ʻO nā ala kūpono e hoʻihoʻi i nā kālā mai nā pale Yandex

Pin
Send
Share
Send

ʻO kekahi o nā polokalamu uku nui ma Rūki e kūpono loa no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā.

Hōʻike mākou pehea pehea e hiki ai iā ʻoe ke wehe i ke kālā mai ka pale Yandex me kahi kōmike liʻiliʻi. He aha e pono ai no kēia a me ka mea e hana ai me ka poloka.

Nā mea i pili

  • Nā ʻano o Yandex Wallets
    • Palapala Papaʻaʻahaʻo Yandex Hoʻohālikelike Pono
  • Pehea e hoʻokaʻawale ai i ke kālā mai ka pale Yandex
    • Ma ke kālā
    • I ke kāleka
  • ʻAʻohe komisina
  • Hiki iaʻu ke haʻalele i QIWI
  • He aha ka mea e hana inā he pahū ka moʻolelo ma ka Yandex.Money ʻōnaehana

Nā ʻano o Yandex Wallets

Ka ʻoka ʻia i nā ʻāpana he ʻekolu mau ʻano:

  1. Ma kahi inoa - ke kūlana mua i hāʻawi ʻia i ka wā e ʻae ana i ka pūnaewele, ʻike wale nā ​​limahana iā Yandex i ka laka o ka mea nona ka helu a me kāna helu kelepona pili me ka waihona.
  2. Hāʻawi ʻia kahi kūlana nominal inā i hoʻopiha ʻia e ka mea hoʻohana i ka nīnau nīnau ma kāna moʻokāki ponoʻī, e hōʻike ana i kāna ʻāpana passport (pono wale nō no nā kānaka Lūkini).
  3. Hāʻawi ʻia ke kūlana i ʻike ʻia i nā mea nona nā kāpili pilikino i hōʻoia i ka wā ma mua o nā ʻāpana passport.

Ke hoʻolauna i ka ʻike, hiki iā ʻoe ke hoʻohana:

  • hoʻōla ma o Sberbank. Ua kūpono ke ala i nā kānaka o ka Lūkini Lūkini nona ka kāleka Sberbank a me ka lawelawe ʻoihana Bank Mobile hoʻōla. Ma kahi o 10 mau rubles pono ma ka waihona. Pono kahi kelepona i hoʻopili ʻia me kahi pahu Yandex e hoʻopili ʻia me ka waihona waihona. Lele ka lawelawe;
  • ka helu ʻana ma ka Euroset a i ʻole ma "Konohona". Pono ʻoe e hele i ke keʻena me kahi passport (a i ʻole kāleka hōʻailona ʻē aʻe), e haʻi i ka limahana ʻo Euroset ka helu helu helu a uku 300 mau rubles. ʻO ke code lawelawe lawelawe 457015. Pono ke kāpena ke paʻi i ka loaʻa a hōʻike aku e pili ana i ka kūleʻa o ka hana;
  • kou kipa ʻana i ka keʻena ʻo Yandex.Money. No ka ʻike ʻana, pono ʻoe e kipa i kekahi o nā lālā, me ka lawe pū me ʻoe i kahi passport a i ʻole kekahi palapala hōʻailona e pili ana a hoʻopili aku i ke kākauolelo. Lele ka lawelawe;
  • e ka lālā a Rūsia. Pono ʻoe e nānā i kahi kāleka ʻike: he hohola me kahi kiʻi a me kahi pūlima, a me kahi ʻaoʻao me ka palapala hoʻopaʻa inoa. ʻAʻole e hoʻākāka i kahi kope. Hoʻoiho i ka palapala noi no ka hōʻoia ʻana mai ka pūnaewele Yandex a hoʻopiha.

Hoʻouna a noiʻi nā palapala.

  • leka uila i ka leka uila 115035, Moscow, PO Box 57, LLC Yandex.Money NPO;
  • E ka mea lawe nui i ke keʻena metropolitan: Sadovnicheskaya alanui, hale 82, hale 2.

