Pehea e hiki ai iaʻu ke hōʻoki i ka DVD kiʻi autorun ma Windows 10

Pin
Send
Share
Send

ʻO Autostart i Windows kahi hiʻohiʻona maʻalahi e hiki ai iā ʻoe ke hoʻonohonoho i kekahi mau kaʻina a mālama i ka manawa o ka mea hoʻohana ke hana pū me nā kaomi o waho. Ma kahi ʻē aʻe, ʻo ka puka aniani ka pahū hoʻoweliweli pinepine ʻia a hoʻoweliweli, a na ke kikowaena maʻalahi hoʻi e lawe i ka weliweli o ka hoʻolaha wikiwiki o ka malware e paʻa paha i ka pāpā. No laila, he mea kōkua i ka aʻo pehea e hōʻole ai i ka drive DVD autorun ma Windows 10.

Nā mea i pili

  • Hōʻalo i ka DVD autorun DVD ma o ke "koho"
  • Hoʻopili me ka hoʻohana ʻana i ka Panel 10 Papali Windows
  • Pehea e hōʻole ai i ka autorun e hoʻohana ana i ka kulekele kulekele hui

Hōʻalo i ka DVD autorun DVD ma o ke "koho"

ʻO kēia ke ala wikiwiki loa a maʻalahi. Nā pae a ke kāohi ʻana i ka hana:

  1. ʻO ka mua, e hele i ka papa "Start" a koho i ke "All Application".
  2. ʻIke mākou i "Parameter" ma waena o lākou a i ke kaha o ka puʻupuʻu e wehe ana, kaomi i ka "Nā Pūnaewele". Eia kekahi, hiki iā ʻoe ke hele i ka ʻāpana "Parameter" ma kahi ala ʻē aʻe - ma ke komo ʻana i ka huakaʻi huakaʻi nui + Win + I.

    ʻO ka waihona "Device" aia ma ka lua o ka ʻaoʻao ma luna

  3. E wehe kekahi mau hiʻohiʻona o ka hāmeʻa, ma waena o lākou ma kahi ʻoi loa i hoʻokahi hoʻololi me kahi kaomi. Ke neʻe nei mākou i kahi kūlana e pono ai mākou - Disabled (Off).

    Kālai kau e poloka i ka pop-ups o nā mea āpau o waho, ʻaʻole wale nō he pahu DVD

  4. Hoʻopau, ʻo ka puka popo pākahi i kēlā me kēia manawa ke hoʻomaka ʻoe i nā media hoʻoili ʻaʻole e hoʻopau hou. Inā pono, hiki iā ʻoe ke hana i ka hana ma ke ala like.

Inā makemake ʻoe e kaohi i ka ʻāpana wale nō no kahi ʻano o kekahi mea pono, no ka laʻana, kahi DVD-ROM, ke waiho nei i ke hana no nā flash flash a i ʻole nā ​​media ʻē aʻe, hiki iā ʻoe ke koho i nā ʻāpana kūpono ma luna o ka Panel Mana.

Hoʻopili me ka hoʻohana ʻana i ka Panel 10 Papali Windows

Hiki i kēia ala ke kaha iā ʻoe ke hoʻonohonoho hou i ka hana. Kūlana aʻe ma ka ʻōlelo aʻoaʻo:

  1. E hele i ka Panel Control, kaomi iā Win + R a komo i ke kauoha "control". Hiki iā ʻoe ke hana i kēia ma o ke kahua Hoʻomaka: e hana i kēia, e hele i ka ʻāpana "Utilima" a koho i ka "Control Panel" mai ka papa inoa.
  2. E ʻimi i ka pā "Autostart". Maanei hiki iā mākou ke koho i nā kaha pākahi no kēlā me kēia ʻano ʻano pālolo. No ka hana ʻana i kēia, wehe i ka pahu e hōʻike ana i ka hoʻohana ʻana i ka pāhana no nā mea āpau, a ma ka papa inoa o nā media hemo, e koho i ka mea e pono ai mākou - nā DVD.

    Inā ʻoe e hoʻololi i nā hoʻonohonoho o ka pāhaʻi kūʻokoʻa pilikino, e hoʻopau ʻia nā autorun no lākou a pau.

  3. Hoʻoponopono mākou i nā ʻokoʻa, ʻaʻole poina e hoʻopakele. No laila, no ka laʻana, ke koho ʻana i "Mai hana i kekahi hana", hana ʻole mākou i ka puka pop-up no kēia ʻano mea. I ka manawa like, ʻaʻole e pili i kā mākou koho i ka ea o nā kelepona ʻē aʻe i loaʻa

Pehea e hōʻole ai i ka autorun e hoʻohana ana i ka kulekele kulekele hui

Inā kūpono ʻole nā ​​ala mua ma mua o kekahi kumu, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka ʻenehana kaila hana. Nā pae a ke kāohi ʻana i ka hana:

  1. E wehe i ka puka makani holo (me ka hoʻohana ʻana i ke ʻano kī ʻo Win + R) a komo i ke kauoha gpedit.msc.
  2. Koho i nā "Temepule Kūlana", ke submenu "Windows Components" a me ka ʻāpana "Autorun Policies".
  3. Ma ka papa hana e wehe ana ma ka ʻaoʻao ʻākau, kaomi ma luna o ka mea ma mua - "E kāpae i ka autorun" a ka nānā i ka mea "Enased".

    Hiki iā ʻoe ke koho i kekahi, i 'ole' a i 'āpau' āpau āpau kahi e hoʻopau 'ia ai nā autorun

  4. Ma hope o kēlā, koho mākou i ke ʻano o ka pāpā ala no mākou e noi ai i ke ʻano

E hōʻalo i ka hana i kūkulu ʻia o ka autostart DVD-ROM ma Windows 10 a hiki i kahi mea hoʻohana hou. He lawa ke koho i ke ala kūpono loa no ʻoe a hahai i nā ʻōlelo maʻalahi. Hoʻopilikia ʻia ka hoʻomaka koke ʻana, a e pale ʻia kou ʻōnaehana polokalamu mai nā ʻōnaʻi hiki.

Pin
Send
Share
Send