Hoʻopau i kāu moʻo pūnaewele WebMoney mau loa

Pin
Send
Share
Send

I kekahi mau hihia, hoʻoholo nā mea hoʻohana o ka pūnaewele WebMoney i ka holoi ʻana i kā lākou moʻolelo. Kēia hemahema e kū mai kekahi mea, no ka laʻana, inā ua haʻalele kekahi kanaka no kekahi ʻāina ʻē aʻe kahi i hoʻohana ʻole ʻia ai ʻo WebMoney. ʻO kekahi laʻana, hiki iā ʻoe ke kāpae i kāu WMID i ʻelua ala: ma ka hoʻokaʻaʻike ʻana i ka lawelawe palekana o ka ʻōnaehana a kipa i ka Center Certification. E noʻonoʻo pono i kēia mau kaʻina hana.

Pehea e wehe ai i ka peke WebMoney

Ma mua o ka neʻe ʻana, pono e hoʻokō ʻia nā kūlana o:

  1. ʻAʻole pono e loaʻa nā moni kālā ma nā paia. Akā inā hoʻoholo ʻoe e hoʻohana i ke ala mua, ʻo ia hoʻi, ma ka hoʻopili ʻana i ka lawelawe palekana, ʻo ka ʻōnaehana ponoʻī e hāʻawi aku i ke kālā. A inā hoʻoholo ʻoe e kipa pilikino i ke kikowaena hōʻoia, e noʻonoʻo e hoʻihoʻi i nā kālā āpau ma kāu Kāke.
  2. Haawina: Pehea e hoʻihoʻi ai i ke kālā mai WebMoney

  3. ʻAʻole hoʻokuʻu ʻia kāu WMID. Inā ʻoe e noi ai i kahi hōʻaiʻē a ʻaʻole ʻoe i hoʻihoʻi, ʻo ka hoʻopau ʻana i kāu moʻokāki. Hiki iā ʻoe ke hōʻoia i kēia ma ka polokalamu WebMoney Keeper Standard ma ka "Nā mea hōʻaiʻē".
  4. ʻAʻole pono nā hōʻaiʻē e hāʻawi ʻia e ʻoe. Inā loaʻa, pono ʻoe e kiʻi i ka aie hōʻaiʻē. No kēia, ua hoʻohana ʻia ke ʻano helu Paymer. E heluhelu hou e pili ana i kona hoʻohana ʻia ma ka ʻaoʻao Wiki WebMoney.
  5. ʻAʻole hoʻokomo ʻia kāu WMID i nā hihia a me nā hihia. Inā loaʻa, pono lākou e hoʻopaʻa ʻia. Pehea e hiki ai ke hana kēia i ke kuleana ʻole a i ʻole koi. ʻO kekahi mea, inā he mea hou i hana ma ke ʻano he hoʻopiʻi e kūʻē iā ʻoe no ka hoʻokō ʻana i nā kuleana, pono ia e hoʻokō ʻia a laila e pani ka mea komo i kāna koi. Hiki iā ʻoe ke nānā inā he mau hoʻopiʻi e pili ana i kāu WMID ma ka ʻaoʻao hoʻopaʻapaʻa. Ma laila, ma ke kahua e pili ana, e hoʻokomo i ka WMID 12-a kaomi ma ka "E nānā i nā koi". E hōʻike ʻia aku kahi ʻaoʻao me ka nui o nā hihia a me nā hoʻopiʻi i hoʻopiʻi ʻia, a me nā ʻike ʻē aʻe e pili ana i ka WMID i hoʻokomo ʻia.
  6. Pono ʻoe i ka piha holoʻokoʻa i ka papahana WebMoney Kiper Pro. Hoʻonohonoho ʻia kēia ʻenehana ma ka kamepiula. ʻO ka mana ma loko o ia mea e hoʻohana ana i kahi faila koʻikoʻi kūikawā. Inā poino iā ʻoe ke komo iā ia, e hāhai i nā ʻōkuhi e hoʻihoʻi i ka ʻike i WebMoney Keeper WinPro. Ma kēia ʻaoʻao, pono ʻoe e hoʻouna i kahi noi i hoʻoili ʻia no kahi faila koʻikoʻi.

Inā hoʻokō ʻia kēia mau ʻano āpau, hiki iā ʻoe ke wehe maluhia i ka peke WebMoney.

Ka Waihona 1: E hoʻouna i kahi hōʻole o ka palapala lawelawe

Hoʻopiʻi kēia i kāu pono e hoʻopili i ka lawelawe palekana o ka ʻōnaehana a noi no ka hoʻopau mau o ka moʻokāki. Hana ʻia kēia ma ka hōʻole ʻaoʻao o ka ʻaoʻao o ka lawelawe. Ma mua o ka hoʻomau ʻana iā ia, e noʻonoʻo e komo i ka ʻōnaehana.