Palapala Papaʻaʻahaʻo Yandex Hoʻohālikelike Pono

HoʻomaʻaaiaʻOna ihoWaihoia
Ka nui no ke mālama, wulu15 tausani rubles60 tausani mau rubles500 tausani mau rubles
ʻO ka uku uku, rub15 mano mau rubles mai ka peke a mai ke kāleka hoʻopili60 tausani mau rubles mai ka peke a mai ke kāleka hoʻopili250 tausani mau rubles mai ka peke
100 tausani rubles mai kahi kāleka pili
Ka nui o ka hōʻaiʻē kālā i kēlā me kēia lā, rubles5 tausani rubles5 tausani rubles100 tausani rubles
Ka uku holoʻokoʻa-ʻO ka uku no nā huahana a me nā lawelaweʻO ka uku no nā huahana a me nā lawelawe
Nā Waihona Kāleka Kūʻai-Hoʻololi hoʻokahi - ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 15 tausani mau rubles. He lā - ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 150 tausani mau rubles. I loko o hoʻokahi mahina - ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 300 tausani mau rubles. Komisina - 3% o ka nui a he 45 mau rubles.Hoʻokahi i kahi hoʻololi - ʻaʻole iʻoi aku ma kahi o 75 tausani mau rubles. He lā - ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 150 tausani mau rubles. I loko o kahi mahina - ʻaʻoleʻoi aku ma mua o 600 tausani rubles. Komisina - 3% o ka nui a he 45 mau rubles.
Ke hele aku nei i nā paia ʻē aʻe-Hoʻololi hoʻokahi - ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 60 tausani mau rubles. I loko o kahi mahina - ʻaʻoleʻoi aku ma mua o 200 tausani mau rubles. Komisina - 0,5% o ka nui.Hoʻokahi ka hoʻololi - ʻaʻole iʻoi aʻe ma mua o 400 tausani mau rubles. ʻAʻohe o kau palena mahina. Komisina - 0,5% o ka nui.
Nā hoʻoili i nā waihona kālā-Hoʻololi hoʻokahi - ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 15 tausani mau rubles. I ka lā - ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 30 tausani mau rubles. I loko o kahi mahina - ʻaʻoleʻoi aku ma mua o 100 tausani rubles. Komisina - 3% o ka nui.Hoʻololi hoʻokahi - ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 100 tausani mau rubles. ʻAʻohe o kahi palena o kēlā me kēia lā. I hoʻokahi mahina - ʻaʻoleʻoi aku ma mua o 3 miliona mau rubles. Komisina - 3% o ka nui.
Hoʻolaha nā māka kālā ma o Western Union a me Unistream--Hoʻololi hoʻokahi - ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 100 tausani mau rubles. I loko o hoʻokahi mahina - ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 300 tausani mau rubles. Aia nō ke komisina ma ka ʻāina e loaʻa ai ke kālā.

Aia nā kiʻi kūikawā no nā kaomi pā hoʻokahi no Alfa-Kaomi, Promsvyazbank, Tinkoff Bank.

Pehea e hoʻokaʻawale ai i ke kālā mai ka pale Yandex

ʻO ka hoʻokaʻawaleʻana o nā kālā mai ka pahu Yandex e pili pinepine ʻia e ka hoʻokaʻawale ʻana i kahi komisina liʻiliʻi ʻoi ʻia, akā, aia nā ala ʻē e pale ai a i ʻole ke hōʻemi ʻana i ka uku.

Ma ke kālā

He mea maʻalahi loa ia i nā kālā kālā ma Raiffeisenbank, ʻaʻole pono ʻoe e huki i kahi kāleka a i ʻole kahi kāleka Yandex maoli no kēia. Akā no kēia mea pono ʻoe e hoʻopuka i kahi pahu i ʻike ʻia.

ʻO ke ala maʻalahi a wikiwiki e loaʻa ke kālā me ka hōʻoia ʻana a hoʻihoʻi i nā kālā mai nā ATM Raiffeisenbank

  1. ʻO ka mea mua, ke kaomi ma ka pihi "e hoʻoneʻe" ma ka ʻaoʻao kihi ʻākau kiʻekiʻe o ka ʻaoʻao moʻokāki pilikino, i hoʻolako ʻia e hala ʻoe i ka ʻike piha ma ka ʻōnaehana Yandex.Money.
  2. Koho i ka helu papa kuhikuhi "Wehewehe kālā mai kahi ATM me ka ʻaʻohe kāleka", e kuhikuhi ana i ka nui o ka mea e manaʻo ʻia e hāʻawi ʻia a komo i ka ʻōlelo huna. E hoʻoneʻe ka ʻōnaehana i kahi pāʻālua ʻewalu mau kāleka a hoʻouna iā ia i ka leka uila o ka mea kūʻai. I ka manawa like, e hana maʻalahi nā kākākia Yandex uila hoʻokahi manawa, e komo ana kāna code PIN ma kahi leka uila.
  3. Hiki iā ʻoe ke wehe i ke kālā ma kēlā me kēia o Raiffeisenbank ma ke kaomi ʻana i ka helu papaʻi "Loaʻa i ke kālā me ka ʻole ka kāleka" a komo i ka loaʻa ʻana o ka helu helu ʻewalu a me nā code PIN.

