Pehea e hoʻokaʻawale ai i nā kālā mai ka waihona kālā Yandex Money

Pin
Send
Share
Send

Hiki iā Yandex Money lawelawe iā ʻoe e hana ʻole e uku wale ʻana i ka Pūnaewele a hoʻololi i ke kālā ma nā pale uila. Inā pono, hiki iā ʻoe ke hoʻihoʻi i ke kālā ma kāu kālā ma kēlā me kēia manawa. I ka papa papa o kēia lā, e hōʻike mākou i nā kumu nui o ka hoʻokaʻawale ʻana i nā kālā mai Yandex Money.

E hele i ka ʻaoʻao nui Waihona Yandex a kaomi i ka pihi "Wehewehe" (ʻike ʻia he hōʻailona "-" kokoke i loko o kāu moʻokāki ma ka kihi hema hema o ka maka).

Hoʻoiho kālā i ke kāleka Yandex Money

ʻO kēia ke aʻo, a ʻia e Yandex, i kau ʻia i kāu kāleka kirika i hoʻopaʻa ʻia ma kāu moʻokāki. Hiki iā ʻoe ke uku me kēia kāleka i nā hale kūʻai, nā kiʻi a me nā kikowaena gas, a me ka hōʻaiho ʻana i ke kālā ma kekahi ATM, me ka ʻē aʻe. ʻAʻohe mau komisina inā uku ʻia ma ke kāleka. Ke wehe nei i ke kālā mai kahi ATM, kahi komisina o 3% o ka nui + 15 mau rubles e hoʻemi ʻia. ʻO ka hapa haʻahaʻa o nā kālā i hoʻoiho ʻia he 100 mau rubles.

Inā loaʻa ʻole kahi kāleka iā ʻoe, kaomi i ke pihi "Order Card". Heluhelu i nā ʻōlelo e pili ana i ka loaʻa ʻana o nā kāleka ʻo Yandex Maps ma kā mākou pūnaewele.

Nā kikoʻī hou aku: Pehea e loaʻa ai kahi kāleka kālā o Yandex

Hoʻololi i kahi kāleka waihona

Hiki iā ʻoe ke hoʻopuka i kahi hōʻaiʻē kālā ma ke kāleka o kekahi waihona pēpē, no ke ʻano lā, Sberbank. E kaomi i ke pihi "I kahi waihona waihona" a kau i ka helu kāleka ma ka pākaukau. E hoʻokomo i ka nui ma lalo a kaomi ke hoʻomau. ʻO ke Komisina no ka huki kālā ʻana o ka 3% o ka nui + 45 mau rubles. ʻO nā kāleka i kākoʻo ʻia he MasterCard, Maestro, Visa a me MIR.

ʻO ka haʻalele kālā kālā e hoʻohana ana i ka Western Union a i ʻole ka Hoʻokaʻaʻike

Kaomi “Ma o ke ʻōnaehana hoʻololi kālā” a koho i ka Uniona Western.

E nānā ʻoe e loaʻa wale ana kēia ʻano hana no nā paia ʻokoʻa.

Nā kikoʻī hou aku: Ka hōʻailona ʻo Wallet i ka pūnaehana Yandex Money

No ka hoʻokō ʻana i ka nane, e hōʻike i ka inoa a me ka inoa o ka mea i loaʻa (e like me ia i ka passport), koho i ka ʻāina a me ke kālā (ʻo ka nui o ke komisina e hilinaʻi i kēia) a hoʻopaʻa i ka hana me kahi ʻōlelo huna. E hoʻouna ʻia kahi leka uila i kāu kelepona me ka helu hoʻoili, pono e hōʻike ʻia i ka mea i loaʻa. Hoʻololi ʻia ka hoʻololi i loko o kekahi mau minuke.

Me ka hoʻihoʻi kālā me ka hoʻohana ʻana i Ka Hoʻohālikelike. Koho i kēia ʻano i ka mahele "Ma kahi ʻōnaehana hoʻoili" a hoʻouna i ke kālā ma kahi o kēia ʻoihana. Inā loaʻa kāu kīkī i ke kūlana o "Anonymous" a i ʻole "Kaulana", hiki iā ʻoe ke hoʻopio i ka hoʻihoʻi kālā i kou inoa ma ka mokuna o Rūsia.

ʻO nā ala e hoʻihoʻi ai i ke kālā

Kaomi "No ka waihona kālā o kahi kanaka" a koho i ka lawelawe ʻoihana waihona āu e makemake ai e hoʻouna i kālā. ʻO kekahi o nā lawelawe lawelawe e hana wale ʻia me nā pale lāʻau i hōʻike ʻia.

Inā ka kaomi ʻoe "E hoʻololi i ka hui kūlohelohe a pilikino paha", ua lawa ia e komo wale i ka TIN o ka mea hoʻokipa a hoʻopuka ka ʻōnaehana i kāna mau kikoʻī, inā paha lākou i ka waihona. Ma hope o kēlā, ua hoʻokomo ʻia ke unuhi.

No laila ua nānā mākou i nā ala kaulana loa e hoʻoiho kālā i ka ʻoihana kālā Yandex.

Pin
Send
Share
Send