Haawina: Pehea e hoʻopaʻa ai i loko o ka pūnaewele WebMoney

E like me ka mea i ʻōlelo ʻia ma luna nei, inā he mau liʻiliʻi o nā kālā ma luna o kekahi o nā mea pono, e hoʻihoʻi ʻia lākou e ka mana. No laila, inā ʻoe e hele i ka hōʻole o ka ʻaoʻao o ka lawelawe, e loaʻa ma ke kaomi hoʻokahi "Paʻa i ka haʻalele i ka waihona". A laila, koho i ke kaʻina hana i makemake ʻia a hahai i nā ʻōlelo ʻōnaehana ʻōnaehana.

Ke hoʻihoʻi ʻia ke kālā, hele hou i ka ʻaoʻao noi noi. Ma hope o ka hoʻopaʻa inoa ʻana, hōʻoia i kāu hoʻoholo me ke kōkua o kahi huaʻōlelo SMS a i ʻole ʻōnaehana E-num. Ma hope o ʻehiku mau lā mai ka lā o ka noi, e hoʻopau mau ʻia ka moʻomeheu. I loko o kēia mau lā ʻehiku, hiki iā ʻoe ke hoʻopuka i kahi hoʻohemo i kāu noi. No ka hana i kēia, hana koke i kahi kāhea hou i ke kākoʻo loea. No ka hana ʻana i kēia, ma ka ʻaoʻao hana hoʻopiʻi hoʻopiʻi, koho "Kōkua pūnaewele WebMoney"hoʻomau i ka hahai ʻana i nā ʻōlelo a ka ʻōnaehana. Ma kāu hoʻopiʻi, e wehewehe i ka kikoʻī o ke kumu no ka noi a hōʻole ʻia.

Ke hoʻihoʻi ʻia ke kālā mai nā punetēkē āpau, e loaʻa hoʻi ka hōʻole o ka hana lawelawe lawelawe ma ka WebMoney Kiper Standard. Ke ʻike aku nei, hele i nā wahi (a i ʻole e kaomi wale ma WMID), a laila ma ka "Kākau". Aia ma nā kihi ʻākau hema, e loaʻa ka pihi no nā hana hou (kūlelani ellipsis).
Kaomi aku ma ia a koho i "Hoouna i ka hoole ana o ke noi lawelawe".

Ke Kaʻina 2: E kipa i ke kahua hōʻoia

Ua maʻalahi nā mea a pau ma aneʻi.

  1. E ʻike i ka Mana Kānāwai e pili kokoke ana i ka ʻaoʻao pili. E hana i kēia, ma kēia ʻaoʻao, koho wale i kou ʻāina a me ke kūlanakauhale. ʻOiai i loko o Rūsia a me Ukraine ua hoʻokahi wale nō kikowaena. Ma ka Lūkini Lūkini aia ma Moskoa, ma Koroviy Val Street, a ma Ukraine - ma Kiev, kahi kokoke i ke kikowaena metro Levoberezhnaya. I Belarus he 6 o lākou.
  2. E lawe i kāu passport, e hoʻomanaʻo a kākau i kāu WMID i kahi a i hele i ka Center Certification kokoke loa. Ma laila e pono ai e hoʻolako i ka limahana limahana me kā lākou mau palapala, ʻike (aka WMID) a hoʻohana ia e kākau i kahi ʻōlelo me kona lima ponoʻī.
  3. A laila like ke kānāwai, e kali i nā lā ʻehiku, a inā e hoʻololi ʻoe i kou manaʻo, e kākau i kahi noi i ka lawelawe kākoʻo a hele hou i ka Center Certification.

Pono ia e ʻōlelo i hiki ke hoʻopau ʻia ʻo WMID i ka manawa pau o ka ʻōlelo. Ke hana nei i nā kaʻina hana i luna aʻe e hiki ai iā ʻoe ke hōʻole i ka lawelawe, akā ke mau nei ka ʻike a pau i ka wā kākau no ke kākau inoa ʻana. Ma ka hopena o ka hoʻokumu ʻana i kahi ʻoi a me ka hoʻopiʻi ʻana i kekahi kuleana i kūʻē i kahi WMID paʻa, e hoʻopili mau nā limahana o ka ʻōnaehana i kāna mea nona. E maʻalahi kēia e hana, no ka mea, no ka hoʻopaʻa inoa ʻana, e hōʻike ana ka mea kuhi i ka ʻike e pili ana i kona wahi o ka noho ʻana a me ka ʻike passport. Hōʻike ʻia kēia mau mea i nā kino aupuni, no laila hiki ʻole ka hoʻopunipuni ma ka WebMoney.

Pin
Send
Share
Send