Komisina - 3%, akā ʻaʻole emi ma lalo o 100 rubles. Inā ʻaʻole e loaʻa ka kālā i loko o nā lā 7, e hoʻihoʻi ʻia ia i ka moʻolelo mua, akā ʻaʻole e hoʻihoʻi ʻia ka nui o ke kōmike i ka mea hoʻohana.

Inā hana pinepine ʻia nā hoʻoili kālā pinepine, ʻoi aku ia e noi i ke hoʻopuka ʻana o kahi kāleka plastik Yandex. Me ia hiki iā ʻoe ke hoʻolimalima kālā kālā ma aneane āpau i nā ATM ma ka honua.

No kahi hiʻohiʻona, ma Sberbank, Promsvyazbank a me nā mea ʻē aʻe. Komisina - 3% (ʻaʻole i emi iho ma lalo o 100 rubles).

I ke kāleka

Hiki ke hoʻihoʻi ʻia nā kālā kālā mai kahi waihona uila ma kahi kāleka kāleka e hoʻohana ana i kahi palapala kūikawā ma kāu moʻolelo pilikino.

Hiki iā ʻoe ke hoʻihoʻi i ke kālā i kekahi kāleka kāleka, ʻo ia ka wikiwiki a maʻalahi hoʻi.

  1. E hoʻokomo i ka helu kāleka a me ka nui o ka uku e kali ʻia ana.
  2. E hōʻoia i ka ʻikepili.
  3. Hoʻokomo i ke code mai ka SMS.

Komisina - 3% o ka nui o nā mea hoʻololi a me nā 45 rubles hou aʻe.
ʻO kaʻoiaʻiʻo, lawe koke ka hoʻāla ʻana, i kekahi manawa he hiki ke kahakaha a hiki i nā hola 1-2, akā loaʻa ʻole kēia.

ʻOi iki ka liʻiliʻi, akā ʻoi aku ka lōʻihi o ka hoʻoili ʻana mai ke kāleka, akā, i ka waihona kālā. No ka hana ʻana i kēia, e hoʻohana i ke ʻano kūpono.

ʻO kahi alaʻoi aʻe ka maikaʻi, akā ʻo ka lōʻihi hoʻi e hoʻokaʻawale i ke kālā mai kahi papahana hoʻolimalima ke hoʻoili nei i kahi waihona kālā

E hoʻopihapiha i ka puka (ka mahina "mea ʻike no ka kākau inoa" ʻoi aku ka maikaʻi e hoʻololi inā loaʻa nā ʻike pololei e pili ana i ka waiwai i makemake ʻia). ʻO nā papa nui nā BIC a me ka helu o ka mea i loaʻa. E wehewehe ʻia ka ʻikepili me ka mea paʻa.
Kaomi aku i ka pihi "Transfer Money".
E hōʻoia ma ke code SMS.

ʻO ke kōmike i kēia hihia ka 3% o ka nui o ka mea i hoʻowalewale a me 15 mau rubles, akā lawe ka palena awelika i hoʻokahi lā a i ʻole (ma ka lā - a ʻekolu mau lā).

He mea nui ia. Inā makemake ʻoe e hoʻokaʻawale i ke kālā a nā ʻōlelo kālā a kekahi ʻē aʻe, e hele ʻoe i kahi ʻike kuikahi, inā ʻaʻole i hiki i ka hoʻololi ke kau wale ʻia ma kāu mau moʻomanaʻo.

ʻAʻohe komisina

Pono e hoʻolako ʻia e hāʻawi aku ka lawelawe ʻo Yandex.Money no ka hoʻopuka o nā kāleka palaka inoa inoa ʻole a hoʻopaʻa ʻia. I ka hihia mua e lawe ʻia ana ma kekahi lālā - ma Moscow, St. Petersburg a i ʻole Nizhny Novgorod. E uku ʻia kona hopena he hoʻokahi haneli rubles, e hoʻokaʻawale mau ʻia ka nui mai ka waihona mai ke ʻano he kāula.

Pono kahi kauoha i hoʻopaʻa ʻia ma kāu moʻokāki Yandex ma hope o ka hoʻopiha ʻana i ka nīnau nīnau. E hoʻouna ʻia ke kāleka ma o ka leka uila, a no ka mea lawe ma ka lawe ʻana o Muscovites i lawe ʻia. ʻO ke kumukūʻai o ka lawelawe he 300 mau rubles i kēlā me kēia makahiki, hoʻopiʻi ʻia kēia kumukūʻai i ke kauoha ʻana i kahi lawelawe.

