ʻO ka emulator Android no ka Windows (wehe i nā pāʻani a me nā polokalamu Android)

Pin
Send
Share
Send

He mea kūpono kēia ʻatikala no ka poʻe i hoʻoholo e holo i ka noi Android ma kā lākou kamepiula home.

ʻO kahi laʻana, inā makemake ʻoe e ʻike i ke hana o ka noi, ma mua o ka hoʻoiho ʻana i kahi papa pālani a atamai ʻole paha; pono, a makemake paha e pāʻani i kekahi mea pāʻani, a laila hiki ʻole ke hana i kēia me ka ʻole o ka emulator Android!

Ma kēiaʻatikala, e nānā mākou i ka hana o ka emulator maikaʻi loa no ka Windows a me nā nīnau maʻamau i loaʻa i ka hapa nui o nā mea hoʻohana e ...

Nā mea i pili

  • 1. Ke koho ʻana i kahi emulator Android
  • 2. E hoʻonoho i nā BlueStacks. Nā Hōʻalo ʻo 25000 Solution
  • 3. Ka hoʻonohonoho ʻana i ka emulator. Pehea e wehe ai i kahi noi a pāʻani paha i kahi emulator?

1. Ke koho ʻana i kahi emulator Android

I kēia lā, hiki iā ʻoe ke loaʻa i ka mau kaukani o nā emulators Android no ka Windows ma luna o ka pūnaewele. Eia, no ka laʻana:

1) Pūnaewele Android;

2) Oe;

3) BlueStacks App Player;

4) Pūnaewele Hoʻoulu Pūnaewele;

a me kekahi mea ʻē aʻe ...

I koʻu manaʻo, ʻo kekahi o nā mea maikaʻi loa he BlueStacks. Ma hope o nā hewa āpau a me nā pilikia e loaʻa iaʻu me nā emulators hou, a ma hope o ka hoʻokomo ʻana i kēia - ke makemake nei e huli i kahi mea e nalo aku nei ...

Wiliʻula

Kakauolelo Pūnaewele: //www.bluestacks.com/

NOHO

- ke kākoʻo piha o ka ʻōlelo Lūkia;

- ua noa ka papahana;

- E hana i nā ʻōnaehana hana kaulana: Windows 7, 8.

 

2. E hoʻonoho i nā BlueStacks. Nā Hōʻalo ʻo 25000 Solution

Hoʻoholo wau e pena i kēia kaʻina me ka mea nui loa, no ka mea kū pinepine mai nā hewa a ma muli o ka nui o nā nīnau. E hahai mākou i nāʻaoʻao.

1) E hoʻoiho i ka faila installer mai o. kahua a holo. ʻO ka puka mua e ʻike mākou e like me ia i ke kiʻi ma lalo nei. ʻAe mākou a pākuʻi i ka (ʻ aʻe).

 

2) Ua ʻae mākou a kaomi iā ia.

 

3) Hoʻomaka ka hoʻonohonoho ʻana o ka noi. A i kēia manawa pinepine pinepine ka hala "Hapa 25000 ..." hiki i ka hanana. Ua liʻiliʻi iki ma luna o ka screenshot ua hopu ia ... Kaomi "OK" a ua hoʻopau ʻia kā mākou hoʻonohonoho ...

Inā ʻoe i hoʻonohonoho i ka noi, hiki iā ʻoe ke hoʻomau i ka ʻaoʻao 3 o kēia ʻatikala.

 

4) E hoʻoponopono i kēia hala, e hana i 2 mau mea:

- hoʻonui i nā mea hoʻokele no ke kāleka wikiō. Hana maikaʻi ʻia kēia mai ka pūnaewele AMD limahana ma o ke komo ʻana i ka hoʻohālike o kāu kāleka wikiō ma nā mīkini hulina. Inā ʻaʻole ʻoe e ʻike i ka kumu hoʻohālike, e hoʻohana i nā pono hana e hoʻoholo ai i nā ʻano o ke kamepiula.

- Hoʻoiho hou i kahi installer BlueStacks. Hiki iā ʻoe ke kaomi i loko o kahi kaomi hulina i kēia inoa noi inoa "BlueStacks_HD_AppPlayerPro_setup_0.7.3.766_REL.msi" (a hiki iā ʻoe ke hoʻoiho ma aneʻi).

Hoʻouka nā ʻōnaehana kāleka kāleka AMD.

 

5) Ma hope o ka hoʻonui ʻana i ka mākeke kāleka wikiō a hoʻolilo i kahi mea hoʻouluulu hou, ʻo ke kaʻina hoʻonohonoho ʻana iho me ka wikiwiki a me ka hala ʻole.

 

6) E like me kāu e ʻike ai, hiki iā ʻoe ke holo i nā pāʻani, no ke laʻana, Kauka Haka! E pili ana i ke hoʻonohonoho ʻana a holo i nā pāʻani a me nā polokalamu - e ʻike i lalo.

 

3. Ka hoʻonohonoho ʻana i ka emulator. Pehea e wehe ai i kahi noi a pāʻani paha i kahi emulator?

1) No ka hoʻomaka i ka emulator, wehe ʻo Explorer a ma ka hema ma ka kolamu e ʻike ai ʻoe i ka pā "Apps". A laila holo i ka pōkole me ka inoa like.

 

2) E hana i nā hoʻonohonoho kikoʻī no ka emulator, e kaomi ma ka "hoʻonohonoho" icon ma ke kihi ʻākau ma lalo. E ʻike i ka ʻaoʻao ma lalo. Ma ke ala, hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho liʻiliʻi i kekahi

- pili i ke ao;

- koho i kahi ʻokoʻa ʻē aʻe (ma ka maʻamau ka Lūkini);

- hoʻololi i nā ʻōkuhi papa;

- hoʻololi i ka lā a me ka manawa;

- hoʻololi i nā moʻomeheu mea hoʻohana;

- mālama i nā noi;

- Uhai hou i nā noi.

 

3) E hoʻoiho i nā pāʻani hou, e hele wale i ka pā "pāʻani" ma luna o ka papa kuhikuhi. ʻEwalu mau pāʻani e wehe i mua o ʻoe, i ʻano ʻia e ka wae helu. Kaomi ma ka pāʻani āu e makemake ai - e puka ʻia kahi aniani hope, ma hope o kekahi manawa e hoʻokomo maʻalahi ia.

 

4) E hoʻomaka i ka pāʻani, e hele i ka ʻāpana "My Apps" (i ka papa kuhikuhi ma ka ʻaoʻao hema, hema). A laila ʻike ʻoe i ka noi i hoʻonohonoho ʻia ma laila. Hoʻohālike, ma ke ʻano he hoʻokolohua, lawe wau a hoʻolauna i ka pāʻani "Drag Racing", ʻaʻole like, ʻaʻohe mea hiki. 😛

 

Pin
Send
Share
Send