Hoʻololi i ke gula ma Photoshop

Pin
Send
Share
Send


ʻO ka hoʻohuli ʻana i ke gula kekahi o nā hana paʻakikī loa i ka wā e hana ana ma Photoshop. Pono ʻoe e hoʻopili i nā kānana nui a me ke ʻano, huki ka pulu a me ke aniani.

Aia kekahi ʻatikala ma kā mākou pūnaewele e pili ana i ka hoʻokumu ʻana i kahi kiʻi gula, akā, ʻaʻole kūpono nā kumu i hōʻike ʻia i loko o nā kūlana āpau.

Haawina: He palapala gula ma Photoshop

ʻO ke kala ma Photoshop

I kēia lā e aʻo kākou pehea e hāʻawi ai i ke kala o ke gula i nā mea i gula. Ma kahi hoʻohāki, eia kēia ʻāpana kālā:

I ka hoʻomaka ʻana i ka hoʻokumu ʻana i kahi ʻōpiopio o ke gula, pono ʻoe e hoʻokaʻawale i ka mea mai kahi a mai. Hiki iā ʻoe ke hana i kēia i kekahi ala kūpono.

Haawina: Pehea e ʻoki ai i kahi mea i Photoshop

Ke iho nei.

  1. E hana i kahi papa hoʻoponopono hou i kapa ʻia Nā ʻōlapa.

  2. I loko o ka palad iāʻanekenewai wehe ʻia, hele i ke kikowaena ʻulaʻula (papa inoa hāʻule i lalo ma ka piko o ka pukaaniani).

  3. Hoʻokuʻu mākou i kahi kiko ma ka moʻo, a kau ma ka hema a i lalo a hiki i ka hue, e like me ka screenshot. I ke Nā ʻōlapa pili wale i ka papena me ka puna, hoʻōla i ka pihi snap.

  4. Aʻo aʻe, ma ka papa inoa like a iho, e koho i ke kahalulu ʻōpala a hoʻihoʻi i ka hana. Hoʻokumu ʻia ka hapanui ma ka hue mua a me ka ʻaoʻao o ke kumuhana. E ho'āʻo e hoʻokō e like me ke kala e like me ka kiʻi ma lalo nei.

  5. A laila hele mākou i loko o ke kahawai polū, a huki i ka pihi i ka ʻākau a i lalo, ma laila e hōʻemi ai i ka nui o nā palahu i loko o ke kiʻi. He mea nui ia e hoʻokō kokoke i ka "hoʻopau" i ka pink hue.

He pōmaikaʻi kā mākou ʻike alchemical, e kau i kahi kupa ma kahi ʻokoʻa hoʻāla e kūpono i ke gula a nānā i ka hopena.

E like me kāu e ʻike ai, ua lawe ke koko i ke kala o ke gula. Hoʻopili kēia ʻano ala i nā mea āpau i loaʻa ka pala metala. Hoʻolālā me nā ʻōkuhi pale i hoʻokō i kāu hopena makemake. Aia kahi hāmeʻa, ʻoi ke koena iā ʻoe.

Pin
Send
Share
Send