Pehea e hoʻoponopono ai i ka pōuli polū ma Hamachi

Pin
Send
Share
Send


Inā kū ʻia kahi pōkole uliuli ma kahi o ka inoa o kahi hoa pāʻani ma Hamachi, ʻaʻole pono ia i ke ʻano maikaʻi. ʻO kēia kahi hōʻoia i hiki ʻole ke haku ʻia kahi mākela pololei, kēlā me kēia mea i hoʻohana ʻia kekahi relay e hoʻouna i ka ʻike, a me ka ping (kali) i nā lau i makemake nui ʻia.

He aha ka mea e hana mai i kēia hihia? Aia a he maʻalahi nā ala maʻalahi e hoʻoponopono a hoʻoponopono ai.

Pū ʻIa Uʻi Hou pūnaewele

I ka nui o nā hihia, ʻo ka hoʻonā ʻana i ka pilikia e pohō i ka hōkeo ʻana i ka hoʻopaʻa ʻana i ka hoʻololi ʻana o ka ʻike. ʻOi aku ka pololei, pinepine pinepine i ka pale ʻana i loko o ka pale ʻo Windows (Firewall, Firewall) e pili pū me ka hana o ka papahana. Inā loaʻa iā ʻoe kahi anti-virus ʻokoʻa me kahiahi ahi, e hoʻohui i ka papahana Hamachi i nā ʻokoʻa ʻana i loko o nā hoʻonohonoho a hoʻāʻo paha e hoʻopau i ke kīahi.

E like me ka pale palekana Windows, pono ʻoe e nānā i kāu hoʻonohonoho ahi. E hele i ka "Control Panel> Nā Pūʻali Kūlana Maʻa āpau> Windows Firewall" a kaomi ma ka hema "E hāʻawi ka loulou me ka noi ..."


I kēia manawa e ʻimi i ka papahana i makemake ʻia i ka papa inoa a e hōʻoia e loaʻa nā hōʻoia ma hope o ka inoa a ma ka ʻākau hoʻi. He kūpono ia e nānā koke ai a me nā mea paʻa no nā pāʻani kūikawā.

Ma waena o nā mea ʻē aʻe, e aʻo ʻia e hōʻailona i ka ʻoihana Hamachi ʻo "pilikino", akā hiki i kēia ke hoʻopilikia i ka maluhia. Hiki iā ʻoe ke hana i kēia ke hoʻomaka ʻoe i ka papahana.

E hōʻoia i kāu IP

Aia kekahi mea "he keʻokeʻo" a me ka "hina" IP. No ka hoʻohana ʻana iā Hamachi, pono "keʻokeʻo". ʻO ka hapa nui o nā mea hoʻolako e hoʻopuka iā ia, akā mālama kekahi i nā leka a hana i nā subnets NAT me IP IP o loko, ʻaʻole ia e ʻae i kahi kamepiula hoʻokaʻawale i ke kikowaena pūnaewele wehe. I kēia hihia, pono ʻoe e hoʻopili i kāu mea hāʻawi a kauoha i ka lawelawe IP "keʻokeʻo". Hiki iā ʻoe ke ʻike i ke ʻano o kāu kūloko i nā kikoʻī o ka hoʻolālā tariff a i ʻole e kāhea i ke kākoʻo loea.

Nā mākaʻikaʻi Port

Inā ʻoe e hoʻohana i kahi alaʻala e hoʻopili ai i ka Pūnaewele, a laila hiki paha i kahi pilikia me ka port routing. Hana ʻia i ka hana "UPnP" i kahi i hoʻonohonoho ʻia o ka ala, a i nā ʻōkuhi Hamachi ua hoʻonohonoho ʻia "Disable UPnP - no."

Pehea e nānā ai i kahi pilikia me nā awa: e hoʻopili pono i ke kele pūnaewele pūnaewele pololei i ka pā pūnaewele ʻo PC a hoʻohui i ka Pūnaewele me kahi inoa inoa a me ka ʻōlelo huna. ʻOiai inā ʻaʻole pololei ka pāwai a ʻaʻole i nalowale ka pōpō uliuli ʻino, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻopili ʻana i ka mea hāʻawi. Pēlā i pani ʻia nā awa ma kahi o nā wahi mamao. Inā lilo nā mea āpau, pono ʻoe e nānā i nā kūkulu o ke kuhi.

Hōʻalo nā mea lawelawe

I ka papahana, kaomi "System> Parameter."

I ka "ʻaoʻao" papa, koho i nā "hoʻonohonoho hoʻonohonoho".


Eia mākou e ʻimi nei i ka subgroup "Hoʻohui i ka kikowaena" a ma hope i ka "hoʻohana i kahi kikowaena proxy" hoʻonohonoho mākou "ʻAʻole". Ma kēia manawa e ho'āʻo mau ʻo Hamachi e hana i kahi kaila mea ʻole me nā kikowaena.
Manaʻo ʻia no ka hoʻokaʻawale ʻana i nā encryption (hiki i kēia ke hoʻoponopono i ka pilikia me nā kūhai melemele, akā ʻoi aku ʻo ia ma kēlā me kēia ʻatikala.

No laila, ʻo ka pilikia me ke aniani polu ma Hamachi he mea maʻamau, akā no ka hoʻoponopono ʻia ʻana i ka hapa nui he mau maʻalahi loa ia, ke ʻole he "hina" IP.

Pin
Send
Share
Send