E hoʻokaʻawale i ke kiʻi i mau ʻāpana i Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Pono ka hoʻokaʻawale ʻana i nā kiʻi i loko o kekahi mau ʻokoʻa i loko o nā ʻano ʻano like ʻole, mai ka pono e hoʻohana i hoʻokahi ʻāpana wale nō o ke kiʻi e haku ai i nā haku nui (kolamu).

E lilo loa i kēia haʻawina. I loko o ia, e hoʻokaʻawale mākou i hoʻokahi kiʻi i loko o nā ʻāpana a hana i kahi like o ka collage. E kāʻae mākou i ka kolamu i mea hiki ke hoʻomaʻamaʻa i nā hōʻiliʻili pākahi o ke kiʻi.

Haawina: E hoʻokumu i nā kolamu ma Photoshop

ʻO ka hoʻokaʻawale ʻana o ke kiʻi i nā ʻāpana

1. E wehe i ke kiʻi pono i Photoshop a hana i kahi kope o ka papahū o ka ʻaoʻao. ʻO kēia ke kope a mākou e ʻoki.

2. ʻO ka ʻoki ʻana i ke kiʻi i ʻāpana mauʻehā e kōkua iā mākou e alakaʻi. Ke hoʻonohonoho ʻana, no ka laʻana, he laina kūʻokoʻa, pono ʻoe e hopu i ka luna ma ka hema a huki i ke alakaʻi i ka ʻaoʻao kūpono ma ka waena o ka canvas. ʻO ke alakaʻi ākea e hoʻokuʻu aku ana mai luna luna.

Haawina: ʻO ka hoʻohana ʻana i nā alakaʻi i Photoshop

Manaʻo Kōkua:
• Inā ʻaʻole hōʻike ʻia kāu mau alakaʻi, a laila pono ʻoe e hiki iā lākou ke hoʻohana iā lākou e hoʻohana i ka puʻupuʻu pākōlani CTRL + R;
• I mea e kuhikuhi ai i nā alakaʻi i ke "kū" i ke kikowaena o ka canad, e hele i ka papa kuhikuhi "Nānā - Snap i ..." a kau aku i nā liona āpau. Pono ʻoe e waiho i kahi pā i mua o ka waiwai "Hoʻopake";

• Nā mea alakaʻi a huna CTRL + H.

3. E koho i kahi mea hana Apana ʻo Rectangular a koho i kekahi o nā ʻāpana i hoʻopaʻa ʻia e nā alakaʻi.

4. E kaomi i ka hui like CTRL + Jma ke kāʻei ʻana i ka koho i kahi ʻāpana hou.

5. No ka hoʻopili pinepine ʻana o ka polokalamu i ka papalina i hana hou ʻia, ua hoʻi mākou i ka kope o ke kāʻei a hoʻi hou i ka hana me ka ʻāpana lua.

6. Hana mākou i ka like me nā koena i koe. E like kēia me nā ʻaoʻao papa:

7. E hoʻoneʻe aku mākou i ka palaki, i hōʻike wale ʻia wale nō ka lani a ma luna o ka hale kiaʻi, no kā mākou mau kumu ʻaʻole kūpono. Koho i ka layer a kaomi Hōʻike.

8. E hele i kekahi ʻāpana me kahi ʻāpana a pākuʻi CTRL + Tke kāhea ʻana "Liuliuli ʻokoʻa". ^ E Ha yM. E hoʻoneʻe, e hoʻoneʻe a hōʻemi i ka ʻāpana. I ka hopena, paʻi Okpoma.

9. E kau i kekahi mauʻano i ka ʻāpana, no kēia, ka pā ʻelua pālua i ka papalina e wehe i ka puka makani, a hoʻomau i ka mea. ʻOkelelo. ^ E Ha yM. Aia ka wahi ʻeha ma loko, ke keʻokeʻo ke kala, ʻokoʻa 8 mau ʻāpana.

A laila e hoʻopili i ka pale. Pono kahi pōkole o Shadow, i ka nui - e like me ke kūlana.

10. E hana hou i ka hana me ke koena o nā koina o ke kiʻi. Hoʻopili maikaʻi iā lākou ma kahi ʻano piʻilohi, no laila e nānā nā mea kūlohelohe.

No ka mea ʻaʻole pili ka haʻawina i ka hōʻiliʻili ʻana, a laila noho mākou ma kēia. Ua aʻo mākou i ka ʻokiʻoki i nā kiʻi i loko o nā ʻāpana a hoʻohiolo iā lākou iho. Inā makemake ʻoe e hana i nā kolamu, a laila e noʻonoʻo ʻoe i nā ʻano loea i hōʻike ʻia i ka haʻawina, kahi loulou e pili ana i ka hoʻomaka o ka moʻolelo.

Pin
Send
Share
Send