Hiki i nā mea paʻa i kahi kāleka Yandex ke hoʻopaʻa ʻia a hiki i ka 10 tausani mau rubles i kēlā me kēia mahina ʻaʻole komisina, akā inā hōʻoia wale lākou i kā lākou ʻikepili (pass identification).

ʻAʻole hiki ke loaʻa nā mea hoʻohana i ka kālā me ka uku ʻole, ʻo ke komisina ka 3% o ka nui o ka mea i hoʻolaʻa a me nā 45 rubles hou aʻe.

ʻO ke ala wale nō e hoʻoili ai i nā kālā me ka hoʻokaʻawale ʻana ʻo ia ke hoʻololi kālā i kāu waihona kelepona paʻa. ʻAʻohe komisina no nā mea hana ma Rūsia.

Hiki iā ia ke maʻalahi no kēlā mau mea hoʻohana i nā kāleka kāleka Megafon. Loaʻa nā kālā kālā ma kāu kelepona kelepona i ka wā e hoʻohana ai i ke kāleka.

Hiki iaʻu ke haʻalele i QIWI

Hiki iā Yandex.Money iā ʻoe e hoʻoili i nā kālā i nā waihona ʻē aʻe. No ka hoʻoili i kahi moʻo Qiwi, pono ʻoe e hana i kēia mau aʻe aʻe ma kāu moʻokāki:

ʻO kahi ala e hoʻoneʻe i ke kālā mai ka pepa Yandex ʻo ke neʻe ʻana i ka peke ʻo Qiwi

  1. E hoʻokomo i ka huaʻōlelo "Qiwi" ma ke kahua huli a hoʻopaʻa i ka laka, e kū ʻia kahi pilina me ka palapala "top up Qiwi wallet". Kaomi ma kēia loulou.
  2. E hoʻopihapiha i ka palapala maʻamau me ka helu pahu Qiwi a me ka helu e neʻe ai.
  3. Hoʻouna kālā.

Na ke komisina no kēia hana ka 3% o ka nui.

He aha ka mea e hana inā he pahū ka moʻolelo ma ka Yandex.Money ʻōnaehana

Hoʻopili ʻia kahi moʻokāki ma ka Yandex.Money ʻōnaehana inā ʻike ka lawelawe palekana i nā hana aihue, ʻo ia hoʻi, aia ke manaʻo ʻole e hoʻohana ʻole ʻia ka pepa kele e ka mea nona. I kēia hihia, e hoʻouna ʻia kahi leka i ka leka uila o ka mea hoʻohana e pili ana i nā kumu no ka paʻa ʻana.

ʻO ke kumu maʻamau no ka hoʻopaʻa ʻana i ka ʻike i ka pōkā e kūʻai aku ai a lawe ʻia paha ma nā ʻaoʻao ʻē aʻe. No ka pale ʻana i kēia, pono ʻoe e hana i kahi moʻolelo i kāu moʻokāki e pili ana i ka manawa o ka hoʻohana ʻana o ka moʻolelo i kekahi ʻāina ʻē aʻe.

Inā paʻa koke ka laka, pono e hoʻokaʻaʻike i ke kākoʻo a ʻike i ke kumu. Hiki ke hana i kēia ma o ka palapala maʻamau ma ka pūnaewele a i ʻole e kāhea ana i 8 800 250-66-99.

ʻO ka pilikia wale nō ka inoa o ke kīkeke inoa ʻole. Inā ua hoʻoili ʻia ka moʻohelu, paʻakikī ke hōʻike i kekahi mea, no ka mea, ʻaʻole i loaʻa i nā palapala kākoʻo mai ka ʻenehana o ka ʻōnaehana.

No laila, ua ʻōlelo ʻia e hoʻohana i nā liʻiliʻi liʻiliʻi i nā loio.

He kūpono loa nā ʻōnaehana uku uila no ka hoʻohana ʻana ma ka Pūnaewele - kūʻai, kūleʻa a me nā mea ʻē aʻe. ʻO ia ka mea i hana ʻia ai lākou. ʻO ka wehe ʻana o ke kālā ʻaʻole i kākoʻo nui ʻia e kū nei i kēia mau papa a ua hoʻolako ʻia kekahi mau kālā kālā ma ke ʻano o ke komisina.

Pin
Send
Share
Send