Pehea e holoi ai i kahi ʻaoʻao ma ka Adobe Acrobat Pro

Pin
Send
Share
Send

Ke hoʻoponopono nei i kahi faila PDF, pono paha ʻoe e kāpae i hoʻokahi ʻaoʻao a i ʻole paha. ʻO ka papahana kaulana loa no ka hana me PDF Adobe Reader hiki iā ʻoe ke nānā a hoʻohui i nā mea o waho i nā palapala me ka holoi ʻole ʻana i nā ʻaoʻao, akā ʻoi aku ka nui o "ka hoahānau" Acrobat Pro e hāʻawi i kēlā manawa.

Hiki ke hoʻokaʻawale ʻia a hoʻololi paha nā ʻike o ka ʻaoʻao i ka palapala PDF, aʻo nā ʻaoʻao a me nā mea ikaika (mau loulou, bookmark) pili me lākou.

I mea e hiki ai ke hoʻopau i nā ʻaoʻao i ka Adobe Reader, pono ʻoe e hoʻopili i kahi uku uku o kēia polokalamu a lawe mai i kahi hoʻokolokolo.

Hoʻoiho i ka mana hou o Adobe Reader

Pehea e holoi ai i kahi ʻaoʻao me ka hoʻohana ʻana iā Adobe Acrobat Pro

1. Ka hoʻoiho a hoʻonoho i ka papahana. Hāʻawi ka loulou ma lalo nei i kahi helehelena kikoʻī.

Haawina: Pehea e hoʻoponopono ai i nā PDF ma Adobe Acrobat Pro

2. E wehe i ka faila makemake e loaʻa ai nā ʻaoʻao i ka ʻaoʻao. E hele i ka "Pūnaewele" koho a koho "Hoʻolālā i nā ʻaoʻao."

3. Ma muli o ka hana hope loa, ua hōʻike ʻia ka palapala kiʻi ma ka ʻaoʻao. E kaomi ma luna o nā ʻaoʻao āu e makemake ai e holoi a kaomi ma ka maka kīʻaha, e like me ka kiʻi ʻikena. Holo i ke kī Ctrl e koho i nā ʻaoʻao he nui.

4. E hōʻoia i ka holoi ʻana ma ka kaomi ʻana OK.

E ʻike pū: Nā papahana no ka wehe ʻana i nā faila PDF

I kēia manawa ua ʻike ʻoe i ka maʻalahi o ka hoʻopauʻana i nā ʻaoʻao i makemake ʻole ʻia ma Adobe Acrobat a me kāu hana me nā palapala e lilo i maʻalahi a wikiwiki hoʻi.

Pin
Send
Share
Send