele Pele" a "ʻeleʻele" e loaʻa (e hōʻike ʻia nā mea ʻelua ma ke kiʻi ma lalo).
  3. Kaomi aku no OK na nā hoʻonohonoho i ka hopena.

Ua hoʻonohonoho ʻia nā hoʻonohonoho kumuhana a Microsoft Office e pili ana i nā polokalamu i loko o ke keena o ke keʻena, a ʻaʻole pono ia e hoʻokaʻawale i ke ʻano o kēlā me kēia o nā papahana.

E waiho mau nā ʻaoʻao o nā keʻena keʻena keʻokeʻo, ʻo ia ke ʻano maʻamau no nā pale, ʻaʻole e loli. Inā pono ʻoe e hoʻololi piha i nā kala o nā polokalamu o ka keʻena a me nā puka aniani i kāu ʻoe iho, i loaʻa ka hopena e like me ka mea i hōʻike ʻia ma lalo nei, pehea e hoʻololi ai i nā kala o Windows 10 mau windows e kōkua iā ʻoe.

Ma ke ala, inā ʻaʻole maopopo ʻoe, hiki ke komo i ke kumumanaʻoʻeleʻele o ka Windows 10 i Hoʻomaka - Kōkua - Personalization - nā kāʻei - Koho i ke ʻano hoʻohana palapala noi - Dark. Eia nō naʻe, ʻaʻole pili ia i nā ʻōnaehana interface āpau wale nō, akā wale nō i nā pānaʻi a me kekahi mau noi. ʻO ka hoʻokaʻawale, ke loaʻa ke komo o kahi hoʻolālā ʻeleʻele pōkole i nā hoʻonohonoho o ka polokalamu Microsoft Edge.

Pin
Send
Share
Send