Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ka Yandex Disk

Pin
Send
Share
Send


Ke loaʻa nei ka mālama ʻana o Cloud i mea kaulana no ka mālama ʻana i ka ʻikepili, a he mea ʻē aʻe i nā ʻae paʻakikī kino ma mua o ka ʻike pūnaewele ākea.

Eia naʻe, e like me ka mālama ʻana i nā ikepili, hiki i ka mālama ʻana o ke ao i hiki ke hōʻiliʻili i nā faila waho ʻole. No laila, hāpai ka nīnau i ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe i ka laha.

ʻO kekahi lawelawe wikiwiki e ulu nei ma kēia wahi, ʻo Yandex Disk. ʻElua mau ala nui e hoʻomaʻemaʻe i kēia kīkē.

E nānā pū: Pehea e hoʻihoʻi ai i ka Yandex Disk

ʻO ka hoʻomaʻemaʻe pūnaewele pūnaewele

Loaʻa i ka Yandex Disk kahi pūnaewele hoʻolālā i hoʻolālā ʻia e hoʻokele i kāu mau faila a me nā faila. E hoʻokau iā ia e pono ai i kahi mākaʻikaʻi. Ma ka polokalamu, pono ʻoe e komo i kāu moʻokāki Yandex, a ma ia mea, i ka huli ʻana, koho i ka lawelawe Disk.

E hōʻike ʻia ʻoe me ka papa inoa o nā faila a me nā folder i kāu waihona waihona. E hoʻohana i ka pihi kiore hema e koho ai i nā faila a me nā folder (e koho ʻia ke koho ʻana ma ke kau wahi i ka pahu pahu ma hope o ka faila a i ʻole ka palapala kiʻina e ʻike ʻia ana ke neʻe i luna) Hoʻopau.

E neʻe nā faila i ka waihona "Pūnaewele". ^ E Ha yM. Ke koho ʻana i kēia waihona me ka pihi hema a me ka kaomi "Pili" (me ka hāʻawi ʻana i ka ʻae i ka pahu kamaʻilio e kū mai ana), e hoʻopau koke i nā faila mai Drive.

ʻO ka hoʻomaʻemaʻe o ka palapala noi Yandex Yandex

Hāʻawiʻo Yandex i nā mea hoʻohana i kahi noi kūikawā kūikawā e hiki ai iā ʻoe ke hoʻokele i nā manaʻo o kāna waihona. I mea e hoʻohana ai i kēia noi, pono ʻoe e hoʻoiho a hoʻouka ia.
Ma hope o ka hoʻonoho ʻana i ka pihi "Kamepiula" Z a z a z o s l i c i e d z a t e m ni n al Yandex.Disk. ^ E Ha yM. Ma ka hele ʻana i kēia loulou i ka papahana Hōʻikeʻike, Oe e ike i kona mau mea.


Hiki iā ʻoe ke hoʻopau i nā faila ʻole pono e like me ka ʻōnaehana hana ponoʻī. No ka ʻōnaehana lawelawe ʻana o Windows, ʻo ia ke koho nei e pono e koho ʻia nā ʻano e pono ai, a laila kaomi Hoʻopau ma ka papa, a ma hope o ka pāhiki ʻana kūpono, koho Hoʻopau.

I kēia hihia, e hele nā ​​faila i ka recycle bin i ka papa hana, a no ka hoʻopau mau iā lākou, pono ʻoe e kāpae iā lākou mai ia (a hoʻomaʻemaʻe.

Eia kekahi, e neʻe ʻia kēia mau faila i ka waihona "Pūnaewele" ma ke kikowaena Drive.

He mau ala maʻalahi kēia e hoʻomaʻemaʻe ʻo Yandex Disk mai nā faila pono ʻole.

Pin
Send
Share
Send