Pehea e hoʻonui ai i cache ma ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome

Pin
Send
Share
Send


Ua mālama ʻo ia i kēlā me kēia pūnaewele i kēia manawa, a mālama ʻia kahi ʻike ma nā ʻaoʻao pūnaewele, me ka hoʻēmi ʻana ʻana i ka manawa kali a me ka nui o nā mea ʻai "ʻai" ke wehe hou iā lākou. ʻAʻohe o kēia ʻikepili i mālama ʻia. A i kēia lā mākou e nānā pehea e hiki ai iā ʻoe ke hoʻonui i ka cache ma kahi kaila Google Chrome.

ʻO ka hoʻonui ʻana i ka cache he pono, ʻoiaʻiʻo, e mālama hou i nā ʻike mai nā pūnaewele ma kāu paʻakikī. ʻO ka mea pōʻino, ʻaʻole like me ka ukaʻi Mozilla Firefox, kahi i loaʻa ai ka hoʻonui ʻana i ka cache ma ka manawa maʻamau, ma Google Chrome ua hana ʻia kēia kaʻina ma nā ʻano ʻē aʻe, akā inā makemake nui ʻoe e hoʻonui i ka cache o kēia polokalamu kele pūnaewele, a laila maʻalahi kēia hana i ka lawelawe ʻana.

Pehea wau e hoʻonui ai i ka cache ma Google Chrome?

Ke noʻonoʻo nei i manaʻo ʻia ʻo Google he mea pono ia e hoʻohui i kahi hana cache hoʻonui i kāna papa kuhikuhi pūnaewele, e hana mākou i kahi ʻano liʻiliʻi. ʻO ka mea mua pono mākou e hana i ka pōkole o ka polokalamu. No ka hana ʻana i kēia, e hele i ka pihi me ka polokalamu i hoʻonohonoho ʻia (ʻo ka maʻamau ka helu ʻana o C: Program Files (x86) Google Chrome Application), kaomi ma luna o ka noi "krokola" pā-me-a a i ke kaomi pop-up, koho i ke koho E hana i ka pōkole.

Kaomi pololei ma ka pōkole a ma ka papa inoa pop-up popo, koho i ke koho "Pono".

I ka pukaaniani puka popo, pāpālua nui ʻoe e wehe i kahi pā Pōkole pōkole. ^ E Ha yM. Ma ka mahina "ʻĀina" kahua hoʻokipa e alakaʻi ana i ke noi. Pono mākou e hana i ʻelua mau ʻāpana i kēia kikoʻī me kahi ākea:

--disk-cache-dir = "c: chromeсache"

--disk-cache-size = 1073741824

ʻO ka hopena, ʻo ka kolamu i ʻōlelo ʻia "Object" i kāu hihia e nānā like me kēia:

"C: Kōnae Kūpono (x86) Google Chrome Application chrome.exe" --disk-cache-dir = "c: chromeсache" --disk-cache-size = 1073741824

Kuhi ʻia kēia kauoha ua hoʻonui ʻia ʻoe i ka nui o ka cache noi ma 1073741824 bytes, i mea e loaʻa ai ka 1 GB. E mālama i nā hoʻololi a pani i kēia pukaaniani.

E holo i ka pōkole i hana ʻia. Mai kēia manawa, e hana ana ʻo Google Chrome i ka nui o ka cache mode, akā, e hoʻomanaʻo i kēia manawa e hōʻiliʻili nui ka cache i nā nui nui, ʻo ia ke aha e hoʻomaʻemaʻe i ka manawa manawa.

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ka cache ma ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome

Manaʻo mākou ua kōkua nā kōkua i kēia ʻatikala.

Pin
Send
Share
Send